Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@13:03:22 GMT

کسب مهارت‌های نرم، حلقه مفقود سیستم آموزشی کشور

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۶۵۶۶۴

کسب مهارت‌های نرم، حلقه مفقود سیستم آموزشی کشور

مدرس دوره‌های MBA و DBA دانشگاه تهران با بیان اینکه دنیای پیرامون ما همواره در حال تغییر است، گفت: با توجه به تغییرات حاصل شده در دنیای تجارت الکترونیک، اگر همگام با این تغییرات حرکت نکنیم دچار مشکل می شویم.

به گزارش ایسنا، دکتر برزگر در همایش "آموزش پزشکی مبتنی بر دستاورد با تاکید بر اقتصاد دانش‌بنیان و فناوری"، با انتقاد از شکاف موجود بین دانشگاه‌ها و بازار کار، عنوان کرد: به خاطر وجود همین شکاف، متأسفانه دانشگاه‌ها آمادگی لازم برای پاسخگویی به نیاز بازار کار را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مدرس دوره‌های MBA و DBA دانشگاه تهران با اشاره به ورود جوامع به عصر دانش، اظهار کرد: امروز دنیا از جوامع صنعتی رد شده و وارد عصر دانش یا فرادانش شده که در پی آن همه چیز در حال تغییر است. بنابراین اگر تصورکنید که در این فضا می‌توان با یک مدرک دانشگاهی وارد بازار کار شد، دچار یک اشتباه کودکانه شده‌اید.

وی با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان، دنیا را دچار تحولات بزرگی می‌کنند، تصریح کرد: بررسی شرکت‌های بزرگ دنیا نشان داده که در سال ۲۰۰۶ بیشتر این شرکتها نفتی و بانکی و دارنده ماده و انرزی بودند، ولی در سال ۲۰۱۶ شرکت‌های دانش بنیان جای آنها را گرفته و کسانی برنده می‌شوند که از فکر خود استفاده می‌کنند.

دکتر برزگر با اشاره حذف مرزها در عصر دانش، تصریح کرد: در عصر دانش همه چیز تغییر کرده و برای تمامی افراد درصورت داشتن ایده نو، امکان و شرایط پیشرفت فراهم است.

مدرس دوره‌های MBA و DBA دانشگاه تهران همچنین با اشاره به حرکت جوامع و دانشگاه‌ها به سمت کارآفرینی، اظهار کرد: یکی از تغییرات عمده در دنیای امروز نقش کارآفرینان است به گونه‌ای که طی سالهای آتی کارآفرینی بسیاری از مرزها را جابجا خواهد کرد.

این مدرس دانشگاه با اشاره به معنای کارآفرینی، خاطر نشان کرد: کلمه کارآفرینی به درستی معنا نشده است، به عبارت دیگر معنای کارآفرینی ارزش آفرینی است نه اشتغالزایی.

وی ادامه داد: خلق ارزش به معنای مهارت ایجاد ایده در ذهن، تبدیل آن به محصول، توزیع و ارایه آن در بازار بوده که صرفاً هم اقتصادی نیست، به عنوان نمونه از کارآفرینان موفق این حیطه می‌توان به محک اشاره کرد.

مدرس دوره‌های MBA و DBA دانشگاه تهران با اشاره به نسل سوم دانشگاه‌ها و حرکت آنها به سمت کارآفرینی و ثروت آفرینی، اظهار کرد: در سال ۱۹۹۸ طی جلسه‌ای که با حضور روسای دانشگاه‌های بزرگ در یونسکو برگزار شد، یک وظیفه‌ی جدید یعنی کارآفرینی در کنار آموزش و پژوهش و همچنین تربیت افرادی با مهارت ارزش آفرینی به دانشگاه‌ها محول شد، بر اساس این ایده مساله مهم در ارایه مقاله تجاری سازی ایده‌ها بود نه تعداد و آمار مقاله.

دکتر برزگر با بیان اینکه لازمه کسب موفقیت در این عرصه، یادگیری سه مهارت مهم است، ادامه داد: تخصصی اولین مهارتی است که کسب می‌کنید و طی آن باید نیاز متغییر بازار و همچنین اصل تمایز را درنظر داشته باشید، به عبارت دیگر مساله مهم و قابل توجه در سالهای آینده تفاوت و برتری شما نسبت به دیگران است.

وی کسب مهارت‌های نرم را حلقه مفقود سیستم آموزشی کشور عنوان کرد و گفت: کار تیمی و خلاقیت از مهارتهای مهمی است که در آن ضعف داریم ومتاسفانه در بازار همه دنباله رو هم دیگر هستند، بنابراین دانشگاه‌ها و سیستم آموزشی کشور باید به سمت آموزش مهارت‌های نوآوری و حل مسئله حرکت کند.

وی با بیان اینکه مهارت سوم کارآفرینی است، اظهار کرد: در ایران تقریباً ۴۵ میلیون نفر از اینترنت استفاده می‌کنند، اینترنت دنیا را متحول کرده و دنیای تراکت و روش‌های تبلیغاتی سنتی تمام شده، بنابراین برای ارتقا و رشد کسب و کار خود باید با روش‌های تولید محتوا و نحوه استفاده از اینستاگرام، تلگرام و سایر فضاهای مجازی آشنا شوید.

مدرس دوره‌های MBA و DBA دانشگاه تهران با بیان اینکه روش‌های تبلیغاتی در حیطه کسب و کار تغییر کرده است، خاطر نشان کرد: بسیاری از بیزینس ها و حرفه‌ها در دنیای امروز به شدت تحت تاثیر فضای مجازی بوده که از بین آنها می‌توان به گردشگری اشاره کرد، این مساله به سرعت سایر مشاغل از جمله پزشکی را تحت الشعاع قرار می‌دهد، به گونه‌ای که اگر نتوانید شبکه‌های اجتماعی را مدیرت کنید نابود می‌شوید.

وی با اشاره به اهمیت برندسازی شخصی در پزشکی، تصریح کرد: در این دوره اگر پزشکی بتواند با تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی برندسازی شخص کند موفق خواهد شد، چراکه دوره تبلیغات مستقیم به پایان رسیده و امروز وارد عصر تولید محتوا در فضای مجازی شده‌ایم.

این مدرس دانشگاه همچنین با اشاره به اپلیکیشن های تولید شده در حوزه پزشکی، تصریح کرد: خلاقیت و نوآوری در عصر امروز حرف اول را می‌زند، به عبارت دیگر امروز شما باید با خلاقیت و استفاده از تمامی ابزارهای موجود به سمت مشتری رفته و او را جذب کنید، نکته اصلی این است که دنیا در حال تغییر بوده و هرکه خواهان موفقیت است باید حرف نو داشته باشد.

دکتر برزگر در خاتمه آموزش مهارتهای کسب و کار را بسیار حائز اهمیت دانست و ادامه داد: دوران دانشجویی بهترین فرصت برای کسب مهارت‌های نرم و کسب و کار است، چراکه تنها درصورت یادگیری این مهارتها می‌توانید در دنیای به شدت بی رحم این روزها موفق شوید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش مهارت های نرم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۵۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، علی‌اکبر محرابیان امروز در بازدید از کارخانه‌های گروه مپنا در جمع خبرنگاران ضمن تبریک روز کارگر به عموم کارگران کشور اظهار کرد: صنعت نیروگاهی کشور امروز با رونمایی و راه‌اندازی سامانه ژنراتور‌های گازی، در کل صنعت نیروگاهی خودکفا شده و آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور نیز با توان متخصصان داخلی تکمیل شد.

محرابیان در ادامه سخنان خود به عملکرد دولت سیزدهم در بخش نیروگاهی کشور اشاره و بیان کرد: طی عملکرد دولت سیزدهم با کمک بخش‌های مختلف بیش از ۸۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شد و این مهم نقش بسزایی در رفع ناترازی برق کشور داشته است.

وزیر نیرو با اشاره به لزوم حمایت مالی از واحد‌های نیروگاهی کشور به منظور افزایش راندمان و توسعه ظرفیت گفت: با وجود اهمیت بالای حمایت مالی از طرح‌های توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور، صندوق توسعه ملی به تعهدات خود در این حوزه به خوبی عمل نکرده است.

وی در همین رابطه اضافه کرد: موضوع رفع ناترازی نیاز به سرمایه‌گذاری دارد که این اتفاق علاوه بر افزایش رفاه عمومی همچنین به افزایش بازدهی در حوزه انرژی منجر شده و به اقتصاد کشور نیز کمک شایانی خواهد کرد.

وزیر نیرو در ادامه سخنان خود به برنامه‌های وزارت نیرو برای عبور موفق از اوج بار ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: طی سه سال اخیر برنامه‌های مشخصی برای مدیریت بار مصرف برق فصل گرم در دستور کار قرار گرفت که در سال ۱۴۰۱ برای این موضوع ۱۰۰ اقدام، در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴۰ اقدام و برای فصل گرم سال جاری نیز ۱۸۰ اقدام طراحی و‌اجرا شد.

محرابیان با تشریح بخش‌های مختلف برنامه‌های وزارت نیرو برای مدیریت مصرف برق در سال جاری گفت: بخشی از اقدامات وزارت نیرو در این راستا به توسعه شبکه‌های انتقال، توزیع، افزایش پست‌ها و نظایر آن مرتبط است و بخشی نیز به افزایش ظرفیت و راندمان نیروگاهی کشور چه در بخش حرارتی و چه در بخش برقابی باز می‌گردد.

وی با تاکید بر ضرورت مشارکت همه بخش‌های مصرف کننده برق برای عبور موفق از اوج بار سال جاری گفت: با توجه به تجارب دو سال گذشته در حوزه مدیریت مصرف برق، برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای افزایش مشارکت بخش‌های مختلف در نظر گرفته شده است که از جمله آن می‌توان به اختصاص پاداش‌های ویژه به مشترکان بخش خانگی اشاره کرد.

محرابیان در همین رابطه اظهار کرد: بیش از ۸۰ میلیون پاداش اعم از هدایایی، چون لوازم برقی کم مصرف مورد نیاز خانه و خانواده، صد‌ها خودرو، بسته‌های اینترنتی و... برای مشترکان کم مصرف در تابستان سال جاری در نظر گرفته شده است که به افشار محتلف مانند کودکان، نوجوانان، بانوان و... که در مسابقات مربوطه شرکت کرده و در مدیریت مصرف برق سال جاری نقش آفرینی کنند، اهدا می‌شود.

وزیر نیرو در پاسخ به پرسشی درباره نحوه مدیریت مصرف برق صنایع نیز اظهار کرد: سال گذشته برای اولین بار میزان مصرف کلی برق صنایع از میزان مصرف برق بخش خانگی در ایام فصل گرم سال فراتر رفت.

محرابیان در ادامه با تاکید بر اهتمام وزارت نیرو برای تامین برق کافی برای صنایع در دوره اوج بار مصرف امسال ادامه داد: بر اساس تفاهمنامه‌ای که با وزارت صمت و بر اساس قانون منعقد شده است، صنایع بزرگ ملزم به ایجاد نیروگاه به منظور تامین بخشی از برق مورد نیاز خود هستند.

وی با بیان این که انرژی مورد نیار صنایع امسال نیز در ساعات مختلف تامین می‌شود، گفت: هم اکنون ۵ واحد نیروگاهی صنایع در استان‌های مختلف کشور به بهره‌برداری رسیده است و صنایعی که اقدام به احداث نیروگاه‌های خود تامین کرده‌اند، در اولویت اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق قرار نمی‌گیرند.

وزیر نیرو در پاسخ به پرسش دیگری درباره میزان واردات و صادرات برق کشور گفت: تبادل برق با کشور‌های همسایه یکی از سیاست‌های اصلی وزارت نیرو است که به صورت کلی در طول یک سال ما ٨٠ درصد صادرات و ٢٠ درصد واردات دا‌ریم.

وزیر نیرو در این بازدید همچنین گفت: گروه تولیدی مپنا یکی از افتخارات صنعت کشور است که نقش مهمی در اجرای فعالیت‌های نیروگاهی چه در داخل و چه در خارج از کشور دارد.

محرابیان با تاکید بر اینکه گروه مپنا به طور کامل مورد حمایت دولت قرار دارد، ادامه داد: این گروه صنعتی توانسته است در طول سال‌های گذشته با به روزرسانی دانش مهندسی و تکنولوژی، همسو با دانش روز جهان حرکت کند و نقش اثرگذاری در پاسخ به نیاز کشور در حوزه انرژی ایفا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • بازنمایی رسانه‌ای ایران در جهان بعد از حملات موشکی به رژیم صهیونیستی
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • حضور سجاد گنج زاده به عنوان مدرس در کمپ تمرینی ووهان
  • گنج‌زاده مدرس کمپ تمرینی چین شد
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • گنج زاده به عنوان مدرس در کمپ تمرینی چین حضور خواهد داشت
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر