Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، معصومه ابتکار عصر شنبه در بازدید از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه قم افزود: طرح «گفت وگوی ملی خانواده» با هدف احصاء آسیب های خانواده ها و ارائه راهکارهای مناسب با مشارکت انجمن جامعه شناسی ایران در سراسر کشور برگزار می شود.
وی از برگزاری نشست های علمی و همفکری متعدد با حضور صاحبنظران و فعالان در عرصه زنان و خانواده خبر داد و گفت: دولت برای تحکیم خانواده ها در کشورمان، طرح های مختلفی را برای قبل و بعد از ازدواج ارائه کرده است و امیدواریم گام های مؤثری در این جهت برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ابتکار با اشاره به برنامه ها و اقدامات شورای فقهی و حقوقی معاونت زنان و خانواده، خاطرنشان کرد: مسائل گوناگون بر اساس مطالعات انجام شده و مطالباتی که در جامعه وجود داشته است، در این شورا کاملا مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
وی با اشاره به ارائه لایحه های گوناگون به دولت در رابطه با مسائل زنان و خانواده که برخی از آنها در قوه های قضائیه و مقننه معطل مانده است، اظهار داشت: امیدواریم پژوهشگران و نخبگان حوزوی و دانشگاهی در موضوعات مختلف به فرآیند قانونگذاری در این رابطه کمک کنند.
ابتکار در بخش دیگری از سخنان خود، تقریب حوزه و دانشگاه را مسأله بسیار مهم و تأثیرگذاری دانست و گفت: باید بتوانیم هرچه بیشتر دیدگاه این دو نهاد بسیار مهم و تأثیرگذار را از بعد نظری و کاربردی به یکدیگر نزدیک کنیم.
وی با بیان اینکه اگر حوزه و دانشگاه با مسائل واقعی و جاری در جامعه ارتباط برقرار نکنند، دچار مشکلات جدی خواهیم شد، گفت: یکی از مهمترین مسائلی که همواره به عنوان یک دغدغه جدی در کشورمان مطرح بوده، مسائل مربوط به زنان و خانواده است.
ابتکار با اشاره به نظرات و دیدگاههای پیشرو و نوآورانه حضرت امام خمینی(ره) در رابطه با مسائل زنان، تصریح کرد: ایشان در این عرصه، دریچه های جدیدی را گشودند که یکی از دستاوردهای آن، تحولات ارزشمند جامعه زنان در چهار دهه گذشته است.
وی با اشاره به وجود برخی مشکلات و دغدغه ها در حوزه زنان، برخی از اقدامات معاونت زنان و خانواده رئیس جمهوری در این راستا را مورد توجه قرار داد و گفت: امروز باید بتوانیم الگوی متعالی همچون حضرت فاطمه زهرا(س) را برای زنان و دختران امروزی تبیین کنیم.
معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری امروز در سفر یک روزه به شهر مقدس قم، ضمن افتتاح نخستین دوره مطالعات زنان در دانشگاه ادیان و مذاهب، از وضعیت زنان و دختران در روستای قنوات و یک کارگاه صنایع دستی در قم بازدید و با آیت الله بیات زنجانی دیدار و گفت و گو کرد.
8146/ 6133/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 جامعه حضرت امام خمینی حضرت فاطمه زهرا خانواده قم 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۵۴۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مسائل اساسی لرستان با مشارکت اساتید حوزه و دانشگاه

نماینده ولی فقیه در لرستان از پیگیری مسائل اساسی این استان با مشارکت اساتید حوزه و دانشگاه خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی، ظهر امروز، در نشست با اصحاب رسانه، گفت: فرهنگ و اقتصاد دو عنصری است که پیشرفت و ارتقای فرهنگی و دینی را به‌دنبال دارد.

او با بیان اینکه خبرنگاران با سخنی که می‌گویند و قلمی که به‌کار می‌برند جایگاه مهمی دارند، تأکید کرد: خبرنگاران نباید از روی حدس و گمان قلم بزنند و با مطالب بی‌پایه و اساس اذهان را مشوش کنند.

نماینده ولی فقیه در لرستان عنوان کرد: آگاهی‌دادن درست و به‌دور از بداخلاقی‌ها، کینه و نفرت موردنیاز است و اهل رسانه در این راستا اولین گروهی هستند که این وظیفه را باید به‌درستی انجام دهند.

شاهرخی یادآور شد: اطلاع‌رسانی و آگاهی‌دادن هم مورد نیاز ملت است و هم وظیفه کسانی است که گنجینه آگاهی و تدین  در اختیار آن‌ها قرار گرفته‌است.

او اضافه کرد: آزادی قلم و مطبوعات تصویب‌شدۀ قانون اساسی است و یک ملت آگاه آزادی را به ارمغان می‌آورد و مطبوعاتی که بر پایه اطلاع‌رسانی صحیح پایه‌گذاری شده‌است در رشد و کمال ملت تأثیر دارد.

نماینده ولی ‌فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: هشت مسئله اساسی را سال گذشته به‌عنوان امام‌جمعه خرم‌آباد با بهره‌گیری از اساتید حوزه و دانشگاه پیگیری کردیم.

شاهرخی با اشاره به ترویج سبک زندگی اسلامی در نهاد خانواده متذکّر شد: چهار برنامه محوری همچون تبیین مبانی فرهنگی عفاف و حجاب در خطبه‌های نمازجمعه و برگزاری مسابقات در سطح مدارس و فضاسازی محیطی برگزار شده‌است.

او ارتقای کیفی مراسم نمازجمعه، بزرگداشت سالروز اقامه نخستین نمازجمعه، بسط و گسترش جهاد تبیین با هدف بصیرت‌افزایی، بیان خدمات، توطئه دشمنان در جنگ شناختی و ارتقای کیفیت مدیریت مساجد را از دیگر مسائل محوری در لرستان برشمرد.

نماینده ولی فقیه در لرستان شاهرخی با بیان اینکه هفت برنامه راهبردی را در بخش روحانیت دنبال کردیم، اعلام کرد: رصد وضعیت حوزه‌های علمیه و ارتباط با طلاب از جمله این برنامه‌ها بوده‌است.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • پیگیری مسائل اساسی لرستان با مشارکت اساتید حوزه و دانشگاه