Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - در کمتر از یک هفته پس از محکومیت دولت فرانسه از سوی دیوان حقوق بشر اروپا به خاطر رسیدگی نکردن به وضعیت یک نوجوان 12ساله افغان در شهر «کاله»، رسانه های فرانسوی از دستگیری 44 مهاجر غیرقانونی دیگر در این منطقه خبر دادند.

به گزارش ایرنا، روزنامه فرانسوی «لا تریبون» امروز (یکشنبه) نوشت: شب گذشته (شنبه) حضور ناگهانی حدود یکصد مهاجر غیر قانونی در ساحل کاله که قصد داشتند شبانه خود را به قایقی در ساحل کاله برسانند سبب اختلال در تردد و نیز باعث شگفتی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پلیس نیز مجبور شد 44 نفر از آنها را دستگیر کند.
به گفته 'ژان فیلیپ ونن' فرماندار کاله، بیش از 50 نفر از این مهاجران حتی موفق به اجاره قایق از شرکت تامین حمل و نقل شمال اروپا (DFDS) شده بودند.
قایقی که از شهر 'دوور' - Douvres - (جنوب شرقی انگلستان) آمده و در اسکله متوقف شده بود.
به نوشته لو پاریزین، 2 نفر از مهاجران نیز که به آب افتاده بودند به سرعت توسط آتش نشانان نجات یافتند.
44 مهاجر دستگیر شده با اتوبوسی به ایستگاه پلیس کاله انتقال یافتند.
به گزارش ایرنا، شهر ساحلی و بندرگاه کاله در شمال فرانسه به خاطر موقعیت جغرافیایی، همواره مرکز بسیار مهم حمل و نقل و بازرگانی با انگلستان بوده و طی سال های گذشته جمعیت عظیم مهاجران برای عزیمت به انگلیس از این بندر تردد می کنند.
شهر بندری کاله از طریق تونل مانش به شهر بندری فوکستون انگلیس متصل می شود و از سال 1999 میلادی تا کنون تعداد زیادی از مهاجران در داخل و اطراف کاله از جمله در اردوگاه معروف به «جنگل» به ‌سر می‌برند تا از طریق این تونل به انگلیس برسند.
اردوگاه کاله در 26 اکتبر سال ٢٠١٦ جمع شد و ساکنان آن به شهرهای مختلف فرانسه منتقل شدند.
با این حال، بسیاری از آنان به طور مجدد به این منطقه بازگشتند تا به هر قیمتی خود را به انگلستان برسانند.
حضور مهاجران در کاله همچنین درگیری هایی را نیز بین مهاجران به دنبال داشته که به طور نمونه در 13بهمن سال 96، به دنبال درگیری شدید میان پناهجویان، پلیس فرانسه اقدام به اعزام نیروهای بیشتر پلیس به ایت شهر بندری کرد.
درگیری بین برخی پناهجویان افغانستانی و اریتره ای هنگام توزیع غذا آغاز شد که 22 زخمی بر جای گذاشت.
وضعیت نامناسب مهاجران در بندر کاله، آنها را با سختی هایی مواجه کرده که در این میان انگشت اتهام نیز به سوی دولت فرانسه است؛ مبنی بر اینکه به وضعیت پناهجویان رسیدگی نمی کند که به عنوان نمونه دیوان حقوق بشر اروپا روز ٢٨ فوریه دولت فرانسه را به دلیل رسیدگی نکردن به وضعیت یک نوجوان ١٢ ساله افغانی که به تنهایی از کشور خود گریخته و در سال ٢٠١٦ در یکی از اردوگاه‌ های غیرقانونی شمال فرانسه به سر می‌برد، محکوم کرد.
براساس اعلام این شورا، دولت فرانسه بر اساس قوانین داخلی خود و نیز بر پایه قوانین بین ‌المللی وظیفه محافظت از افراد نابالغ ساکن سرزمین خود را بر عهده دارد و بنابراین رها کردن این نوجوان افغان، نقض این قوانین محسوب می‌شود.
اروپام ** 6984 ** 1071

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي فرانسه مهاجران كاله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۱۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی چیست؟

سردار تقی مهری درباره مجازات اقدامات مجرمانه برای معافیت از سربازی گفت: برابر ماده ۶۰ قانون جرایم و مجازات خدمت وظیفه عمومی کسانی که با ارتکاب اعمالی چون جعل شناسنامه، مهر، امضا، کارت پایان خدمت، کارت معافیت، استفاده از شناسنامه دیگران، اعمال نفوذ، شهادت کذب، گواهی خلاف واقع، مکتوم داشتن حقیقت، اخذ رشوه یا فریب دادن مشمول موجبات معافیت خود یا دیگران را از خدمت وظیفه عمومی فراهم سازند، به اتهام آنان در دادگاه صالحه رسیدگی شده و با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به حبس تعزیزی از یکسال تا پنج سال محکوم می‌شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا، ادامه داد: چنانچه تقلب یا جعل و یا دریافت رشوه تاثیری در وضعیت مشمول نداشته باشد، مرتکبان با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به انفصال از یکسال تا ۱۰ سال از خدمات دولتی و ضبط رشوه به عنوان جریمه و شش ماه تا سه سال حبس محکوم خواهند شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ماکرون: فرانسه در وضعیت جنگی با روسیه قرار ندارد
  • مقام فرانسوی انفعال دولت را در برابر نسل کشی در غزه محکوم کرد
  • شناسایی و دستگیری رباینده دختر ۱۶ ساله | عکس
  • ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه
  • مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی چیست؟
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • ماکرون: گفت‌وگو با روسیه باید ادامه پیدا کند
  • ربایندگان یسنا اعتراف کردند / دستگیری 4 متهم اصلی در حال فرار
  • جزئیاتی تازه از دستگیری عوامل اصلی ربودن یسنا
  • پرگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟