Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-07@15:58:33 GMT

فرزند مشهورترین تروریست جهان را بیشتر بشناسید+تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۵۹۰۹۱

فرزند مشهورترین تروریست جهان را بیشتر بشناسید+تصاویر

پسر بن‌لادن تحت تعقیب است و بد نیست قبل دستگیری‌اش از نکاتی درباره زندگی او آگاه شوید.

به گزارش شریان نیوز،ایالات متحده اعلام کرده است که برای هر گونه اطلاعاتی که منجر به دستگیری حمزه بن لادن، پسر اسامه بن لادن، که اکنون یکی از مقامات ارشد القاعده است، شود یک میلیون دلار جایزه تعیین کرده است. حمزه بن لادن قرار بود پس از پدرش رهبری القاعده را بر عهده گیرد تا این که پدرش در سال ۲۰۱۱ در حمله گروهی از نیروهای ویژه آمریکایی به محل اقامتش در ابوت آباد پاکستان کشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این مطلب می خواهیم هر آنچه که در مورد فرزند مشهورترین تروریست جهان می دانیم را با شما در میان بگذاریم.

به ادعای مقامات ایالات متحده، حمزه بن لادن در سال ۱۹۸۹ در جده، عربستان به دنیا آمده است. او پسر اسامه بن لادن، مغز متفکر عملیات ۱۱ سپتامبر بوده و مادرش نیز خیریه صبار نام دارد که یکی از سه زن به جای مانده از رهبر پیشین القاعده است. او از سنین خیلی پایین در عملیات های القاعده حضور داشته و اولین تصویری که از او در میان جنگجویان القاعده وجود دارد در سن ۱۲ سالگی اوست. در سال ۲۰۰۵، او در یک ویدیو جداگانه با عنوان «مجاهدین وزیرستان» شناسایی شد که یک حمله نیروهای القاعده به نیروهای امنیتی پاکستان در وزیرستان شمالی را نشان می داد.

در آن دوران حمزه بن لادن ۱۶ سال سن داشت. اما حمزه برای اولین بار در سال ۲۰۰۷ در سن ۱۸ سالگی در صدر اخبار رسانه های جهان قرار گرفت و آن زمانی بود که القاعده مسئولیت قتل بی نظیر بوتو، اولین نخست وزیر زن پاکستان را بر عهده گرفت. بوتو قبلاً نیز به رسانه ها گفته بود که بن لادن و القاعده برای ترور او تلاش می کنند. البته مشخص نیست که حمزه بن لادن خود در اجرای عملیات ترور نقش داشته یا خیر. در ۲ می ۲۰۱۱، اسامه بن لادن توسط نیروهای ویژه دریایی ایالات متحده در عمارتش در ابوت آباد، پاکستان کشته شد. برخی شایعات حاکی از آن است که حمزه بن لادن که در آن زمان ۲۲ سال داشت، همانروز از خانه فرار کرده بود.

اما دفتر یادداشت ها و خاطرات بن لادن که بدست نیروهای آمریکایی افتاده بود نشان می داد که حمزه در آن زمان در خانه حضور نداشته است. همچنین این یادداشت ها نشان می داد که قرار بوده بن لادن پسرش را به عنوان جانشین خود معرفی نماید. در ۱۴ آگوست ۲۰۱۵، آیمن الظواهری، از رهبران ارشد القاعده، به طور رسمی عضویت حمزه بن لادن را در این گروه تروریستی اعلام کرد. در یک پیام صوتی که حمزه در آن از عضویت در القاعده خبر می داد، از طرفداران این گروه خواست که در پایتخت های غربی دست به عملیات تروریستی بزنند. او یک صدای تازه برای این گروه تروریستی بود که می توانست الهام بخش بسیاری از جوانان رادیکال برای پیوستن به این گروه و انجام عملیات تروریستی باشد.

در سال ۲۰۱۵، حمزه بن لادن از طرفداران این گروه خواست که به صورت انفرادی در ایالات متحده، فرانسه و اسرائیل دست به عملیات های تروریستی بزنند. در ۹ جولای ۲۰۱۶، یک پیام صوتی دیگر توسط القاعده منتشر شد که در آن وی ادعا می کرد از ایالات متحده انتقام گرفته و به آمریکایی ها هشدار داد که در داخل و خارج از کشورشان مورد حمله قرار خواهند گرفت. با افزایش فعالیت ها و حضور حمزه بن لادن در فعالیت های القاعده در ۵ ژانویه ۲۰۱۷، او در فهرست تروریست های خطرناک تحت تعقیب ایالات متحده قرار گرفت. در نوامبر ۲۰۱۷، سازمان سیا ویدیو کوتاهی را منتشر کرد که در داخل یک عمارت در پاکستان گرفته شده و مراسم ازدواج حمزه بن لادن را نشان می داد.

وی در آن دوران بین ۱۷ تا ۱۸ سال سن داشت. در این ویدیو تصویری از عروس منتشر نمی شود و کارشناسان بر این باورند که پسر بن لادن چندین ازدواج داشته است. بر اساس گزارش ها یکی از ازدواج های او با دختر ابو محمد المصری، از رهبران ارشد القاعده بوده است. در آگوست ۲۰۱۸، مشخص شد که بن لادن با دختر محمد عطا، از هواپیماربایان اصلی حمله تروریستی ۱۱ سپتامبر، ازدواج کرده است. خانواده بن لادن در مصاحبه ای با روزنامه گاردین در مورد حمزه صحبت کرده اند. حسن بن لادن، عموی حمزه، گفت که که فکر می کرد حمزه در صدد کشتن اوست اما فهمیده که اشتباه کرده است.

مامورین سازمان سیا بر این باورند که در حال حاضر، حمزه بن لادن در نزدیکی مرز افغانستان و پاکستان حضور داشته و نقش معاون آیمن الظواهری، رهبر کنونی القاعده، را ایفا می کند. یکی از مقامات ارشد وزارت امور خارجه در این باره چنین گفته است: «ما فکر می کنیم که او احتمالاً در مرز افغانستان-پاکستان بوده و به ایران سفر خواهد کرد. با این وجود او می تواند هر جایی در جنوب آسیای مرکزی باشد». این اولین بار نیست که مقامات ایالات متحده ادعا می کنند رهبران القاعده و خانواده بن لادن به ایران سفر کرده و در ایران اقامت داشته اند. در فوریه ۲۰۱۹، وزارت امور خارجه ایالات متحده برای هر گونه اطلاعاتی که منجر به دستگیری حمزه بن لادن شود یک میلیون دلار جایزه تعیین کرد. ساعاتی بعد از این خبر، عربستان سعودی شهروندی حمزه بن لادن را لغو کرد.

 

برچسب هاایالات متحدهحمزه بن لادن

منبع: شریان

کلیدواژه: ایالات متحده حمزه بن لادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۵۹۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار «شی» با میراث‌دار «دوگل»

به نظر می‌رسد شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین در اولین سفر خود به اروپا پس از پنج سال، قصد استفاده از فرصت‌ها را برای سست کردن پیوند‌های این قاره با ایالات متحده و ایجاد جهانی آزاد از سلطه آمریکا دارد. رهبر چین سه کشور فرانسه، صربستان و مجارستان را برای سفر انتخاب کرده است که هرکدام، کم و بیش، به نظم پساجنگ آمریکا در جهان با بدگمانی می‌نگرند و چین را به‌عنوان وزنه تعادل ضروری می‌بینند و مشتاق تقویت روابط اقتصادی هستند.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ «راجر کوهن» و «کریس باکلی» در گزارش ۵مه در نیویورک‌تایمز نوشتند، در زمان تنش با بسیاری از کشور‌های اروپایی -بر سر استقبال «بدون محدودیت» چین از روسیه به‌رغم جنگ در اوکراین - شی که روز یکشنبه وارد فرانسه شد، می‌خواهد نفوذ فزاینده چین را در این قاره نشان دهد و نزدیکی عمل‌گرایانه را دنبال کند.

رئیس‌جمهور چین در اولین سفر خود به اروپا پس‌از پنج سال، قصد استفاده از فرصت‌ها برای سست کردن پیوند‌های این قاره با ایالات متحده و ایجاد جهانی آزاد از سلطه آمریکا را دارد / رویترز

برای اروپا، این دیدار اقدام متعادل‌کننده ظریف بین چین و ایالات متحده را به محک آزمون خواهد گذاشت و بدون شک در واشنگتن به‌عنوان «تلاشی نه چندان ظریف» از سوی شی برای ایجاد تفرقه در متحدان غربی تلقی خواهد شد. رئیس جمهور چین زمان ورود خود را به دومین ایستگاه توقفش – صربستان- همزمان با بیست و پنجمین سالگرد بمباران مرگبار ناتو علیه سفارت چین در بلگراد در جریان جنگ کوزوو تعیین کرده است.

آن حمله اشتباه در ۷مه۱۹۹۹ که کاخ سفید به خاطر آن عذرخواهی کرد، باعث شد سه خبرنگار چینی کشته و اعتراضات خشمگینی را در اطراف سفارت ایالات متحده در پکن برانگیخت. «یانکا اورتل» مدیر برنامه آسیا در شورای روابط خارجی اروپا در برلین گفت:

«برای شی، حضور در بلگراد راهی بسیار اقتصادی است تا دریابد آیا ایالات متحده واقعا درباره قوانین بین‌المللی جدی است یا خیر و از نقش ناتو به‌عنوان یک مشکل برای سایر کشور‌ها سخن بگوید.»

دولت چین به بزرگداشت بمباران بلگراد ادامه داده و از آن به‌عنوان فرصتی برای محکوم کردن آنچه که ریاکاری و قلدری غرب می‌داند، استفاده کرده است. «تو شین کوان»، رئیس یک موسسه بازرگانی در دانشگاه تجارت بین‌الملل و اقتصاد در پکن می‌گوید: «ایالات متحده همیشه خود را رهبر یا هژمون جهان می‌داند؛ بنابراین چین رقیب یا دشمنی است که هژمونی خود را به چالش می‌کشد.

اتحادیه اروپا طرز فکر هژمونیک ندارد.» دکترین رسمی ۲۷عضو اتحادیه اروپا، چین را به‌عنوان «شریکی برای همکاری، رقیب اقتصادی و حریفی سیستمی» تعریف می‌کند. اگر این یک عبارت دهان پر کن -و شاید متناقض– به نظر رسد، به این دلیل است که این قاره بین چگونگی ایجاد تعادل بین فرصت‌های اقتصادی با چین و خطر امنیت ملی، خطر امنیت سایبری و ریسک اقتصادی برای صنایع مختلف دچار مشکل شده است.

در ماه مارس، وزیر امور خارجه چین، وانگ‌یی به خبرنگاران گفت که فرمول اروپا قابل اجرا نیست. او گفت: «مثل این است که به سمت یک گذرگاه رانندگی کنید و همزمان چراغ‌های راهنمایی و رانندگی قرمز، زرد و سبز روشن باشد. چگونه می‌توان رانندگی کرد؟»

اولین و مهم‌ترین توقف شی در فرانسه خواهد بود که رئیس‌جمهور آن، امانوئل مکرون، اغلب به نکته‌ای گلیستی اشاره می‌کند که اروپا «هیچ‌وقت نباید دست‌نشانده ایالات متحده باشد.» رهبر فرانسه اصرار دارد که بقای اتحادیه اروپا به «خودمختاری استراتژیک» و توسعه انعطاف‌پذیری نظامی برای تبدیل شدن به «قدرت اروپا» بستگی دارد.

«فیلیپ لو کور» کارشناس برجسته فرانسوی در زمینه روابط با چین گفت: «مکرون در تلاش است تا راه سومی را در هرج و مرج کنونی جهانی به ارمغان بیاورد.

او در تلاش است تا خط باریکی را بین دو ابرقدرت اصلی طی کند.» درست بیش از یک سال پیش، مکرون در سفری به چین که با اعلامیه چین و فرانسه مبنی بر «مشارکت استراتژیک جهانی» به پایان رسید، بسیار خوشوقت شد. رهبر فرانسه واژگان چینی جهان «چند قطبی» رها از «بلوک» و «ذهنیت جنگ سرد» را تکرار کرد.

اکنون، در انتظار سفر شی، چین از فرانسه به‌عنوان یک قدرت بزرگ تمجید کرده و به قول «لو شای»، سفیر چین در فرانسه در People۳۹;s Daily، ابراز امیدواری کرده است که روابط آن‌ها «همیشه در خط مقدم روابط چین با کشور‌های غربی باشد.»

دیگر خبرها

  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • تعلیق تحویل مهمات به رژیم صهیونیستی توسط آمریکا
  • دیدار «شی» با میراث‌دار «دوگل»
  • اینجا «ایالات متحده اسرائیل» است!
  • کشته‌شدن ۱۰ تروریست در درگیری با نیروهای امنیتی پاکستان
  • ظریف: دانشجویان معترض آمریکایی بر خادمان حرم‌های شریف شرف دارند
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • توضیح سالیوان درباره کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین
  • سالیوان: کمک‌های جدید آمریکا شرایط جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد
  • (تصاویر) مقایسه بمب افکن چینی Xi’an H-۲۰ و B-۲۱ آمریکایی؛ کدام بهتر است؟