Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اصغر زارعی جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ورود آقای رئیسی به قوه قضاییه گفت: اولا انتخاب آقای رئیسی را به جامعه ایران تبریک می‌گویم چرا که آقای رئیسی دارای سابقه‌ای بسیار روشن و پاک در قوه قضاییه است.

وی با بیان اینکه در سوابق آقای رئیسی قاطعیت، پاکدستی حرف اول را می‌زند، گفت: اصلی‌ترین کارکرد قوه قضاییه، عدالت و عدالت محوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه که ما از رئیس قوه قضاییه انتظار داریم و مقام معظم رهبری هم در فرمایشاتشان اشاراتی به آن داشته‌اند، بحث عدالت است، عدالتی که بتواند مانع از فساد شود، همچنین عدم تبعیض در محاکمات و بررسی پرونده‌های مختلف از انتظارات ما از رئیس قوه قضاییه است.

جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود:‌ امروز جامعه ایران در هر سه قوه اشکالات و ایراداتی را احساس می‌کند که البته این‌ها اشکالات ملموس است، اما کارکرد قوه قضاییه، کارکرد ویژه‌ای است. این قوه می‌تواند به عنوان یک دستگاه نظارتی اثرگذار و تصمیم گیر که مانع بروز بسیاری از بی عدالتی‌ها، تبعیض‌ها و اختلافات شود، فعالیت کند. لذا با توجه به حسن سابقه و توان و سوابقی که در آقای رئیسی از گذشته بوده و هست، انجام این امور از ایشان انتظار می‌رود. 

تحول گرایی از ویژگی‌های آقای رئیسی است

زارعی با اشاره به سوابق حجت‌الاسلام رئیسی گفت: آقای رئیسی  در پست‌های مدیریتی که تاکنون داشته‌، همیشه موفق بوده‌اند، خصوصا در آخرین پستی که توسط مقام معظم رهبری به ایشان در تولیت آستان قدس رضوی محول شد.  تحول گرایی از ویژگی‌های آقای رئیسی بوده و به حمدالله تا کنون در آستان قدس هم تحول گرایی و رشد را شاهد بوده‌ایم.

جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه مردم ایران از رئیس قوه قضاییه به عنوان یک تکیه گاه انتظار حمایت و دادرسی دارند،‌ گفت: امروز قوه قضاییه دستگاهی است که عملکرد آن در مظان پیش داوری، نقد و بررسی است، به همین دلیل این قوه بایستی ضعف‌ها، ‌خلأها و شکاف‌هایی را که در خود وجود دارد از بین برده و  در حوزه بست و توسعه عدالت محوری،  آنچه را که مطالبه مقام معظم رهبری و مطالبه مردم ایران است، برآورده کند.

وی ادامه داد: با توجه به گسترش تبعیض و ضعف در اجرای عدالت در قوه قضاییه، که مقام معظم رهبری هم به این مسئله اذعان داشتند، با آمدن آقای رئیسی امیدوار هستیم که ایشان با همه دستگاه‌های نظارتی،  اجرایی و قانونی که در اختیار دارند، بتوانند در بحث عدالت و برطرف سازی کلیه اختلافات و تبعیض‌هایی که به ناحق باعث آسیب رسیدن به سرمایه اجتماعی، نظام جمهوری اسلامی ایران شده به خوبی عمل کنند و اعتماد تمامی مردم  به قوه قضاییه را برگردانند.

زارعی اظهار کرد: امروز مطالبه و نگاه بخش‌های مختلفی از جامعه به خصوص اقشار ضعیف به قوه قضاییه درباره برخورد  با فسادها، تبعیض‌ها و رانت‌خواری‌های دانه درشت‌ها است. متأسفانه این فسادها از دید مراجع و محاکم قانونی تا حد زیادی دور مانده‌اند،‌ قوه قضاییه باید بتواند این مسئله را با قدرت و قوت بیشتری اجرا کند. اگر این مطالبه اجرایی و عملیاتی شود ان شاءالله ما دیگر شاهد رانت‌خواری، جیره خواری‌ها و این مسائلی که باعث ایجاد شکاف و اختلاف در سطوح مردم است، نخواهیم دید.

جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور ادامه داد:‌ متأسفانه بخشی از جامعه کسانی هستند که از رانت استفاده کرده و بر سر سفره انقلاب به نان و نوایی  رسیده‌اند. این افراد بایستی در معرض نظارت و بررسی قرار گیرد؛ باید قوانین و اصول قانون اساسی که حاکم و ناظر بر مسئولین بوده عملیاتی شود. قانون "از کجا آورده‌ایم" که دارای قوانین بسیار محکمی بوده باید به اجرا گذاشته شده و همچنین  نظارت به اموال و دارایی‌های مسئولین و فرزندان و خانواده‌ آنها بررسی شود. به‌علاوه باید جلوی ریزه خواری و رانت‌خواری گرفته شود.

وی با بیان اینکه ان شاءالله ما شاهد بازگشت اعتماد سرمایه اجتماعی به قوه قضاییه و محاکم دادگستری باشیم، گفت: امروز متأسفانه به خاطر طولانی شدن روند دادرسی‌ها و وجود پرونده‌های بسیار زیاد، این فرصت برای افراد مجرم فراهم شده تا بتوانند از این فضا برای گسترش منافع و سرمایه خود استفاده کنند؛  انتظار این است که با آمدن آقای رئیسی هوای تازه‌ای در دادگستری و قوه قضاییه فراهم شود و مردم بتوانند روند سازنده‌ای را در قوه قضاییه هرچه بیشتر از گذشته احساس کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۹۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل معضل ۷۱۴۲ سند جزیره قشم بعد از ۵۳ سال

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: سال ۱۳۵۱ تعداد ۷ هزار و ۱۴۲ سند برای یکی از مناطق قشم صادر شد‌ که اشکال داشت و مشکلاتی ایجاد کرده بود که با دستور رئیس قوه قضاییه و یافتن راهکار، این‌مشکل بعد از ۵۳ سال حل شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری مجتبی قهرمانی؛ رئیس کل دادگستری استان هرمزگان، امروز دوشنبه 17 اردیبهشت برگزار شد. قهرمانی در این نشست خبری که میزبان هفتمین تور رسانه‌ای قوه قضاییه (دومین تور در استان هرمزگان) بود، با تشریح سفر اخیر رئیس دستگاه قضا به استان هرمزگان اظهار کرد: در دوران تحول و تعالی برای دومین بار میزبان رئیس قوه قضاییه بودیم. سفر قبلی اسفند 1400 بود و امسال در 12 و 13 اردیبهشت باز هم تکرار شد. این سفر بدون انجام تشریفات مربوط به شخص رئس قوه‌ قضاییه بود.

وی افزود: برای این سفر اقدامات تخصصی و حرفه‌ای برنامه‌ریزی شد. حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای سفری هدفمند و محرک و موثر و تخصصی و حرفه‌ای به استان داشتند که برای آن صدها نفر ساعت کار تخصصی شده بود.

تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه آغاز شد

قهرمانی ادامه داد: سفر استانی رئیس قوه قضاییه باعث ایجاد حساسیت می‌شود زیرا وی ورود جدی و دقیق با مسائل دارد و مدیران دستگاه‌ها و ما در دستگاه قضایی خود را آماده می‌کنیم که عملکرد مطلوب و بدون اشکال خود را معرفی کنیم.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ادامه داد: سفر اخیر رئیس دستگاه قضا نوآوری‌هایی داشت که یکی از آنها برگزاری همایش خانواده بود. حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای مستقیم از فرودگاه در همایش بیش از هزار نفری همکاران و خانواده‌ها شرکت کرد و در آن از بیش از صد نفر از معلمان که همسر همکاران بودند به مناسبت روز معلم تقدیر شد.

وی افزود: همچنین در جریان این سفر نمایشگاهی برای جهاد تبیین و بحث تصویر رسانه‌ای قوه برپا کردیم که در آن معاونت‌ها و سازمان‌های مختلف دستاوردهای خود را به نمایش گذاشته‌اند.

وی گفت: ویژگی دیگر سفر رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان که خیلی برجسته بود، ملاقات وی و معاونین قوه با 15 قشر بود و این ملاقات‌ها با خانواده شهدا، نیروهای مسلح، مردم عادی و مراجعان، نخبگان، دانشجویان، کارگران، صیادان، معلمان، کشاورزان و باغداران، علمای اهل تسنن و شیعه، مدیران دولتی، تجار و بازرگانان، زندانیان و بیماران سو مصرف مواد تحت درمان انجام شد.

قهرمانی ادامه داد: برنامه‌های جانبی برای این سفر هم انجام شد مانند ارائه خدمات جهادی در سراسر استان از سوی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و نیز برپایی میز خدمت در مساجد توسط روسای دادگستری‌های استان.

وی تأکید کرد: سفر رئیس قوه قضاییه صرفاً یک کار سازمانی و نظارتی نیست و فرهنگسازی‌هایی هم دارد.‌ مثل فرهنگ حضور میدانی و نظارت‌پذیری، مسئولیت‌پذیری، گره‌گشایی از امور، نگاه تخصصی و نوین و فرهنگ مردمی‌‌بودن. همچنین در سفر رئیس قوه به استان هرمزگان موضوعاتی مانند رفاهیات همکاران، احداث بوستان مسئولیت اجتماعی، حل شدن مشکل واردات ماشین‌آلات راهسازی، تعیین تکلیف محموله بزرگ روغن، تهیه آمبولانس و خودروی آتش‌نشانی برای منطقه تنگه زاب از محل مسئولیت اجتناعی یک شرکت خصوصی، آزادی زندانیان (105 ایرانی و 40 اتباع) و رضایت قصاص، افتتاح سالن مانیتورینگ سوخت برای مبارزه با قاچاق سوخت، تصویب تجهیز آزمایشگاه سم‌شناسی پزشکی قانونی استان با مشارکت دولت و ... به سرانجام رسیدند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در پایان با اعلام دوباره خبر حل مشکل اسناد موسوم به رفسنجان قشم گفت: در سال 1351 شخصی از رفسنجان کرمان می‌آید و 7142 سند برای یکی از مناطق قشم صادر می‌کند‌ اما مشکل اسناد این بود که حدود اربعه آن مشخص نیست. این اسناد سال‌هاست چالش جدی جزیره قشم و عامل اختلاف بین مردم است و ثبات مالکیت در قشم را دچار تزلزل کرده است. چند ماه قبل جلسه‌ای با رئیس قوه قضاییه بحث اسناد رفسنجان مطرح شد و وی دستور داد تا این گره باز شود و با برگزاری جلسات متعدد و بررسی طرح‌های مختلف، روش فعلی را عملیاتی کردیم که برای مردم به صورت کاملاً رایگان انجام و مشکل منطقه بعد از 53 سال حل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • توضیح قوه قضاییه درباره صدور حکم اعدام محمود مهرابی | او چه کرده؟
  • حل معضل ۷۱۴۲ سند جزیره قشم بعد از ۵۳ سال
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • بازداشت در انتظار مدیرانی که در آتش سوزی امامزاده ابراهیم شفت ترک فعل کرده‌اند
  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران
  • کشف ۲۰۶ موبایل مظنون به سرقت در البرز
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی