Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@04:04:13 GMT

انتقاد حق‌شناس از رئیس جمهور

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۶۶۹۵۱

انتقاد حق‌شناس از رئیس جمهور

خبرگزاری فارس: محمدجواد حق‌شناس عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی، درباره وضعیت اقتصادی جامعه و وظیفه دولت در این خصوص اظهار داشت: وضعیت اقتصادی و معیشت جامعه امروز یک مسئله جدی و مهمی است که صرفاً نمی‌توان از دریچه اقتصاد به آن نگاه کرد.

وی افزود: وضعیت اقتصادی جامعه یک مسئله چند وجهی است و آثار آن نیز به همین شکل است؛ بنابراین بی‌توجهی به این مسئله عواقب غیرقابل پیش‌بینی برای جامعه به بار خواهد آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حق‌شناس معتقد است بی توجهی به وضعیت اقتصادی جامه اثرات غیرقابل پیش‌بینی به بار خواهد آورد بنابراین از تمامی کسانی که دارای مسئولیت مستقیم و غیرمستقیم در این حوزه بوده و یا اثرگذاری دارند، انتظار است که در این فضا منطبق با واقعیت جامعه ورود کرده و وارد تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری شوند.

عضو شاخص حزب اعتماد ملی تأکید کرد: قطعاً در حوزه اقتصادی نقد‌های جدی به دولت وارد است، اما معتقدم که برای حل چنین مسئله پیچیده و گسترده‌ای دولت به تنهایی توان حل و فصل ماجرا را نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه مجلس در کنار دولت و به عنوان یک پشتوانه قانونی و نظارتی باید حضور دقیق و همه جانبه خود را حفظ کند، تصریح کرد: ساختار قضایی نیز باید با همین رویکرد هوشیاری خود را حفظ کند.

به گفته حق‌شناس ابعادی یبایت خارجی نیز اثرگذاری خود را بر روی اقتصاد و معیشت مردم گذاشته است و تصمیمات در حوزه برون‌مرزی بر حوزه اقتصاد بی‌تأثیر نبوده و نیست.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی افزود: ممکن است سخنرانی و اظهارنظر یک امام جمعه و یا توئیت یک شخصیت سیاسی نیز بر حوزه معیشت و اقتصادی مردم تأثیر بگذارد؛ بنابراین همه باید مراقبت کنیم که از کلیت مجموعه و کشور مراقبت و حفاظت شود تا خدای ناکرده، رقابت‌های جناحی و سیاسی فضا و فرصت را برای کسانی که کلیت جامعه و کشور را هدف قرار داده‌اند، فراهم نکند.

حق‌شناس درباره فاصله بین دولت با اصلاح‌طلبان که به تعبیر برخی از شخصیت‌های سیاسی اصلاح‌طلب به وجود آمده نیز گفت: آقای روحانی امروز نیازمند این است که با تمام گروه‌های سیاسی و مدنی مرتبط باشد و اصلاح‌طلبان در این مقوله از اولویت بیشتری برخودار هستند، اما در عین حال معتقدیم رئیس جمهور باید با حامیان و منتقدان خود نشست داشته باشد.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی تأکید کرد: مشکل جدی که آقای روحانی دارد این است که زمان و فرصت لازم را برای گفتگو با جریانات سیاسی قرار نمی‌دهد و البته همکاران آقای روحانی نیز از این مشکل برخوردار هستند و خیلی متوجه این بخش نمی‌شوند.

وی در مورد کمیته تعامل بین دولت و اصلاح‌طلبان که قرار بود تشکیل شود نیز گفت: این کمیته تشکیل نشده و دیگر تشکیل نخواهد شد.

منبع: فردا

کلیدواژه: حق شناس رئیس جمهور وضعیت اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۶۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) در ارتباط ویدیو کنفرانسی با همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور که در مشهد مقدس برگزار می‌شود، با تاکید بر اینکه مسائل اقتصادی را باید با مشارکت و حضور مردم حل کنیم، تصریح کرد: نامگذاری سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم حاصل تجربه بیش از ۴۰ سال جمهوری اسلامی ایران است که بدون فعال کردن منابع، خلاقیت و مدیریت مردم مشکلات اقتصادی به صورت مطلوب حل نمی‌شود.


معاون اول رئیس جمهور افزود: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از فرصت‌های خوب تحقق شعار سال هستند و این مناطق با فلسفه و هدف تشویق سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کنار گذاشتن دیوان سالاری، توسعه صادرات و آوردن مردم از سرزمین اصلی به این مناطق و فعالیت اقتصادی موثر شکل گرفته است.

دکتر مخبر با تاکید بر اینکه باید کاستی‌های چند دهه گذشته در توجه به اهداف و فلسفه تشکیل مناطق آزاد در دولت سیزدهم جبران شود، تصریح کرد:
توجه به مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی اولویت اساسی دولت است که ظرفیت‌های این مناطق و مقررات، امکان پیشرفت و توسعه را ایجاد کرده است و هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد و دولت آمادگی دارد تا مسائل و مشکلات بر سر راه فعالیت این مناطق را برداشته و مرتفع کند.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه صادرات از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت مناطق آزاد است که باید در این خصوص برنامه‌ریزی کنند، افزود: نزدیک به ۱۰ سال رشد اقتصادی کشور منفی بود اما در سال گذشته به نرخ رشد اقتصادی ۶ درصد رسیدیم اما با این میزان نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد که طبق هدف گذاری میانگین رشد اقتصادی ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه باید کاستی‌های سال‌های گذشته نیز جبران شود که برای رسیدن به این هدف نیازمند جذب سرمایه‌گذاری سنگین داخلی و خارجی هستیم که این مناطق فرصتی بسیار مناسب برای تشویق سرمایه‌گذاری هستند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرصت بسیار خوب همسایگی ایران با ۱۵ کشور منطقه تاکید کرد: بخش زیادی از نیازهای کشورهای همجوار می‌تواند در داخل ایران تولید شود و باید از این راهبرد جدی دولت سیزدهم در توسعه روابط با همسایگان در مناطق آزاد به خوبی استفاده شود.

دکتر مخبر خاطرنشان کرد: از گام‌های بلند آیت الله رئیسی در دیپلماسی دولت سیزدهم برقراری رابطه با کشورهای منطقه و همسو است که تفاهمنامه‌ها و قراردادهای بسیار خوبی امضا شده و تمامی این فرصت‌ها باید در مناطق آزاد پیاده سازی شوند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه وجود نیروهای جوان و تحصیل کرده، شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت‌های معدنی و اقتصاد دریا محور را از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت و برنامه‌ریزی مناطق آزاد توصیف و تصریح کرد: باید کمبودهای کشور به ویژه در زمینه تولید، در مناطق آزاد جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم گفت: گام‌های بسیار بلندی توسط دولت، مردم و فعالین اقتصادی در طول دو سال گذشته برای حل مشکلات کشور برداشته شد.

وی افزود: زمانیکه در یک کشور با کوچک‌ترین مساله روبرو می‌شوند تمام بخش‌ها و دولت آنان بسیج می‌شوند اما جمهوری اسلامی ایران به نقطه‌ای رسیده که زمانیکه رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان نماد سلطه توسط کشور ما مورد اصابت قرار می‌گیرد، رئیس جمهور و دولت و مردم به کارهای عادی خود می‌پردازند و کشور در شرایط آرام مسیر خود را ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی مقام معظم رهبری اینگونه تاکید کردند که نباید اقتصاد کشور با تکانه‌های خارجی دچار آسیبی شود؛ لذا باید در این مسیر حرکت کنیم و در زمینه اقتصاد به نقطه‌ای برسیم که تناسب با نقش جمهوری اسلامی در سطح بین الملل داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز وقتی در منطقه تصمیمی گرفته می‌شود که تبعات خاصی دارد ناچار هستند ملاحظات جمهوری اسلامی را رعایت کنند و تکیه مظلومین جهان به ایران است تا جایی که تمام امکانات نظام سلطه برای شکست مردم غزه جمع آوری شد اما نتوانستند به هیچکدام از اهداف خود برسند.

حجت الله عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تراز تجاری مناطق آزاد با تلاش‌های دولت سیزدهم مثبت شده است، گفت: یک و نیم درصد از ۶ درصد رشد اقتصادی حاصل تلاش‌های مناطق آزاد بوده و تاکنون ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بسته سرمایه‌گذاری در سال گذشته ارائه شد که به معنای چهار برابر شدن تقاضا برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است و تاکنون ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده است و این برنامه جهش سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد با جدیت پیگیری می‌شود و در سال پنجم برنامه هفتم سهم مناطق آزاد در رشد اقتصادی به ۴ درصد خواهد رسید.

کد خبر 6088682 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد
  • تعهد پاکستان برای اجرایی کردن خط لوله صلح/ پارادایم جدید از قدرت اقتصادی ایران در آسیا
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • هشدار ارزی قالیباف به دولت
  • منتظر برنامۀ بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: اگر بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه خود را ارائه خواهد کرد
  • قالیباف: بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد
  • منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • ۳ پروژه سفر دولت به لرستان در حوزه آب نیازمند اعتبار هستند