Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید محمد موسوی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: این طرح به منظور حمایت از 5 قشر از جمله زندانیان اصلاح و آزاد شده از زندان، همسران و خانواده زندانیانی که منبع درآمد ندارند، زنان بدسرپرست و بی سرپرست، معتادانی که یکسال از درمان آنها گذشته باشد، افرادی که به دلیل ناهنجاری اقتصادی تحت تعقیب باشند، اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه این طرح در شورای پیشگیری از وقوع جرم و همچنین کارگروه اشتغال استان تصویب شده است، اظهار داشت: در این طرح گروه های همتا با تشکیل یک شرکت تعاونی با 20 نفر عضو می تواند از تسهیلات اشتغالزا بهره مند شوند.
موسوی افزود: در این طرح با راه اندازی شرکت تعاونی ، زمینه آموزش این افراد از جمله آموزش های فنی و حرفه ای و حمایت های اقتصادی و بازاریابی برای این طرح ها به راحتی انجام می شود.
وی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات به این افراد به صورت تک نفری قابلیت راه اندازی یک شغل را ندارند و این افراد با دریافت تسهیلات بدهکار نیز می شدند، افزود: با تشکیل شرکت تعاونی و دریافت تسهیلات زمینه اشتغال این افراد در قالب گروه های همتا فراهم می شود.
وی گفت : 80 درصد بازگشت به سمت آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد از سوی افرادی که این آسیب های را کنار گذاشتند، به دلیل مشکلات اقتصادی و نداشتن اشتغال است که با اجرای این طرح زمینه بازگشت به اعتیاد و آسیب های اجتماعی کاهش پیدا می کند.
دبیر شورای حفظ حقوق شهروندی چهارمحال وبختیاری ، از اجرای طرح سبک زندگی ایرانی اسلامی با تصویب در شورای فرهنگ عمومی در استان خبر داد و گفت : این طرح با همکاری مربیان و مجریان طرح ، هیات های مذهبی، ائمه جمعه و جماعات، روحانیون و معتمدان محلی اجرا می شود.
وی گفت : در این طرح مربیانی برای ارائه سبک زندگی اسلامی و ایرانی آموزش داده شدند، که به آموزش جوامع محلی و اقشار مختلف بپردازند.
موسوی از تشکیل مجمع معتمدان و فرهیختگان و خیران فرهنگی و اجتماعی در استان خبر داد و گفت: این طرح برای نخستین بار در استان اجرایی می شود.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال وبختیاری افزود: در این طرح در هر روستا و شهر 60 نفر به عنوان معتمد شناسایی شده، که برای رفع مشکلات مختلف در مناطق مختلف فعالیت کنند.
وی در ادامه از اجرای طرح مقابله با کودک آزاری در استان خبر داد و گفت : برای اجرای این طرح مربیان و مدیران 200 مهدکودک در استان حقوق کودک، پزشکی قانونی و روان شناسی کودک را آموزش دیدند تا در صورت مشاهده کودک آزاری بتوانند این مشکل را شناسایی کنند.
معاون دادگستری استان گفت: برای اجرای شدن این طرح قضات ویژه در خصوص کودک آزاری و در یگان های انتظامی نیز مامور تخصصی مسایل کودک آزاری و برخورد با این موضوع پیش بینی شده است.
موسوی در ادامه با اشاره به حجم بالای ورودی پرونده ها به دادگستری استان اشاره کرد و افزود: فعالیت مووسسه های داوری از سال 93 در استان آغاز شد و تاکنون 20مووسسه داوری در استان تشکیل شده است.
موسوی با بیان اینکه این مووسسات یک نهاد مدنی است که باعث کاهش ورود پرونده به دادگستری ها می شود، افزود: در این مووسسه طرفین دعوا یک نفر را به عنوان داور برای رسیدگی به پرونده خود انتخاب می کنند.
وی گفت: مووسسات داوری باعت حذف تشریفات قضائی و سرعت بخشیدن به پیشبرد برنامه های دادگستری و کاهش ورودی پرونده به دادگستری ها می شود.
موسوی گفت: نامحدود بودن امکان داوری، در دسترس بودن داوران نسبت به مراجع قضایی و معرفی داوران از محاسن این مووسسات است.
وی اظهار داشت: تاکنون در این مووسسات 2 هزار پرونده رسیدگی شده است که 30 درصد پرونده های این مووسسات منجر به صلح و سازش شده و تنها 20 درصد پرونده های این مووسسات به دادگستری ارجاع داده می شود.
موسوی افزود : در حوزه ساماندهی منظم و منسجم داوری در مووسسات داوری کشور استان رتبه برتر را کسب کرده است.
وی در ادامه به اجرای طرح دیده بان پیشگیری همزمان با سراسر کشور در استان اشاره کرد وگفت: این استان رتبه دوم را در این حوزه کسب کرده است.
معاون دادگستری چهارمحال و بختیاری گفت: در این طرح هر شهروند می تواند به صورت افتخاری در زمینه آسیب و مشکلات مختلف با تهیه فیلم و عکس به صورت مستند در سامانه سجام به آدرس اینترنتی sajam.adliran.ir مراجعه و به عنوان سفیر فرهنگی مشکلات را بیان کند.
وی گفت: پس از بیان مشکل در این سامانه و ارزیابی و کارشناسی اولیه مشکل به وزارتخانه و اداره مربوطه برای رسیدگی به مشکل ارسال می شود.
وی گفت: تاکنون در استان یکهزار نفر در قالب 70 هسته عضو این سامانه شدند، که استان رتبه دوم را کسب کرده است.
7360/2097
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 اشتغال پیشگیری از وقوع جرم چهارمحال و بختیاری خانواده زندان 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۱۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مؤمنی پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری که به مناسبت ۵۰ امین سالگرد تأسیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سال ۱۳۵۳ به عنوان اولین دانشگاه در استان تأسیس شد درواقع پیش از آن در استان دانشگاه وجود نداشت.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه پیشینه دانشگاه فنی و حرفه‌ای به سال ۱۳۴۸ بازمی‌گردد، افزود: پس از سال ۱۳۵۹ که انقلاب فرهنگی رخ داد در ساختار و محتوای درسی دانشگاه فنی و حرفه‌ای تغییراتی ایجاد و در سال ۱۳۶۴ نیز این دانشگاه احیا شد؛ در سال ۱۳۶۶ نیز با عنوان دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهرکرد آغاز به کار کرد.

وی ادامه داد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و تا مدتی پس از آن تنها یک مرکز دانشگاه فنی و حرفه‌ای در چهارمحال و بختیاری فعال بود اما به برکت انقلاب اسلامی امروز ۶ مرکز از مجموعه دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای در استان فعالیت دارند.

مؤمنی با اشاره به وجود ۱۸۰ مرکز آموزشکده فنی و حرفه‌ای در کشور، عنوان کرد: در حال حاضر دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای در تمامی استان‌های کشور وجود دارند که وظیفه آن‌ها نیز تربیت نیروی کارآمد و تکنسین است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای استان ۳۸ کد رشته محل وجود دارد که از این تعداد ۱۹ کد رشته مربوط به مقطع کاردانی و ۱۹ کد رشته مربوط به مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته است.

وی با بیان اینکه بیش از ۴۰ درصد از واحدهای درسی دانشجویان دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای عملی هستند، تصریح کرد: امسال ۵۰ امین سالگرد تأسیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای است و طی این مدت این دانشگاه خدمات بسیار ارزنده‌ای در حوزه تربیت نیروی کار ماهر داشته چراکه بر اساس آمار موجود بخش زیادی از فارغ التحصلان این دانشگاه وارد بازار کار شده‌اند.

مؤمنی یادآور شد: امروز با توجه به وجود زیرساخت‌های مناسب در کشور برای ایجاد جهش تولید همچنین به دلیل وجود فشار اقتصادی بیگانگان و لزوم کسب توانمندی در حوزه‌های مختلف تربیت نیروی ماهر یکی از نیازهای اساسی محسوب می‌شود و دستگاهی که توانایی انجام این مأموریت را دارد دانشگاه فنی و حرفه‌ای است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری بیان کرد: اگر تربیت نیروهای دارای مهارت در دستور کار بگیرد بخش عمده‌ای از مشکلات اشتغال کشور برطرف خواهد شد و این موضوع یکی از اهداف دانشگاه فنی و حرفه‌ای است.

وی با اشاره به اینکه یکی از سیاست‌های مهم دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که ارتباط دانشگاه و صنعت به معنای حقیقی کلمه برقرار شود، افزود: از سال گذشته فعالیت‌هایی در راستای تحقق این امر انجام شده برای مثال تفاهم‌نامه‌هایی بین بخش‌های صنعت و دانشگاه منعقد شده است.

مؤمنی ادامه داد: در قانون ششم توسعه تکلیف قانونی برای موضوع مهارت این بود که ۳۰ درصد از دانش‌آموزان به سمت آموزش‌های مهارتی هدایت شوند درحالیکه تا پایان این قانون تنها ۱۶ درصد از این امر محقق شده بود، در قانون هفتم توسعه هدایت ۴۰ درصد از دانش‌آموزان به سمت آموزش‌های مهارتی در دستور کار قرار گرفته که برای تحقق آن لازم است برنامه‌ریزی‌های دقیقی صورت بگیرد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به لزوم تربیت مهارت‌محور دانشجویان در تمامی دانشگاه‌ها، عنوان کرد: ایجاد نمایشگاه‌های دائمی برای به نمایش گذاشتن ایده‌ها و توانمندسازی دانشجویان، ایجاد شهر مشاغل با همکاری شهرداری و صنایع خلاق از جمله طرح‌هایی هستند که توسط این دانشگاه در حال پیگیری است و می‌تواند اثرات مثبتی برای استان به همراه داشته باشد.

نمایشگاه توانمندی‌ها و دومین نمایشگاه کار در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود

وی اضافه کرد: از تاریخ ۱۶ الی ۱۹ اردیبهشت ماه هفتمین نمایشگاه توانمندی‌ها و دومین نمایشگاه کار در چهارمحال و بختیاری برقرار خواهد شد و ایده‌هایی که طی یک سال توسط دانشجویان به مرحله تولید رسیده در معرض دید قرار می‌گیرند، نکته مهم این است که این محصولات مورد حمایت مرکز رشد دانشگاه قرار گرفته و در ادامه نیز برای تولید به پارک علم و فناوری استان معرفی می‌شوند.

مؤمنی تصریح کرد: «فردایی بهتر از امروز» شعار در نظر گرفته شده برای نمایشگاه توانمندی‌ها و کار در چهارمحال و بختیاری است، اهداف این نمایشگاه نیز شامل بازدید همگانی از دانشگاه، کارگاه‌ها و آموزشگاه‌ها، فروش محصولات تولید شده در مرکز رشد دانشگاه، نمایش پروژه‌های کاربردی و برگزاری دوره‌های آموزشی برای دانشجویان می‌شود.

کد خبر 6091991

دیگر خبرها

  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • وضعیت ایده آل ذخیره خون در چهارمحال و بختیاری
  • آسمان چهارمحال و بختیاری کمی تا قسمتی ابری
  • پدر شهید محمد ملکپور آسمانی شد
  • نشان طلای انتخابی جام جهانی در دست ووشوکار چهارمحال و بختیاری
  • موسوی پور: طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرا نمی‌شود
  • پاکسازی منطقه حفاظت شده تنگ صیاد در چهارمحال و بختیاری
  • تلگراف: انهدام تانک‌های آبرامز ناتو را آسیب پذیر کرده است
  • بلداجی خنک‌ترین نقطه چهارمحال و بختیاری