Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@09:59:32 GMT

وزیر صنعت ،معدن وتجارت وارد شیراز شد

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۷۲۳۸۶

وزیر صنعت ،معدن وتجارت وارد شیراز شد

شیراز- ایرنا- رضا رحمانی وزیر صنعت ،معدن و تجارت با هدف بازدید از چند پروژه اقتصادی، شرکت در آیین آغاز عملیات اجرایی دو طرح صنعتی و معدنی در استان فارس، دوشنبه 13 اسفند 97 وارد شیراز شد.

به گزارش ایرنا ، رئیس سازمان صنعت ،معدن و تجارت فارس دوشنبه به خبرنگاران گفت:در سفر یک روزه وزیر،عملیات اجرایی کارخانه گسترش کاغذ سبز خرامه تولید کننده کاغذ از کربنات کلسیم با ظرفیت 20 هزار تن در سال آغاز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علی همتی افزود: این کارخانه با سرمایه گذاری یک هزار و 500 میلیارد ریال در شهرک صنعتی شهرستان خرامه مستقر است و در سال 1399 به مرحله بهره برداری می رسد و برای 200 نفر اشتغال ایجاد می کند.
وی اضافه کرد: شرکت مجتمع صنعتی ومعدنی گهر فرزانگان خرامه دیگر طرحی است که رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت کلنگ عملیات اجرایی آن را به زمین می زند.
همتی اضافه کرد: این طرح تولید کننده گندله آهن به ظرفیت سالیانه دو میلیون و500 هزار تن است که با سرمایه گذاری 15هزار و 400 میلیارد ریال واشتغالزایی 430 نفر در شهرستان خرامه ایجاد خواهد شد.
گُندله ، گلوله‌های تولید شده از نرمه سنگ آهن و سایر مواد افزودنی که نخست خام و سپس پخته شده و سخت می‌شود و برای احیا به روش سنتی تولید آهن در کوره بلند یا روش‌های متعدد احیای مستقیم به کار می‌رود.
شهرستان خرامه در شمال شرقی شیراز است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین به شهرستان کوار سفر می کند و ضمن بازدید از شرکت ذوب آهن پاسارگاد ، روند اجرای طرح توسعه(فاز دوم) این مجموعه را از نزدیک مورد ارزیابی قرار خواهد داد.
همتی افزود: فاز دوم پروژه شرکت ذوب آهن پاسارگاد با ظرفیت سالیانه 2.4 میلیون تن کنسانتره آهن،2.4 میلیون تن گندله و 1.8 میلیون تن آهن اسفنجی با سرمایه گذاری بیش از 31 هزار میلیارد ریال واشتغالزایی 820 نفری در حال احداث است.
وی بیان کرد: طرح توسعه پروژه شرکت ذوب آهن پاسارگاد تاکنون در آهن اسفنجی 78 درصد و گندله وکنسانتره 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و آهن اسفنجی نیمه اول 1398، گندله و کنسانتره نیمه اول 1399 به مرحله بهره برداری می رسد.
شهرستان کوار به مرکزیت شهر کوار در فاصله 50 کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.
ع.پ /1876

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد وزير صمت فارس كارخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۲۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت اعتراض طلافروشان چیست؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، نادر بذرافشان رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران، در مورد علت اعتراض طلافروشان اظهار کرد: سامانه جامع تجارت از قبل فعال بود اما در مورد عملکرد آن ابهاماتی برای صنف طلا وجود داشت که زمستان پارسال مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا ۳ ماه به تعویق بیفتد تا اگر نیاز به اصلاح بود این اصلاحات صورت گیرد. در این زمینه جلسات متعددی با مسوولین ذی ربط برای حل مشکلات داشتیم اما دولت هیچ گونه اقدامی برای رفع مشکلات صنعت ما نکرد. بر همین اساس هم فعالان صنف طلا اعتراضاتی نسبت به این موضوع داشتند.

بیشتر بخوانید: نزول سنگین قیمت طلا و ارز

وی افزود: فعالان صنف و صنعت طلا نسبت به ثبت سرمایه، امنیت سامانه و صدور فاکتورها اعتراض دارند زیرا در آخرین جلسه ای که در وزارت کشور داشتیم قرار بود سامانه جامع تجارت و سامانه امور مودیان به صورت یکپارچه در یک سامانه فعالیت کنند و ثبت فاکتور انجام دهند اما در این ۳ ماه هیچ اتفاقی نیفتاد و مسوولین هم اعلام کردند که به طور کلی امکان تجمیع وجود ندارد.

بذرافشان تصریح کرد: این در حالیست که با وضع فعلی برای فعالان صنف و صنعت طلا سردرگمی به وجود آمده است؛ به عنوان نمونه ثبت فاکتورهای الکترونیکی در سامانه امور مودیان به صورت ریال و در سامانه جامع تجارت به صورت وزن است. همچنین در سامانه امور مودیان ثبتکارت ملی الزامی نیست اما در سامانه جامع تجارت ثبت کد ملی الزامی است.

وی ادامه داد: از سویی دیگر فعالان صنف طلا نگران هستند که در آینده بحث مالیات بر عایدی سرمایه مشمول آنها هم بشود.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران تاکید کرد: فعالان این بخش نسبت به شفاف سازی مشکلی ندارند و همکاری های لازم را هم انجام می دهند اما تعدد این سامانه ها و ناهماهنگی نهادها در مورد رفع این مشکل موجب اعتراض فعالان صنف و صنعت طلا و جواهر شده است.

وی یادآور شد: جلساتی با حضور نمایندگان استانداری، بسیج اصناف، اتاق اصناف و وزارت صمت داشتیم اما اعلام کردند که قانون باید اجرا شود؛ اما لازم است مسوولین نسبت به اصلاح این رویه اقدام کنند زیرا امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است اما صنعت طلا که پارسال هم مشکلات زیادی داشت از ابتدای امسال دچار بحران شدیدی شده و ممکن است شرایط مالی تولیدکنندگان طلا بحرانی شود.

بذرافشان گفت: ۵۰۰ هزار نفر در صنعت طلا مشغول به کار هستند و ۷۰ هزار نفر فعال صنفی داریم. ما ۳ ماه پیش به فعالان امید دادیم که این ماجرا را پی گیری می کنیم و پی گیری ها را انجام دادیم ولی خروجی نداشت.

وی یادآور شد: بازار راکد است و خریداری نیست و با اجرای این دست از قوانین، اعتراض پیش می آید. فعالان صنف و صنعت طلا از دیروز واحدهای خود را تعطیل و نیمه تعطیل کردند.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1229002 برچسب‌ها طلا

دیگر خبرها

  • علت اعتراض طلافروشان چیست؟
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان