Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، محمدرضا جلیلی در نشست "  گفتمان تبیین بیانیه گام دوم "  گفت: رهبر حکیم و فرزانه انقلاب ورود انقلاب به دومین مرحله خودسازی و جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی اشاره نموده سپس به دفاع از نظریه انقلابی و شعار " ما می‌توانیم"  با مدیریت جهادی جوانان و برکات انقلاب پرداختند که از نکات آن می‌توان به : ثبات و امنیت و حفظ تمامیت ارضی؛ موتور پیشران در عرصه علم وفناوری؛ به اوج رسانیدن مشارکت مردمی؛ ارتقا شگفت‌آور بینش سیاسی آحاد مردم؛ سنگین کردن کفه عدالت در تقسیم امکانات عمومی کشور؛ افزایش چشمگیر معنویت و اخلاق؛ ایستادگی در برابر زورگویان و مستکبران، اشاره نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا جلیلی بیان کرد، رهبر انقلاب همچنین به هفت توصیه ارزشمند درباره موضوعات:  علم و فناوری ؛ معنویت و اخلاق؛ اقتصاد؛ عدالت و فساد ؛ استقلال و آزادی؛ عزت ملی و روابط خارجی؛ سبک زندگی پرداختند، که بی‌شک می‌توان این بیانیه نورانی را منشور گفتمان نظریه انقلاب در دهه پنجم دانست و مهم‌ترین مخاطب را مردم انقلابی وجوانان کشور بیان کرد.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه فنی وحرفه‌ای از استادان گروه معارف و اساتید بسیجی به عنوان پیشگامان تبیین و تحلیل این گفتمان در جامعه دانشگاهی بویژه دانشجویان یاد کرد و جهت بخشی به تحقیقات و پروژه‌های دانشجوبی را در دروس ریشه‌های انقلاب و اخلاق کاربردی و اندیشه اسلامی و تاریخ فرهنگ و تمدن، مناسب با مطالعه این منشور گفتمانی موثر دانست.

ایشان افزود: در حقیقت رهبر فرزانه انقلاب با زیباترین و رساترین بیان و قلم به ارائه تصویری روشن از آینده و تصویر تاریک و تلخ از وضعیت گذشته در فضای  وابستگی و عقب ماندگی وذلت بار جامعه ایران، پرداختند. همچنین به دستاوردهای ارزشمند انقلاب که با افتخارات درخشان و پیشرفت‌های شگفت‌آور در طول این چهل سال همراه بوده  اشاره کردند و در فراز دیگر  آینده‌ی پیش روی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را مطلوب و امید بخش دانسته و  نقش برجسته و تحول آفرین جوانان در عرصه‌های  معنویت و اخلاق و عدالت و اقتصاد و پیشرفت و سازندگی را مثبت ارزیابی نمودند.

جلیلی بیان کرد که از دیگر جلوه‌های برجسته این بیانیه می‌توان به نقش بی بدیل جوانان به عنوان بهترین سرمایه‌های اصلی در حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی جامعه که بیش از ۴۰ بار آنان مورد خطاب بیانات ایشان قرار گرفته  است، اشاره نمود.

رهبری اظهار داشتند  که این جوانان بودند با روحیه انقلابی و جهادی  شعار توانستن را بارها در صحنه‌های مختلف به نمایش گذاشتند و در تعابیر مختلف ایشان از جوانان این‌چنین یاد کردند :

  ابتکار شما جوانان و مدیران جوان و کارگزاران جوان و اندیشمندان جوان و فعالان جوان و جمعیت جوان زیر ۴۰ سال و جوانان محقق و اندیشمند و پیشگامی جوانان و دل‌های پاک جوانان و جوان دانا و مومن ومجاهدت‌‍‌های جوانان و همچنین نقش جوانان  در حماسه پیروزی انقلاب و مجاهدت آنان در دوران دفاع مقدس و هم اکنون نیز با تلاش جهادی در زمینه حفظ و تداوم دستاوردهای نظام اسلامی با هوشیاری و بصیرت و مطالبه‌گری آمادگی خود را برای رشد و بالندگی و جهاد علمی وپیشرفت‌های معجزه آسای دیگر در عرصه‌های علم و فناوری ایفا می نماید. اگر مسئولین و کارگزاران با عنایت به فرمایشات ایشان اعتقاد و ایمان به توانمندی این قشر با انگیزه با نیروی محرکه و با نشاط و پرتوان و با انرژی و بهترین سرمایه اجتماعی در بکارگیری و واگذاری مسولیت‌ها و مدیریت به آنان را داشته باشند انشاءا... ما شاهد برتری‌های مضاعف در تمامی بخش های صنعت واقتصاد وفرهنگ خواهیم بود.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۱۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد

به گزارش خبرنگار مهر، سجاد صدیقی شامگاه چهارشنبه در نشست تبیینی مسؤولان کانون‌های بسیج فرهنگیان استان کردستان با بیان اینکه بسیجی باید اقتضائات آن را رعایت نماید، بسیج فرهنگیان را توده معلمان عنوان کرد و گفت: ما از حقیقت بسیج خیلی فاصله گرفته‌ایم و باید به این باور برسیم که توده‌های بسیج این انقلاب را حفظ کرده‌اند.

صدیقی کارهای مهم انجام شده در کشور را بر پایه تلاش عموم مردم توصیف کرد و گفت: باید قدری جدی‌تر به مسأله بسیج نگاه کنیم.

وی افتخار امام و رهبری را بسیجی بودن دانست و آن را نصب‌العین عموم مردم عنوان کرد.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان کشور با ورود به حوزه بسیج فرهنگیان و بیان اینکه باید بسیج نسبت خود را با مسائل مشخص کند، اظهار کرد: مسأله ما مطالبات محوری رهبری در خصوص فرهنگیان است.

صدیقی، این مطالبه را خواسته هرساله رهبری عنوان کرد و گفت: انقلاب در تعلیم و تربیت، محور اساسی خواسته رهبری است.

تحول در آموزش و پرورش باید از ریشه اتفاق بیفتد

وی با طرح این سوال که آیا طراحی ما در سازمان بسیج فرهنگیان هم‌سو با دغدغه رهبری است، عنوان کرد: تحول در آموزش و پرورش باید از ریشه اتفاق بیفتد.

وی شناسایی میدان کار را ابتدایی‌ترین کار در حل مسأله تحول دانست و با خاطرنشان کردن داستان سند ۲۰۳۰ گفت: طرح‌های عملیاتی دشمنان تعلیم و تربیت باید تبیین شود.

این مقام مسؤول در سازمان بسیج فرهنگیان با یادآوری موضع رهبری در خصوص سند ۲۰۳۰، حساسیت ایشان را نشان از اهمیت موضوع بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر تلاش ویژه‌ای در اجرای سند تحول بنیادین به انجام نرسیده است.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان، مأموریت بسیج فرهنگیان را پاسخ به دغدغه رهبری دانست و با بیان اینکه بسیج باید قاعده بد مانع در برابر تحول را بر هم بزند، عنوان کرد: موضع‌گیری بسیج فرهنگیان در برابر کج‌روی‌های دولت در آموزش و پرورش باید بدون اغماض باشد.

بسیج فرهنگیان مأموریت‌های خود را در آموزش و پرورش مساله محور کند

صدیقی با بیان اینکه بسیج فرهنگیان باید شانه‌های خود را زیر بار مسؤولیت آموزش و پرورش ببرد، تلاش این توده را در راستای تحول در آموزش و پرورش ضروری خواند و گفت: این قشر باید مأموریت‌های خود در آموزش و پرورش را مسأله‌محور نماید.

وی با اشاره به موضوع جذب در آموزش و پرورش و تحولات رقم خورده در این زمینه، آن را محصول تلاش انقلابی فرهنگیان جوان بسیجی عنوان کرد و گفت: ریل جذب آموزش و پرورش بعد از ۸۰ سال توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایش رهبری در خصوص جنگ در عرصه تعلیم و تربیت، جذب در بسیج فرهنگیان را از مهم‌ترین فعالیت در این سازمان عنوان کرد و اظهار داشت: عمق نفوذ انقلاب اسلامی از این طریق باید در مسأله‌ها صورت گیرد.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان مکانیزم تربیت نسل توسط دشمن را قاعده‌ای باطل دانست که باید به دست انقلابی‌ها از بین برود و افزود: اصل بازی دشمن باید به هم زده شود و در غیر این صورت نتیجه مؤثری به دست نمی‌آید.

صدیقی در ادامه سخنان خود در خصوص عملکرد دشمن، موجودیت دشمن را خط قرمز او عنوان کرد و با بیان اینکه در این عرصه اگر کسی بخواهد با او مقابله کند، طرف مقابل را حذف می‌کند، اظهار داشت: بر هم زدن قاعده دشمن در عرصه تعلیم و تربیت لازم و ضروری است.

وی افزود: بسیج فرهنگیان باید آمادگی لازم را برای پیاده‌کردن موضوع تقابل با نقشه دشمن در تعلیم و تربیت را به دست آورد.
صدیقی پایه اساسی هویت بسیج را مردم و حضور آنان دانست و گفت: باید مکانیزم‌ها را برای حضور گسترده و عملی مردم فراهم نمائیم.

وی در پایان سخنان خود وجود نیروهای دغدغه‌مند در بسیج فرهنگیان را منبع انسانی ارزشمندی برای کمک به تحول در آموزش و پرورش عنوان کرد و اظهار داشت: پیدا کردن جوانان فعال و سپردن مسؤولیت به آنان لازم و ضروری است.

کد خبر 6088274

دیگر خبرها

  • رویکرد سپاه کردستان اعتقادی است
  • نماز جمعه پایگاه مردمی است
  • علم الهدی: در بحث حجاب، اگر مردم بخواهند تماشاچی باشند و بگویند آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن، اینطور نمی‌شود! مردم و به خصوص جوانان متدین ما باید خودشان میدان داری کنند/ مایه تأسف است که شاهد تکرار و تحریف منطق رهبری در سطح مسئولان
  • دشمن به دنبال کم رنگ کردن ارزش حجاب است
  • تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • دادستانی انتظامی قضات جوان، مومن و متعهد را به جامعه معرفی می کند 
  • دادستانی انتظامی قضات جوان، مومن و متعهد را به جامعه معرفی می کند
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است