Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص اطفال و نوزادان گفت: زمانی که کودکتان اسهال دارد، به او شیر پاستوریزه ندهید، شیر به دلیل داشتن قند لاکتوز فرایند هضم غذا را برای کودک سخت می‌کند.به گزارش بلاغ،حسین فرهادی متخصص اطفال و نوزادان اظهار کرد: اسهال کودک ناراحت کننده است و بیشتر والدین از آن شکایت دارند، پس آشنایی با راهکارهای درمانی سریع مهم‌ترین کاری است که باید توسط والدین انجام شود، اگر احتمال می‌دهید کودک دچار مسمومیت غذایی شده است، سریعا او را نزد متخصص اطفال ببرید، به بوی غیر عادی مدفوع کودک خود دقت داشته باشید، بوی عجیب همراه با مدفوع شل کودک، تب و استفراغ، همگی علائم آلودگی به نوعی ویروس به نام روتاویروس هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این مواقع هم حتماً به پزشک متخصص اطفال مراجعه کنید، زمانی که کودکتان اسهال دارد، به او شیر پاستوریزه ندهید، شیر به دلیل داشتن قند لاکتوز فرایند هضم غذا را برای کودک سخت می‌کند و اسهال را بدتر می‌کند؛ بعد از رفع اسهال، به او شیر دهید، از دادن انواع دارو‌های ضد اسهال بدون تجویز پزشک و خودسرانه به کودک جداً خودداری کنید.

این متخصص اطفال و نوزادان بیان کرد: موقع اسهال، آب مرکبات را کمتر به کودک بدهید، بهترین نوشیدنی برای تأمین آب از دست رفته بدن کودک در زمان اسهال، بسته‌های خوراکی او. آر. اس (ORS) است که پزشک تجویز می‌کند؛ هر پودر ORS را در یک پارچ آب جوشیده یا چهار لیوان آب تمیز و جوشیده سرد شده مخلوط کنید، این محلول در یخچال نگهداری شود و هر یک ساعت ذره به ذره به کودک بدهید، این محلول را فقط تا ۲ روز می‌توان در یخچال نگهداری کرد بعد از آن دور ریخته می‌شود، نوشیدنی‌ها را کم کم به کودک خود دهید.

فرهادی افزود: در تغذیه کودک مبتلا به اسهال، شیر مادر بگنجانید،‌ مادر باید بیش از مواقع عادی به کودک خود شیر بدهد؛ سوپ، برنج کته شده، چای رقیق با کمی شکر، آب نارگیل، آب کاملاً پاک و تمیز و بهداشتی ، محلول ORS که می‌توان با نظر پزشک از داروخانه خرید یا در منزل تهیه کرد برای کودک مبتلا به اسهال مفید است.

راه‌های درمان کم آبی بدن در کودکان

وی تشریح کرد: برای جلوگیری از دست رفتن مایعات بدن کودک، مادر می‌تواند دفعات بیشتری به فرزند خود شیر دهد یا میزان بیشتری مایع به او بخوراند؛ در صورتی که کودکی استفراغ و تهوع هم داشت، ۱۰ دقیقه صبر کنید و بعد آهسته آهسته و به مقدار کم به او مایعات بدهید؛ اسهال معمولاً بعد از سه تا چهار روز متوقف می‌شود اما در صورتی که اسهال شدید بود،  کودک حتماً باید تحت نظر پزشک درمان شود.

-برای درمان اسهال کودک چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

این متخصص اطفال و نوزادان گفت: بیشتر کودکان گهگاهی دچار روانی مدفوع می‌شوند، خوشبختانه این وضعیت معمولاً زیاد طول نمی‌کشد و بیش از این که خطرناک در نظر گرفته شود، آزار دهنده است؛ با این حال باید والدین روش‌های درمان و یا پیشگیری از اسهال را بدانند.

فرهادی ادامه داد: در صورتی که کودک مبتلا به اسهال، کمتر از ۶ ماه سن دارد و دوره‌های اسهال شدید یا طولانی مدت است، تب ۳۸.۸ درجه سلسیوس یا استفراغ مکرر دارد، از نوشیدن مایعات امتناع می‌کند و دل درد شدید، اسهال همراه با خون یا مخاط دارد و در صورتی که کودک دچار بی آبی شده است فوراً باید به پزشک مراجعه کنید.

علائم کم‌آبی بدن در کودکان

وی یادآوری کرد: علائم کم آبی بدن، خشکی یا چسبندگی دهان، کم شدن اشک هنگام گریه کردن، فرورفتگی چشم‌ها، فرورفتگی نقطه نرم بالای سر نوزاد (ملاج)، کاهش دفعات ادرار یا کمتر خیس شدن پوشک، خشکی و سردی پوست، تحریک پذیری، خواب آلودگی و بی حالی را شامل می‌شود.

 

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۵۱۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، گفت: مرحله اول عملیات واکسیناسیون طرح تکمیلی فلج اطفال در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت هدف کودکان زیر ۵ سال اجرا شد. - اخبار استانها -

حامد جز جلالیان در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در نیشابور،اظهار داشت: با توجه به اینکه بیماری فلج اطفال در کشورهای همسایه به خصوص همسایگان شرقی، به صورت اپیدمی درآمده و از طرفی جابه‌جایی‌های جمعیتی، شهروندان نیشابوری نیز در معرض خطر ورود ویروس فلج اطفال هستند.

وی ادامه داد: در مرحله اول عملیات واکسیناسیون تکمیلی که 2 تا 4 اردیبهشت‌ماه اجرا شد، 118 کودک نیشابوری و 90 کودک غیرایرانی زیر 5 سال علیه این بیماری واکسینه شدند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، گفت: اجرای عملیات تکمیلی واکسیناسیون خانه به خانه فلج اطفال را 14 تیم عملیاتی در مناطق به صورت تیم‌های سیار و بیش از 30 مرکز خدمات جامع سلامت دارای جمعیت اتباع بر عهده داشتند.

جز جلالیان خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح تکمیلی  واکسیناسیون فلج اطفال از 30 اردیبهشت‌ماه تا یکم خردادماه در نیشابور اجرا خواهد شد.

وی عنوان کرد: این پوشش با  مشارکت خوب شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، زبرخان و میانجلگه میسر شده است.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • اجرای ۱۰۰درصدی مرحله اول طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در خصوص بیماری تب نزله‌ای بدخیم
  • ️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار
  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند
  • انجام طرح نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال برای ۶۱۱ کودک زیر ۵ سال