Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علی اکبر رضایی رییس هییت مدیره انجمن آلزایمر استان همدان با بیان اینکه "دمانس" یا آلزایمر در سطح جهان فراگیر شده است گفت :در هر 3 ثانیه یک نفر مبتلا می شود از ابتلا بسیاری از سالمندان به این بیماری در ایران خبرداد

وی افزود : وزن طبیعی مغز انسان 1400 گرم است که با افزایش سن وزن آن کاهش یافته وفرد در سنین بالا دچار فراموشی زوال عقل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقریبا 10 رصد افراد بالای 60 سال زوال عقل دارند و 10 تا 15 درصد افراد بالای 60 سال به آلزلیمر خفیف مبتلا هستند .

فراموش کردن آدرس ها و نام افراد و حواس پرتی از علائم اولیه بیماری آلزایمر است .

آلویز آلزایمر روانپزشک آلمانی در سال 1906 نخستین بار بیماری آلزایمر را معرفی کرد .

علی اکبر رضایی رییس هییت مدیره انجمن آلزایمر استان همدان تغذیه سالم و ورزش کردن را در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر موثر دانست و افزود:منابع غذایی امگا 3 مثل ماهی های پرچرب – گردو-روغن زیتون به کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر کمک می کند.

رییس هییت مدیره انجمن آلزایمر استان همدان با بیان اینکه سن بیمار ی آلزایمر از 60 تا 65 سال است افزود :علایم بیماری به تدریج ظاهر می شوند بنابراین نمی توان زمان دقیق شروع این مرحله از بیماری را مشخص نمود.

 شهریار عبدالمالکی روانشناس هم به آسیب‌های اجتماعی بیماری آلزایمر از بعد روانشناسی پرداخت و اظهار کرد:  احتمالاً 600 هزار نفر در کشور به آلزایمر مبتلا هستند و بیماران آلزایمری در دنیا به ثانیه و در کشور به دقیقه اضافه می‌شوند.

وی با اشاره به نگرانی‌های موجود در خصوص بیماران مبتلا به آلزایمر گفت: متاسفانه در کشور ظرفیت لازم برای نگهداری بیماران مبتلا به آلزایمر وجود ندارد

 شهریار عبدالمالکی افزود شرایط مراقبت از افراد مبتلا به آلزایمر شبیه کودکان است و باید علاوه بر پرهیز از تنها ماندن این افراد در منزل از دسترسی بیماران به اشیاء تیز و برنده مثل چاقو جلوگیری کرد .

یک مشاور اصلاح و تربیت در همدان با بیان اینکه مسائل دینی، اعتقادی و اقتصادی باعث شده بیماران مبتلا به آلزایمر در خانواده نگهداری شوند، افزود:‌ مراقبت از یک بیمار مبتلا به آلزایمر مستلزم داشتن اطلاع از ماهیت بیماری و روش‌های مراقبت از بیمار است.

وی با تاکید به اینکه آلزایمر یک بیماری پیش‌رونده بوده و هر اندازه که سن افزایش پیدا کند اختلالات نیز بیشتر خواهد شد، گفت: معمولا در افراد مبتلا به بیماری آلزایمر، حافظه دور خوب کار می‌کند و حافظه آنی دچار اختلال است.

عبدالملکی با اشاره به اینکه تولید خاطرات خوشایند در آینده و محبت و عشق ورزی اطرافیان در کیفیت زندگی بیماران مبتلا به آلزایمر موثر است گف:.یکی از اشتباهات خانواده‌های دارای فرد مبتلا به آلزایمر این است که به شدت در کارهایی که او می‌تواند انجام دهد دخالت می کنند  در حالی که بیمار دارای ادراک است و استقلال او را نباید گرفت.

وی  با بیان اینکه باید تمام روابط اجتماعی و تفریحات برای مبتلایان به آلزایمر در خانواده حفظ شود تاکید کرد:‌ بیمار را به مهمانی ببرید و وقتی مهمانی دعوت می‌کنید او را پنهان نکنید.

انتهای پیام/م

برگزاری همایش آلزایمر در همدان

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزرات بهداشت دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۵۲۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به برداشت اعضای بیمار مرگ مغزی در بیمارستان دشتستان، گفت: در این راستا بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد. - اخبار استانها -

نادر شکیب آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در دشتستان، با اشاره به اینکه اهدای عضو بیماران مرگ مغزی به دیگر بیماران نیازمند به اعضا جان می‌بخشد از اهدا عضو بیمار مرگ مغزی یک بانوی دشتستانی خبر داد و اظهار داشت: لیلا حاجیانی ساکن روستای عیسوند شهرستان دشتستان با رضایت خانواده نوع دوستش دومین اهدا کننده عضو سال جاری شد.

وی تصریح کرد: این بانوی 50 ساله با کاهش سطح هوشیاری به بیمارستان شهید گنجی برازجان منتقل شد که بعد از انجام آزمایشات تشخیصی لازم، خون‌ریزی در بطن‌های مغزی به علت فشار خون کنترل نشد و متأسفانه همین امر باعث مرگ مغزی این بانو شد.

شکیب آزاد اضافه کرد: به دنبال تأیید مرگ مغزی این بانو، در نهایت با رضایت پدر و مادر مهربانش، کلیه‌ها و کبد آن برداشت شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از زحمات کارکنان بخش ICU جراحی، پزشکان تأیید کننده و مدیریت بیمارستان شهید گنجی برازجان در همراهی این عمل خاطرنشان کرد: این 117 همین برداشت عضو استان بوشهر و دومین برداشت اعضای بیماران مرگ مغزی سال جاری است.

وی اضافه کرد: تاکنون 7 قلب بیماران مرگ مغزی از استان بوشهر با پرواز به تهران و شیراز برای پیوند به بیماران انتقال داده شده است.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟