Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-02@00:29:58 GMT

تربیت دینی در ادیان ابراهیمی بررسی می شود

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۵۶۴۸۳

تربیت دینی در ادیان ابراهیمی بررسی می شود

به گزارش ایکنا؛‌ هرچند در تمامی ادوار تاریخی و در میان همه ادیان، تربیت دینی همواره مورد توجه بوده‌ است، لکن در دوره معاصر اهمیت این موضوع حداقل از دو جهت دستخوش تحول شده است. با رخ دادن رنسانس و رویداد‌های فکری، فرهنگی و اجتماعی پس از آن، دین، دینداری و تربیت دینی در مصاف با انسان‌محوری (اومانیسم) و دنیاگری (سکولاریسم) در معرض تضعیف و تحریف بسیار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشتراک تمام ادیان ابراهیمی در مبانی اساسی و برخی مسائل اعتقادی و اخلاقی و همچنین، در خطوط کلی احکام و حقوق از یک سو و توسعه تمامیت خواهانه نگرش لیبرال - سکولار به تعلیم و تربیت و تلاش آن در جهت حذف یا به حاشیه راندن آموزش دین و تربیت دینی از محتوا، برنامه‌ها و فضای عمومی تربیت رسمی و غیررسمی در جوامع معاصر از سوی دیگر، زمینه را برای شکل‌گیری جبهه‌ای همگرا مبتنی بر ایمان توحیدی فراهم آورده است که با تأکید بر مشترکات تعالیم وحیانی ادیان ابراهیمی، بتواند با رجوع به منابع و مبانی دین الهی، درباره چالش‌ها و تهدید‌های معاصر همفکری و هم‌افزایی کند.

در راستای تبیین این مهم معاونت علمی آستان قدس رضوی، دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) درصدد برآمد تا اولین کنفرانس بین المللی تربیت دینی در ادیان ابراهیمی را برگزار کند. این کنفرانس فردا، ۱۳ اسفندماه، به مدت دو روز در شهر مشهد برگزار می‌شود.

این کنفرانس با هدف تعامل و همفکری اندیشمندان مسلمان و سایر ادیان توحیدی درباره مبانی، مسائل و چالش‌های مشترک در حوزه تربیت دینی، معرفی آموزه‌های تربیتی اسلام با محوریت معارف اهل‌بیت(ع) به ویژه حضرت امام رضا(ع) و ارائه دستاورد‌های جهان اسلام به ویژه انقلاب اسلامی در زمینه تربیت دینی برگزار می‌شود.

تبادل تجارب عملی ادیان ابراهیمی در تربیت دینی، زمینه‌سازی برای نقش‌آفرینی مؤثر آستان قدس رضوی و سایر مجموعه‌های علمی و پژوهشی در جریان فکری - فرهنگی جهان اسلام و زمینه سازی برای دستیابی به تولید دانش تربیت دینی از دیگر اهداف برپایی این کنفرانس دو روزه است.

آثار ارائه شده در محور‌های «فلسفه تربیت دینی»، «نظریه‌ها و الگو‌های تربیت دینی»، «تربیت دینی و چالش‌های جهان معاصر»، «تاریخ تربیت دینی»، «نهاد‌ها و تربیت دینی»، «اماکن مذهبی، مراکز و سازمان‌های تربیت دینی»، «تجربه‌های تربیت دینی» طی این دو روز مورد بررسی قرار می‌گیرد.   همچنین محور ویژه «تربیت دینی و معارف رضوی» است که شامل؛ مبانی تربیت دینی، اهداف تربیت دینی، اصول تربیت دینی، روش‌های تربیت دینی، تربیت دینی در جامعه چند دینی/ چند مذهبی، تربیت عبادی (آموزش مناسک)، فلسفه تربیت عبادی (حکمت عبادات)، تربیت اعتقادی، مناسک و زیارت در تربیت دینی و نظریات در باب زیارت می‌شود.   انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قرآن تربیت دینی ادیان ابراهیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۵۶۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی

به گزارش خبرگزاری مهر، سجاد میرزاخانی مسؤول امور بین‌الملل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان مهمان ویژه در کنفرانس علمی «توسعه ورزش‌های الکترونیک دانشگاه سینرجی روسیه»، به معرفی ظرفیت‌های صنعت بازی ایران پرداخت.

میرزاخانی مقدم که به‌صورت آنلاین در این کنفرانس شرکت می‌کرد در سخنانی به معرفی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان تنها متولی صنعت بازی در ایران پرداخت و برگزاری دوره‌های بازی‌سازی و برگزاری جشنواره بازی‌های جدی را از زمینه‌های شکل‌گیری همکاری‌های مشترک میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و دانشگاه سینرجی روسیه دانست.

وی نظام رده‌بندی سنی بازی‌های رایانه‌ای ایران (اسرا) را یکی از ۷ نظام رده‌بندی سنی دنیا و تنهاترین آنها در میان کشورهای اسلامی دانست و در ادامه گزارشی از روند شکل‌گیری و توسعه همکاری میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و سازمان توسعه بازی‌های رایانه‌ای روسیه در حوزه‌های پژوهشی، آموزشی، سرمایه‌گذاری، نشر بازی‌های ایرانی در روسیه و نشر بازی‌های روسی در ایران ارائه داد.

نماینده بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به برگزار شدن جلسات حضوری و وبیناری میان دو مجموعه در سال گذشته و شکل‌گیری روابط علمی، پژوهشی و تجاری بین شرکت‌های ایرانی و روسی، از طراحی پروژه‌ها و رویدادهای علمی و تجاری مشترک در سال جاری خبر داد.

وی با اشاره به لزوم حمایت دستگاه‌های حاکمیتی مختلف از بازی سازان و ناشران گفت: ایران با وجود ۳۴ میلیون بازیکن، جمعیت جوان و میزان بسیار بالای کاربران اینترنت کشوری دارای ویژگی‌های جذاب برای سرمایه‌گذاران بین‌المللی حوزه بازی‌های رایانه‌ای است.

مقدم، در جریان برگزاری این کنفرانس نیز به پرسش‌های مطرح شده در خصوص آمارهای مربوط به بازار بازی‌های رایانه‌ای ایران و فعالیت‌های بین‌المللی شرکت‌های ایرانی و حمایت حاکمیت از آنها پاسخ دادند.

در پایان مقدم با قدردانی از میخائیل پیمنوف مدیر بین‌الملل دانشگاه سینرجی روسیه، نسبت به تحکیم روابط علمی و پژوهشی میان اساتید و دانشجویان این صنعت در دو کشور ابراز امیدواری کرد.

کد خبر 6092094 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • هیچ گونه سرمایه‌گذاری دائمی‌تر از تربیت و تعلیم نیست
  • نیوزلند در حال بررسی پیوستن به پیمان «آکوس» است
  • معلم خط اول تحول در تعلیم و تربیت و میراث‌دار انبیا در انسان‌سازی
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • شهید مطهری طلایه دار مبانی فکری انقلاب اسلامی بود
  • هدایت و تربیت، مهمترین رسالت معلمان
  • فضای مجازی سبب شده تا از تربیت فرزندان غفلت شود
  • آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است
  • برگزاری دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن در مشهد
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی