Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اپل به تازگی جلسه سالانه سهامدارن خود را برگزار کرد و در این جلسه در مورد تصمیم‌های آینده برای محصولات این شرکت صحبت کرد. با کاهش فروش اپل در سال گذشته، این شرکت اکنون روی مسئله دیگری تمرکز کرده است. اپل بر روی ارائه سرویس‌های مختلف به کاربرانش متمرکز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این سرویس‌ها می‌توان به اپ استور، iTunes، AppleCare، اپل موزیک و موارد دیگر اشاره کرد. ارائه این سرویس‌ها از پرسودترین بخش‌های شرکت اپل است. تیم کوک (Tim Cook)، مدیر عامل اپل، در این باره می‌گوید این شرکت به زودی از هدف خود یعنی ۵۰ میلیارد دلار سود در این بخش گذر می‌کند.

البته این بدان معنا نیست که اپل دیگر روی دستگاه‌های جدید خود سرمایه گذاری نمی‌کند. کوک در این جلسه اعلام کرد که این شرکت به آینده محصولاتش بسیار امیدوار است و معتقد است این محصولات برای همه بسیار جذاب و شگفت انگیز خواهند بود. اپل آیفون اصلی را در ژوئن سال ۲۰۰۷ و پس از آن تبلت را در آوریل ۲۰۱۰ رونمایی کرد. اما بعد از آن بیشتر تمرکز خود را روی بروزرسانی دستگاه‌هایش و ارائه لوازم جانبی گذاشت. این شرکت همچنین در فوریه سال ۲۰۱۸ از دستیار صوتی خانگی خود با نام HomePad رونمایی کرد.

بنا به ادعای عجیب مدیرعامل اپل باید محصول دیگری منتظر رونمایی باشد. این محصول احتمالا عینک واقعیت افزوده (AR) است. در ژوئن سال ۲۰۱۷ فردی به نام ژن موستر که یک تحلیلگر است گفت که عینک‌های اپل از آیفون‌ها پیشی خواهند گرفت. باید به تحلیل‌های او توجه کرد، زیرا او سال گذشته موقعیت و مشکلات کنونی اپل را پیش‌بینی کرده بود. او می‌گوید به محض اینکه این عینک‌ها عرضه شوند، آیفون‌ها دیگر سودآوری برای اپل نخواهند داشت. او در ابتدا گمان می‌کرد این عینک‌ها در سال ۲۰۲۰ عرضه خواهند شد، اما حالا پیش‌بینی خود را به یک سال بعدتر از آن یعنی سال ۲۰۲۱ منتقل کرده است.

تیم کوک همچنین به سهامداران اپل گفت که انتظار می‌رود یک سری از دستگاه‌های جذاب و فوق العاده به محصولات این شرکت اضافه شوند. از این محصولات می‌توان به مدل‌های دیگر ایرپاد و سری ۵ ساعت هوشمند اپل اشاره کرد. اپل ویژگی جدید ثبت نوار قلب (ECG) را در جدیدترین ساعت هوشمند خود اضافه کرد تا کاربران بتوانند ریتم‌های غیرطبیعی قلب مانند فیبریلاسیون دهلیزی (AFib) را بررسی کنند. کوک به این نکته اشاره کرد که قابلیت‌های بیشتری در بخش سلامت به این ساعت‌ها اضافه می‌شود. این شرکت به دنبال راهی برای اضافه کردن یک قابلیت برای اندازه‌گیری قند خون است. اپل به این دلیل به فکر اضافه کردن این قابلیت به ساعت هوشمند خود افتاده است که کسانی که دیابت دارند باید در روز چند بار قند خون خود را کنترل کنند و این قابلیت به آن‌ها اجازه می‌دهد این کار را به راحتی انجام دهند.

مدیرعامل اپل همچنین خاطر نشان کرد که در سال گذشته ۱۸ شرکت را خریداری کرده است. معمولا، اپل شرکت‌های کوچک‌تری که نظرش را جلب می‌کند می‌خرد. بزرگترین خرید این شرکت خرید Beats Audio در سال ۲۰۱۴ به قیمت ۳ میلیارد دلار بود.

جلسه سهامداران اپل در داخل سالن استیو جابز در Apple Park واقع در کوپرتینو برگزار شد. در طول این رویداد، سهام اپل با قیمت ۱۷۴.۹۷ دلار معادل ۱.۰۵ ٪ در روز بسته شد. اپل در حال حاضر ۸۲۵ میلیارد دلار ارزش دارد، که این رقم کمتر از یک تریلیون دلار یعنی ارزش سهام این شرکت در تابستان است. مایکروسافت با رقم ۸۶۳ میلیارد دلار در حال حاضر ارزشمندترین شرکت تجاری ایالات متحده آمریکا است.

بیشتر بخوانید:  جزئیات گوشی منعطف موتورولا منتشر شد +عکس

انتهای پیام/

محصولات آینده اپل

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری اپل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمار گمرک ایران، میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.

بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

همچنین عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی شامل کف‌پوش‌های غیرمخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار بوده است.

بر این اساس، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال قبل آن ۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است و عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پودباف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه‌های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

کد خبر 6089881 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • چند حقیقت شگفت انگیز درباره کشور هند و فرهنگ مردم آن
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • پیامد‌های تعطیل شدن روز پنجشنبه
  • تعطیلی پنج‌شنبه این بالا را بر سر اقتصاد کشور می‌آورد
  • پیامدهای تعطیل شدن روز پنجشنبه
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد