Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم جهان آرا، مدیر موسسه قرآنی ندای ترنم ملکوت در گفت‌و‌گو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: این موسسه به عنوان یکی از موقوفات مرحوم همراهیان، فعالیت رسمی و پررنگ خود را از سال 91 آغاز نمود.
وی افزود: در موسسه ندای ترنم ملکوت، دوره‌های تخصصی و عمومی روخوانی، روان خوانی، تجوید، قرائت و حفظ قرآن کریم، مشاوره و آموزش خانواده و دوره‌های تربیت مربی روخوانی و روان‌خوانی، تجوید و حفظ قرآن کریم با حضور اساتید مجرب و برجسته استانی و کشوری برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جهان آرا با بیان اینکه این مجموعه با همه ارگان‌ها و نهاد‌های مرتبط با فعالیت‌های قرآنی در ارتباط است، ادامه داد: شناسایی فعالان، موسسات و مراکز قرآنی استان و تعامل با مجموعه فعالان قرآنی استان از جمله اقداماتی است که در این مجموعه انجام می‌شود.
وی ابراز کزد: تقویت بنیه دینی جامعه، حضور پررنگ در جلسات و کارگروه‌های مختلف قرآنی، همکاری با مدرسه حفظ قرآن کریم ویژه طلاب، همکاری با مساجد تکایا، گروه‌های مختلف هم‌خوانی قرآن کریم، همکاری با بنیاد قرآن، مکتب امام زمان(عج)، تالار قرآن، شهرداری و کارگروه فرهنگی خاتم‌الاوصیا از دیگر فعالیت‌های این مجموعه است.
وی با اشاره به اینکه این موسسه یکی از مراکز تخصصی حفظ قرآن کریم است، بیان کرد: سهم استان همدان در راستای اجرای طرح تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم، 227 هزار حافظ قرآن است که در این راستا این مجموعه با همکاری دستگاه‌‌های متولی در این حوزه سالانه باعث تربیت بیش از 6 هزار حافظ قرآن کریم شده است.
مدیر موسسه ندای ترنم ملکوت بیان کرد: در این مجموعه مربیان و مدرسین با مدارج علمی بالا و متخصص در رشته‌های مختلف قرآنی مشغول به فعالیت هستند.
جهان آرا با اشاره به اینکه این مجموعه به صورت ویژه دارای مرکز حفظ مجازی قرآن کریم است، گفت: مرکز حفظ مجازی قرآن کریم با 300 عضو از سه سال گذشته به صورت رسمی فعالیت خود را با حضور سه مربی آغاز کرده است.
مسئول هیئت بازرسین اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور با بیان اینکه سه مربی هر هفته به مدت 10 دقیقه محفوظات حافظان را ارزیابی می‌کنند، بیان کرد: شرکت کنندگان در این طرح طی سه ماهه موفق به حفظ 1 جزء از قرآن کریم می‌شوند.
وی با بیان اینکه متأسفانه به دلیل کم‌لطفی دولت جمهوری اسلامی، سالانه شاهد کاهش بودجه‌های قرآنی هستیم، ابراز کرد: مجموعه‌های متولی در حوزه‌های قرآنی انتظار حمایت دارد.
جهان آرا با اشاره به اینکه آموزش زبان عربی به دانش آموزان برای آشنایی با زبان قرآن و بر اساس اصل 16 قانون اساسی است، افزود: آنچه مهم است این است که تا چه اندازه در کشور به این اصل توجه شده و می‌شود.
مدیر مجمع اساتید، قاریان و حافظان استان همدان اظهار کرد: با وجود 350 هزار معلم قرآن در کشور 80 درصد از ورودی‌های دانشگاه با روخوانی و روان‌خوانی قرآن بیگانه هستند.
وی ابراز کرد: برای تقویت بنیه دینی جامعه باید دولت پای کار باشد و دست‌اندرکاران قرآنی نیز تقویت شوند در صورت تحقق این مهم، با بسیاری از آسیب‌های اجتماعی، فساد‌های مالی و اخلاقی و ناهنجاری‌های اجتماعی مقابله می‌شود.
جهان آرا با اشاره به اینکه بسیاری از کشور‌های به ظاهر اسلامی دارای حافظان میلیونی قرآن هستند، بیان کرد: اما در ایران که یک کشور اسلامی و دینی است توجه به قرآن و مباحث دینی و قرآنی آنگونه که باید انجام نپذیرفته است.
مدیر موسسه ندای ترنم ملکوت اظهار کرد: انتظاری که از فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی می‌رود آن است که به بودجه قرآن توجه ویژه داشته و آن را به 100 میلیارد قبل بازگردانند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان حفظ قرآن دوره تربیت مربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۵۶۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، در اختتامیه یازدهمین همایش سراسری مسئولان جوامع فرهنگی قرآنی عصر که امروز در سالن غدیر مجتمع یاوران مهدی شهر مقدس قم برگزار شد از سند راهبردی جامعه قرآنی عصر به‌عنوان مهم‌ترین سند بالادستی جامعه قرآنی عصر که باید فعالی‌ها منطبق با آن باشد رونمایی شد.

در مقدمه این سند آمده است که این سند بر اساس تعالیم قرآن و عترت و در راستای تحقق منویات امامین انقلاب اسلامی در مسیر اجرای اسناد بالادستی قرآنی همچون منشور توسعه فرهنگ قرآنی کشور طراحی و تدوین شده است در بخش آرمان این سند چنین بیان شده است که ایمان، انس و التزام عملی آحاد مردم به قرآن کریم در راستای تحقق جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی آرمان جامعه قرآنی عصر است.

جامعه قرآن عصر در این سند راهبردی مأموریت گفتمان‌سازی و بسترسازی برای نقش‌آفرینی مجموعه‌ها، گروه‌ها و عناصر قرآنی در راستای تسریع حرکت عمومی و تشکیل جبهه مردمی در عرصه قرآنی با محوریت جریان‌های حلقه‌های میانی را برای خود تعریف کرده است تا به چشم‌انداز تشکیل جبهه قرآنی متشکل از حداقل یک میلیون هسته قرآنی برای ده میلیون مخاطب در افق ۱۴۱۴ ایران اسلامی برسد.

راهبردهای سند جامعه قرآنی عصر شامل ترویج گفتمان حرکت عمومی با محوریت قرآن کریم، نگهداشت و تقویت شبکه فعالان، مجموعه‌ها و زیرساخت‌های پشتیبان زیست‌بوم قرآنی کشور برای پشتیبانی از حرکت عمومی و بسترسازی برای تشکیل گسترش و تقویت جریان‌های حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با محوریت جوانان مؤمن، متعهد و انقلابی در عرصه قرآنی است.

سیاست‌هایی که در این سند تعریف شده است شامل ستادی عمل‌کردن و سازمانی نشدن، استمرار، اثرسنجی، خودسازی، آفت شناسی مستمر، پرداختن به اولویت‌ها و پیوست کار فرهنگی اجتماعی می‌شود که الزاماتی از جمله شناخت صحنه، جهت‌گیری تمدنی، امید آفرینی، راهکارهای عملی و تعامل و هم‌افزایی را به همراه دارد.

کد خبر 6089231 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • شناخت دشمن نیاز به تقویت بصیرت انقلابی دارد
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان