Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان اصفهان با بیان اینکه ذخیره سد زاینده رود در حال حاضر ۱۵۳ میلیون مترمکعب و حدود ۱۱ درصد است، گفت: علت افزایش نیافتن حجم ورودی سد زاینده رود با وجود بارش‌های چشمگیر سال‌جاری در کوهرنگ، نوع بارش و سردی هوا است.

حسن ساسانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بارش‌های اخیر در کوهرنگ به صورت برف بوده است با این حال همزمان با بارش های بهاری و گرمتر شدن دمای هوا شاهد تاثیرمثبت بارش ها و افزایش ذخیره سد زاینده رود در ماه‌های آینده خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر ادامه بارش ها در ماه‌های آینده، گفت: همزمان با بارش‌های بهاری و گرم‌تر شدن دمای هوا شاهد تاثیرمثبت بارش‌ها و افزایش ذخیره سد زاینده رود در ماه‌های آینده خواهیم بود.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان اصفهان با اشاره به اینکه سال گذشته شرایط کم بارشی و کم آبی بی سابقه ای را در طول ۵۰ سال اخیر پشت سر گذاشتیم، گفت: خوشبختانه امسال وارد یک سال آبی با بارش‌های مطلوب شده‌ایم اما نباید انتظار داشت که بارش‌های اخیر تبدیل به روان آب شده و در سد زاینده رود ذخیره شود.

وی همچنین به ظرفیت کنونی سایر سدهای استان اصفهان اشاره کرد و گفت: ذخیره سد حنا شهرستان سمیرم در حال حاضر چهار میلیون مترمکعب، سد خمیران سه و نیم میلیون مترمکعب، سد خرقان شهرستان سمیرم هفت و نیم میلیون مترمکعب و سد گلپایگان نیز در حال حاضر ۱۶ میلیون مترمکعب است.

ساسانی افزود: بارش‌های اخیر در خوزستان به صورت باران بوده به همین دلیل به صورت روان آب مخازن سدها را پر می کند اما بارش ها در استان اصفهان، در شهرستان های سمیرم و گلپایگان به صورت برف بوده، بر همین اساس در ماه های فروردین و اردیبهشت با گرمتر شدن دمای هوا شاهد اثرات مطلوب بارش ها در استان خواهیم بود.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان اصفهان با اشاره به پیش بینی هواشناسی مبنی بر ادامه بارش ها در ماه های آینده تصریح کرد: با توجه به پشتوانه بارشی، شاهد بارش های نرمال و فراتر از نرمال در فروردین ماه خواهیم بود بر همین اساس تابستان آینده مشکلی برای تامین شرب نخواهیم داشت.

پروژه بارورسازی ابرها در اصفهان انجام نشده‌است

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان اصفهان در پاسخ به این سوال که آیا بارندگی‌های امسال در اصفهان به دلیل بارورسازی ابرها بوده است یا خیر، اظهار کرد: بارندگی های اصفهان ارتباطی به بارورسازی ابرها ندارد از سوی دیگر بارورسازی، در نهایت بارش ها را حدود ۱۰ درصد افزایش می‌دهد.

وی اعلام کرد: پروژه بارورسازی ابرها در اصفهان انجام نشده‌است اما از اینکه به یک سال آبی مطلوب وارد شدیم، خوشحال هستیم.

به گزارش ایمنا، مدیر مرکز ملی تحقیقات و مطالعات باروری ابرها آذرماه امسال از برنامه‌ریزی وزارت نیرو برای اجرای پروژه باروری ابرها در ۱۰ استان کشور خبر داد و اظهار کرد: این پروژه در استان‌های یزد، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، خوزستان، کرمان و فارس از طریق هواپیما و مناطقی همچون خراسان جنوبی و آذربایجان شرقی و غربی از طریق پهپاد اجرا خواهد شد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بارش باران بارش برف بارندگی زاینده رود سد زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۳۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره+جدول

در پی بارش‌های اخیر سد شهید قنبری آذربایجان غربی، سد جگین در هرمزگان، سد ایلام، سدهای ماشکید علیا، خیرآباد، زیردان و پیشین در سیستان‌وبلوچستان، سدهای آزاد و قشلاق در کردستان، سد رودبار لرستان و سد کوثر در کهگیلویه و بویراحمد به‌طور کامل پُر شدند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در 218 روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه 1402 تا هشتم اردیبهشت 1403) در مجموع 26 میلیارد و 570 میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی 29 میلیارد و 30 میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی 8درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، 16 میلیارد و 690 میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی 16 میلیارد و 520 میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، رشدی یک‌درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود 31 میلیارد و 560 میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، 64 درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و 36 درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز هشتم اردیبهشت 1402 بالغ بر 31 میلیارد و 600 میلیون مترمکعب بود، که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده برابری میزان ذخایر سدها با روز مشابه سال قبل است.

وضعیت سدهای مهم کشور در تأمین آب شرب و کشاورزی در جدول زیر آورده شده است.

همانطور که در جدول بالا مشخص است، سد شهید قنبری آذربایجان غربی، سد جگین در هرمزگان، سد ایلام، سدهای ماشکید علیا، خیرآباد، زیردان و پیشین در سیستان‌وبلوچستان، سدهای آزاد و قشلاق در کردستان، سد رودبار لرستان و سد کوثر در کهگیلویه و بویراحمد پرشدگی 100درصدی دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره+جدول
  • بارش‌های اخیر ایران محصول ابردزدی و بارورسازی ابرها است؟
  • انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند
  • ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در خراسان جنوبی ذخیره شد
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • ذخیره‌سازی بیش از ۳ میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های خراسان جنوبی
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • ۳۰ میلیون مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری اصفهان استحصال شد