Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان اصفهان با بیان اینکه ذخیره سد زاینده رود در حال حاضر ۱۵۳ میلیون مترمکعب و حدود ۱۱ درصد است، گفت: علت افزایش نیافتن حجم ورودی سد زاینده رود با وجود بارش‌های چشمگیر سال‌جاری در کوهرنگ، نوع بارش و سردی هوا است.

حسن ساسانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بارش‌های اخیر در کوهرنگ به صورت برف بوده است با این حال همزمان با بارش های بهاری و گرمتر شدن دمای هوا شاهد تاثیرمثبت بارش ها و افزایش ذخیره سد زاینده رود در ماه‌های آینده خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر ادامه بارش ها در ماه‌های آینده، گفت: همزمان با بارش‌های بهاری و گرم‌تر شدن دمای هوا شاهد تاثیرمثبت بارش‌ها و افزایش ذخیره سد زاینده رود در ماه‌های آینده خواهیم بود.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان اصفهان با اشاره به اینکه سال گذشته شرایط کم بارشی و کم آبی بی سابقه ای را در طول ۵۰ سال اخیر پشت سر گذاشتیم، گفت: خوشبختانه امسال وارد یک سال آبی با بارش‌های مطلوب شده‌ایم اما نباید انتظار داشت که بارش‌های اخیر تبدیل به روان آب شده و در سد زاینده رود ذخیره شود.

وی همچنین به ظرفیت کنونی سایر سدهای استان اصفهان اشاره کرد و گفت: ذخیره سد حنا شهرستان سمیرم در حال حاضر چهار میلیون مترمکعب، سد خمیران سه و نیم میلیون مترمکعب، سد خرقان شهرستان سمیرم هفت و نیم میلیون مترمکعب و سد گلپایگان نیز در حال حاضر ۱۶ میلیون مترمکعب است.

ساسانی افزود: بارش‌های اخیر در خوزستان به صورت باران بوده به همین دلیل به صورت روان آب مخازن سدها را پر می کند اما بارش ها در استان اصفهان، در شهرستان های سمیرم و گلپایگان به صورت برف بوده، بر همین اساس در ماه های فروردین و اردیبهشت با گرمتر شدن دمای هوا شاهد اثرات مطلوب بارش ها در استان خواهیم بود.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان اصفهان با اشاره به پیش بینی هواشناسی مبنی بر ادامه بارش ها در ماه های آینده تصریح کرد: با توجه به پشتوانه بارشی، شاهد بارش های نرمال و فراتر از نرمال در فروردین ماه خواهیم بود بر همین اساس تابستان آینده مشکلی برای تامین شرب نخواهیم داشت.

پروژه بارورسازی ابرها در اصفهان انجام نشده‌است

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان اصفهان در پاسخ به این سوال که آیا بارندگی‌های امسال در اصفهان به دلیل بارورسازی ابرها بوده است یا خیر، اظهار کرد: بارندگی های اصفهان ارتباطی به بارورسازی ابرها ندارد از سوی دیگر بارورسازی، در نهایت بارش ها را حدود ۱۰ درصد افزایش می‌دهد.

وی اعلام کرد: پروژه بارورسازی ابرها در اصفهان انجام نشده‌است اما از اینکه به یک سال آبی مطلوب وارد شدیم، خوشحال هستیم.

به گزارش ایمنا، مدیر مرکز ملی تحقیقات و مطالعات باروری ابرها آذرماه امسال از برنامه‌ریزی وزارت نیرو برای اجرای پروژه باروری ابرها در ۱۰ استان کشور خبر داد و اظهار کرد: این پروژه در استان‌های یزد، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، خوزستان، کرمان و فارس از طریق هواپیما و مناطقی همچون خراسان جنوبی و آذربایجان شرقی و غربی از طریق پهپاد اجرا خواهد شد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بارش باران بارش برف بارندگی زاینده رود سد زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۳۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: با انتقال آب دریا به اصفهان، بارگذاری صنعت از آب‌زاینده‌رود و آب‌های سطحی کمتر خواهد شد و اتفاقات خوشایندی برای این رود رقم خواهد خورد.

مجید نادرالاصلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا ضمن گرامیداشت فرارسیدن روز شوراها اظهار کرد: در قانون اساسی در هفت اصل به موضوع شورا پرداخته شده است و امام راحل نیز به امر شورایی تاکید داشتند، اما با این وجود به شوراها توجه نمی‌شود.

وی با گلایه از کم‌توجهی مدیران کشوری به شوراها افزود: از آن‌ها درخواست داریم به ظرفیت بسیار عظیم شورایی و مشاوره‌ای که صراحت آیات قرآن کریم است، توجه داشته باشند و از آن‌ها در پیشبرد امور کشور استفاده کنند.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه شورای ششم نگاه ویژه‌ای به موضوع زاینده‌رود داشته است، اظهار کرد: با همت مسئولان استانی و حمایت مدیران شهری، اتفاقات خوبی در سال‌جاری و سال آینده در راه است و امیدواریم زاینده‌رود، زنده‌رود ابدی شود و نشاط و شادابی برای مردم اصفهان رقم زده شود.

نورصالحی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص مناطق کم‌برخوردار شهر اصفهان گفت: با یک کار علمی و میدانی مناطق و محلات کم‌برخوردار شناسایی و معضلات و مشکلات این مناطق اعم از گلوگاهی و جزئی احصا شد و بودجه و اعتبار خوبی نیز برای رفع این مشکلات در نظر گرفته شد.

وی با بیان اینکه پیگیری‌های خوبی برای رفع معضلات مناطق کم‌برخوردار صورت گرفته‌است، افزود: در حدود سه سالی که از عمر شورای ششم گذشته است، اتفاقات خوبی در حدود ۶۰ محله کم‌برخوردار رقم خورده است.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: نزولات جوی در استان خوب بوده است، اما باید نسبت به این برکت و رحمت خداوندی مدیریت بهینه داشته باشیم.

وی با بیان اینکه اصفهان ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای در ارتباط با منابع آبی به‌ویژه در غرب و جنوب استان دارد، گفت: در این دوره شورای اسلامی شهر نگاه متفاوتی به موضوع استحصال آب‌های سطحی، زیرسطحی و تصفیه کردن پساب آب شده است.

دست صنعت از آب زاینده‌رود و آب‌های زیرسطحی باید کوتاه شود

نادرالاصلی اضافه کرد: امیدواریم تأمین منابع جدید آبی، به اصفهان، زاینده‌رود، آب‌شرب و محیط زیست این استان کمک شایانی کند، البته از ظواهر امر مشخص است که این منابع خیلی زود قابل دسترس خواهد بود.

وی اظهار داشت: در ششمین دوره شورای اسلامی شهر اصفهان تلاش کرده‌ایم گام‌های خوبی در این راستا برداریم و پایه‌ها و ریشه‌های خوبی بر جای گذاشته شود.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: انتقال آب دریا به اصفهان یکی از اقداماتی است که در این دوره به‌طور جدی پیگیری شد و اگر همت مضاعفی صورت گیرد، در نیمه نخست ۱۴۰۳ می‌توان شاهد اجرایی شدن آن باشیم.

وی ادامه داد: همان‌طور که استاندار اصفهان نیز آن را اعلام داشته است، باید متذکر شوم که این آب انتقالی برای تأمین آب شرب، آب کشاورزی و آب محیط زیست نیست و تنها به صنعت اختصاص پیدا خواهد کرد، به‌شرطی که به عامل توسعه بیشتر آن تبدیل نشود.

نادرالاصلی با بیان اینکه دست صنعت از آب زاینده‌رود و آب‌های زیرسطحی باید کوتاه شود، تصریح کرد: اگر انتقال آب دریا به اصفهان صورت گیرد، بارگذاری صنعت از این آب‌ها کمتر و نزدیک به ۱۰۰ میلیون متر مکعب آب در مصرف آب صرفه‌جویی خواهد شد که این عدد قابل توجه اتفاق خوشایندی برای زاینده‌رود رقم خواهد زد.

کد خبر 747863

دیگر خبرها

  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند
  • ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در خراسان جنوبی ذخیره شد
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • ذخیره‌سازی بیش از ۳ میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های خراسان جنوبی
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • ۳۰ میلیون مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری اصفهان استحصال شد
  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان
  • ذخیره ۲ میلیون مترمکعب آب در بند خاکی فهرج