Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد :نشست علمی_تخصصی «استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر و بهینه سازی مصرف انرژی در مدیریت انرژی کلانشهرها» با حضور مدیر کل ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، شهردار منطقه۹ و نمایندگان شهرداری های ۱۶ کلان شهر کشور با بازدید از بزرگترین نیروگاه خورشیدی (۳۰ کیلو واتی) ساختمان های ستادی مناطق شهری در منطقه۹ برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش امتداد ،صدرالدین علی پور مدیر کل ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران از تزریق مازاد برق تولید شده از انرژی های تجدید پذیر به شبکه برق سراسری توسط شهرداری تهران خبر داد.
وی با تشکر از رویکرد مجموعه شهری منطقه۹ و نگاه محیط زیستی در اجرای پروژه های شهری گفت: از جمله سیاستهای شهرداری تهران توسعه انرژی های نو در سطح شهر است و این مجموعه در جهت الگو و فرهنگ سازی توسعه انرژی های نو اقدامات متعددی را در دست اقدام دارد.
مدیر کل ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران خاطر نشان کرد: بر این اساس شهرداری تهران می بایست با برنامه ریزی مناسب در مسیر توسعه کاربرد انرژی های تجدیدپذیر گام بر دارد که ضمن تأمین مصرف مورد نیاز مجموعه خود، تزریق مازاد تولید برق خود را به شبکه سراسری داشته باشد که می تواند به عنوان یک الگو برای سایر شهرهای کشور مطرح شود.
در ادامه مفاخریان شهردار منطقه۹ با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه انرژی های تجدید پذیر اذعان داشت: به منظور بهره گیری از انرژی های پاک و تجدید پذیر، منطقه۹ شهری به عنوان دروازه غربی پایتخت، نسبت به احداث نیروگاه خورشیدی متصل به برق شهری اقدام کرده است.
وی در ادامه تصریح کرد: نیروگاه خورشیدی ۳۰ کیلو واتی بزرگترین نیروگاه موجود در بین ساختمان های ستادی مناطق شهری در پایتخت می باشد که با استفاده از پنل های خورشیدی اقدام به تولید برق شهری می کند و ضمن تامین انرژی سبب کاهش هزینه ها شده است.
شهردار منطقه ۹ به تامین منابع انرژی پاک و تجدید پذیر اشاره و عنوان کرد: یکی از الزامات در مجموعه ها و دستگاه ها، استفاده از انرژی های پاک و تجدید پذیر است که علاوه بر جلوگیری از قطع هزاران درخت، می تواند منابع مالی در حوزه اقتصاد شهری را تامین و به چرخه اقتصادی در کشور کمک کند.
مفاخریان همچنین به دیگر اقدامات محیط زیستی منطقه۹ اشاره کرد و گفت: استفاده از سیستم بازچرخانی آب و تصفیه آب های خاکستری در جهت مدیریت مصرف و جلوگیری از هدر رفت آب را از دیگر اقدامات محیط زیستی انجام شده منطقه دانست.
شایان ذکر است در مراسم اختتامیه دومین نشست کمیته محیط زیست کلان شهرها که در سالن ایران زمین شهرداری تهران برگزار شد؛از اقدام محیط زیستی منطقه۹ که با راه اندازی بزرگترین نیروگاه خورشیدی (۳۰ کیلو واتی) ساختمان های ستادی مناطق شهری، به عنوان منطقه ای فعال و نمونه در حوزه بهینه سازی انرژی و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در جهت پیشبرد اهداف اقدامات موثری انجام داده‌ تجلیل شد.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۵۴۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است

رضا محمدی اظهار کرد: حدود ۷۰ سال است که زباله‌ها در مجموعه آرادکوه دفع می‌شود و انتقال این مجموعه به همین راحتی نیست.

وی ادامه داد: منابع طبیعی با همکاری محیط زیست باید زمین مورد نیاز را در اختیار شهرداری قرار دهند تا اقدامات برای انتقال این مجموعه صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری تهران نیز موافق جابجایی این مجموعه است، اما هنوز زمینی برای انتقال آرادکوه به شهرداری تحویل داده نشده است.

محمدی با اشاره به خرید دستگاه زباله سوز ۶ هزار تُنی افزود: در صورت راه اندازی این دستگاه زباله سوز مشکلات محیط زیستی آرادکوه تا حدودی برطرف می‌شود و شهرداری تهران تلاش دارد هر چه زودتر این دستگاه زباله سوز را راه‌اندازی کند.

تاکید سازمان محیط زیست بر جابجایی بازیافت آرادکوه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز گذشته با تاکید بر اینکه نظر این سازمان در بحث مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه جابجایی آن است، گفت: رودخانه پسماند جنوب تهران در حال تخلیه است چرا که منابع آب و خاک را با مشکل مواجه می‌کرد.

علی سلاجقه افزود: در منطقه آرادکوه پیش از این اقدامات خوبی انجام گرفته است، اما نظر سازمان حفاظت محیط زیست جابجایی آن است. شهرداری تهران نیز استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای حل مساله آرادکوه را مطرح کرده است و این موضوع در قالب کارگروه ملی مدیریت پسماند و به منظور تولید سوخت کارخانه‌های صنعت سیمان در دست پیگیری است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: همچنین اقداماتی در جهت مکلف شدن صنایع منطقه جنوب تهران به انجام وظایف زیست‌محیطی در دست انجام است.

 مجتمع پردازش و بازیافت زباله «آرادکوه» حدود ۷۰ سال پیش در مساحتی یک هزار و ۴۰۰ هکتاری در ابتدای جاده قدیم تهران برای دفع زباله‌های پایتخت راه اندازی شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • اولین نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلوواتی کشور در قاین افتتاح شد
  • جهش صنعت تولید برق در خراسان شمالی
  • شیراز چگونه یک کلان‌شهر بدون آلودگی هوا شد؟
  • شیراز چگونه کلان‌شهری بدون آلودگی هوا شد؟
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • نبض مسکن در کلان‌شهر همسایه تهران