Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@15:15:25 GMT

سامانه کشوری کسب و کار در کرمان راه اندازی شد

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۶۳۶۴۴

سامانه کشوری کسب و کار در کرمان راه اندازی شد

کرمان - ایرنا - سامانه کشوری کسب و کار (سککوک) با هدف ارتقای تولیدات داخلی و تولید ناخالص ملی کشور و مدیریت منابع با حضور مسئولان استانی و کشوری امروز (یکشنبه) در کرمان رونمایی و راه اندازی شد.

به گزارش ایرنا، معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان، مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کرمان، سایر فعالان اقتصادی و صاحبان صنایع کوچک در رونمایی از این سامانه در محل اتاق کرمان حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سککوک سامانه ای در راستای ارتقا و تسهیل تعاملات داخلی و بین المللی است و مزیت های رقابتی این سامانه از جمله به کارگیری و ارائه روش های مدرن ارتقای بازار با مدیریت زنجیره تامین، به کارگیری موثر الگوهای گردش اعتباری و ارائه روش های مدرن تامین مالی زنجیره تامین و ارائه روش های مدرن مدیریت لجستیک ذکر شده است.
همچنین خدمات عمومی این سامانه ارائه محصولات و خدمات هر عضو از طریق ویترین مجازی اختصاصی، خدمات بازاریابی و ارتقای فروش، خدمات مبتنی بر رایانش ابری، خدمات آموزشی و ارتقای مهارت و خدمات مشاوره ای است.
**سامانه سککوک در 27 استان کشور راه اندازی شده است
معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران گفت: تاکنون خدمات بهتر در تامین مالی صاحبان صنایع 26 استان کشور با استفاده از سامانه سککوک انجام و در این راستا امروز این سامانه در استان کرمان رونمایی شده است.
اصغر مصاحب در آیین رونمایی از سامانه کشوری کسب و کار (سککوک) در کرمان افزود: این سامانه زمینه رونق کسب و کار را برای خریداران، صاحبان صنایع و مصرف کنندگان از راه یک کانال مالی و کاهش هزینه ها، تامین مالی توسط صاحبان صنایع به راحتی محقق می کند.
وی تصریح کرد: در بازدید از واحدهای صنعتی استان کرمان، بحث تامین مالی، زنجیره تامین و مباحث مرتبط با سامانه اهمیت دارد که توسط سامانه کشوری کسب و کار سککوک رفع می شود.
معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران ادامه داد: ظرفیت بی نظیری از طریق این سامانه کسب و کار در کشور ایجاد شده لذا بهتر است از این ظرفیت در استان ها به صورت مطلوب بهره برداری شود.
وی از افرادی که زمینه این رویداد را در استان کرمان فراهم کردند تقدیر کرد و گفت: امیدواریم با استفاده از ابزارهای نوین تامین مالی در کشور به خواسته های تولیدکنندگان و صاحبان صنایع رسیدگی و بنگاه های متوسط و کوچک از آن به صورت خاص بهره مند شوند.
**سامانه سککوک مشکلات صنایع را رفع می کند
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان نیز در این آیین با بیان اینکه علاقمندیم فعالیت ها مبتنی بر دانش شرکت های دانش بنیان باشد گفت: در سامانه سککوک به روش های جدید تامین مالی، ایجاد شبکه ها، گستره عرضه کالا و دریافت مواد اولیه و صنایع کوچک و متوسط توجه شده است.
سید مهدی طبیب زاده افزود: توجه به کاهش هزینه ها، افزایش بهره وری و رقابت پذیری، توسعه بازار، ایجاد زنجیره بانک اطلاعاتی و رمز نگاری در این سامانه شاید بخشی مهم از مسائل و مشکلات صنایع و اقتصاد استان کرمان را رفع کند و به علت توجه به این مسائل نقطه اشتراک اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی استان کرمان است لذا باید به سمت اجرایی شدن این سامانه برویم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با اشاره به اهمیت توسعه شرکت های دانش بنیان گفت: صادرات این استان مواد خام و اولیه است و ارزش افزوده خوبی نداریم لذا برای رفع این مشکلات باید اقتصاد استان مبتنی بر دانش باشد.
وی ادامه داد: مواردی چون بهره ور نبودن اقتصاد استان کرمان ، اتلاف منابع ، نبود رقابت پذیری و ایجاد نشدن شرایط رقابت برای فعالان اقتصادی موجب شده تا سیستم های کنونی هزینه مالی سنگینی به صنایع وارد کنند.
طبیب زاده تاکید کرد: فعالیت ها باید از حالت گزارشی به مدلی عملی تبدیل و به صورت جدی از آن حمایت شود تا در خدمات توسعه بازار و صنایع کوچک تاثیر گذار باشد.
3029/7420/ 5054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد صنعت شهرك هاي صنعتي سامانه سككوك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۳۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: ایران کشوری پیشرفته و فناور است/ برای صدور خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا آماده‌ایم

رئیس جمهور گفت:تهدیدها و تحریم ها به هیچ وجه ملت ایران را دچار کندی و توقف نکرده است و هم اکنون ایران کشوری پیشرفته و فناور است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان در نشست خبری با همتای سریلانکایی خود با بیان اینکه بعد از انقلاب روابط خوبی ایران و سریلانکا برقرار شد، تصریح کرد: این روابط رو به توسعه است و طی گفتگو‌هایی که با رئیس جمهور و همکاران شان داشتیم قرار شد این همکاری‌ها در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، صنعتی، تجاری و اقتصادی فرهنگی و علمی و فناورانه بین دو کشور ادامه یابد.

وی ضمن ابراز امیدواری برای توسعه روابط ایران و سریلانکا اظهار کرد: امیدواریم روابط ایران و سریلانکا به توسعه همکاری دو کشور و ملت بینجامد ظرفیت‌های خوبی در دو کشور است و تبادل آن‌ها به نفع هر دو کشور و منطقه خواهد بود.

آیت الله رئیسی از اعلام آمادگی کشورمان برای صدور خدمات فنی و مهندسی خبر داد و تاکید کرد: برای صدور خدمات فنی و مهندسی آمادگی داریم؛ حتماً در توسعه اقتصادی سریلانکا ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی مشارکت کند.

رئیس جمهور تصریح کرد: به مردم و مسئولان سریلانکا می‌گویم که تهدید‌ها و تحریم‌ها ملت ایران را متوقف نکرده و حرکت مردم ایران را کند نکرده و پیشرفت ادامه داشته است ایران امروز را می‌تواند کشوری پیشرفته و فناور نامید.

وی از تشکیل کمیسیون مشترک میان ایران و سریلانکا خبر داد و بیان کرد: مقرر کردیم با پیگیری وزاری خارجه دو کشور کمیسیون مشترک هر چه سریع‌تر تشکیل شود و سازوکار روابط تجاری و اقتصادی و کشاورزی و علمی فناوری را مورد بررسی قرار دهند و این تصمیمات سریعاً اجرایی شود.

رئیس جمهور بیان کرد: مثل آنچه در این پروژه بزرگ گذشت، تأمین مالی از شما، و انتقال فناوری و صدور خدمات فنی مهندسی از ایران نمونه این طرح می‌تواند در حوزه‌های مختلف به پیشرفت کشور دوست و برادر سریلانکا کمک کند

آیت الله رئیسی جنایت و کودک کشی در غزه را موجب تأسف بشریت دانست و خاطر نشان کرد: پیروان همه ادیان در دنیا متأسفند کسانی که در شکل انسان جنایتی می‌کنند که هیچ درنده‌ای این همه جنایت مرتکب نمی‌شود؟ تأسف بارتر این است که این جنایت چرا مورد حمایت غربی هاست؟ با چه منطقی از نسل کشی حمایت می‌کنند؟ تأسف بارتر این است که چرا سازمان‌های حقوق بشری و شورای امنیت و سازمان ملل از کارآمدی افتاده‌اند و کاری برای مقابله با این جنایت در غزه نمی‌کنند؟

«رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا در ادامه این در نشست خبری تصریح کرد: جناب آقای رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی و اعضای محترم هیأت دولت ایران! ابتدا از پذیرفتن دعوت اینجانب و سفر شما به سریلانکا تشکر می‌کنم. امروز پروژه چند جانبه سد افتتاح شد که ۱۲۰ مگاوات برق را تامین می‌کند. از ایران برای مشارکت در ساخت این سد و انتقال دانش و فناری ساخت سد تشکر می‌کنم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه "توانستیم پروژه مشترکی را میان دو کشور به نحو مطلوبی اجرا و بهره برداری کنیم" بیان کرد: از مردم ایران تشکر می‌کنم و به آن‌ها به دلیل دستیابی به فناوری برق و انتقال آب و سدسازی تبریک می‌گویم. انتقال آب و تولید برق از مهمترین مذاکرات نشست‌های امروز بود.

رئیس جمهور سریلانکا حمایت ایران را موجب ثبات اقتصادی در کشور خود دانست و خاطر نشان کرد: از این تریبون از حمایت‌های ایران در برابر بحرانی اقتصادی چند سال گذشته کشورمان تشکر می‌کنم، این حمایت‌ها منجر به ثبات اقتصادی در کشورمان شد و آیت الله رئیسی گفتند این حمایت‌ها ادامه می‌یابد و حتماً منجر به رفاه در سریلانکا خواهد شد.

«رانیل ویکرمسینگه» با اشاره به امضای ۵ سند همکاری با ایران گفت: در طول گفتگو‌های امروز در نشست‌های دوجانبه مسائل سیاسی اقتصادی فرهنگی تجاری و.. مطرح شد و دو دولت به امضای ۵ توافق نامه در زمینه‌های فرهنگی، ورزشی و علمی و فناوری … پرداختند تا از این طریق به افزایش مناسبات دو جانبه و ارتباط میان مردم دو کشور اقدام کنیم. دو کشور در حوزه همکاری در کارگروه اقیانوس هند و نیز سازمان ملل متحد به تفاهم رسیدند. گفتگو‌های بسیار خوبی در خصوص چالش‌های کنونی جهان داشتیم و در برخی موضوعات توافق کردیم در حوزه امنیت غذایی و توسعه فناوری تفاهم کردیم.

وی بیان کرد: بسیار خوشحالم به اطلاع شما برسانم که ایران و سریلانکا برای ایجاد صلح آرامش و امنیت در اقصی نقاط دنیا از طرق صلح دموکراسی و گفتگو هم نظر هستند.

رئیس جمهور سریلانکا خاطر نشان کرد: امروز در نشست خودمان با ریاست جمهوری درباره سرزمین‌های اشغالی فلسطین و رفع آلام و درد‌های مردم فلسطین گفتگو کردیم سریلانکا بر این باور است که این موضوع از طریق مذاکره قابل حل و فصل اسات و باید بر اساس مرز‌های ۱۹۶۷ و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد حل و فصل شود. باید تهاجم به غزه بلافاصله متوقف شود. دولت سریلانکا صندوق حمایت از کودکان غزه تشکیل داده و یک میلیون دلار به صندوق کودکان سازمان ملل برای اعطا به کودکان غزه تخصیص داده شده است.

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
  • رئیسی: ایران کشوری پیشرفته و فناور است/ برای صدور خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا آماده‌ایم