Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محمد بارکیندو ، دبیرکل اوپک گفت انقلاب شیل آمریکا کمک کرد از یک آشفتگی بزرگ انرژی در جهان جلوگیری شود. بارکیندو همچنین به نقش آمریکا در آخرین کاهش قیمت اشاره کرد که همراه با تحسین آمریکا نشان می‌دهد دبیرکل اوپک سعی دارد در بحبوحه بحث در کنگره آمریکا در مورد قانون ضد اوپک، با این کشور از راه صلح وارد شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بارکیندو گفت اوپک صنعت نفت جهان را در 2016 با توافق اولیه کاهش تولید نجات داد. طی این توافق، تقریباً 1.8 میلیون بشکه نفت از عرضه جهانی کم شد. وی اضافه کرد که شیل آمریکا به دفع بحران کمک کرد که به کمبود نفت خام با افزایش تقاضا اشاره دارد . 

اظهارنظرها در این مورد تا حدی متناقض بوده‌اند. بارکیندو گفت تصمیمی که اوپک به همراه شرکای غیر عضو اوپک گرفت، واقعا این صنعت را از فروپاشی کامل نجات داد. وی یاد آوری کرد که چگونه قیمت نفت در 2015 به کمتر از 30 دلار در هر بشکه رسیده بود. تمام تحلیل‌گران صنعت نفت و ناظران کمابیش موافق بودند که توسعه شیل آمریکا اصلی ترین دلیل کاهش قیمت نفت بوده است. کمی مبهم است که شیل چه آشفتگی انرژی را از جهان دفع کرده است . 

بارکیندو اضافه کرد که تصمیم اوپک برای کاهش تولید در واقع به تولیدکنندگان آمریکا کمک کرده از رکود پس از سقوط قیمت در 2014 نجات پیدا کنند . 

بارکیندو گفت طی این دوره بلند مدت که شاهد 80 درصد سقوط قیمت نفت بودیم، تعادل عرضه و تقاضا بیش از پیش به هم ریخته بود، بیش از 100 شرکت آمریکایی اعلام ورشکستگی کرده بودند که پیامدهای منفی بر صنعت نفت داشت، همه آسیب دیدند . 

ولی این اوپک بود که پمپ هایش را تا حداکثر ظرفیت باز کرد و با جریان عرضه نفت آمریکا بالاخره باعث سقوط قیمت نفت شد. این سخنان بارکیندو تا حدی کنایه آمیز است ولی نشان نمیدهد که بارکیندو سعی دارد مانع آمریکا برای تصویب قانون ضد اوپک شود. این اولین بار نیست که کنگره آمریکا به دنبال راهی برای متوقف کردن فعالیت های اوپک می گردد . 

در کمال تعجب بارکیندو در این مورد هم حرفی برای گفتن داشت. او گفت که بدون اوپک آمریکا احتمالا یک سازمان دیگر ایجاد می‌کرد که دقیقا همین کار را انجام دهد. حالا این اظهارات نشان نمی دهد که بارکیندو سعی دارد با آمریکا طرح دوستی بریزد بلکه اشاره می کند در زمان کنترل بازار، عملکرد آمریکا بهتر از اوپک نیست. این سخنان حاکی از این است که اوپک و صنعت نفت آمریکا به یکدیگر نیاز دارند . 

بارکیندو تأکید کرد که تولیدکنندگان اوپک و غیر اوپک باید روابطشان را حفظ کنند تا بتوانند تعادل نسبی و شکننده ای را که در بازار ایجاد کرده اند، نگه دارند . 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: انقلاب انرژی جهان اوپک کنگره آمریکا قانون صنعت نفت نفت دلار صنعت قیمت نفت اوپک بازار نفت شیل آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۳۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است

گزارش پایگاه خبری برق حرارتی، مسعود مرادی، مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در جریان بازدید وزیر نیرو از این مجموعه با تاکید بر اینکه متخصصان شرکت بی‌وقفه در حال آماده‌سازی واحدهای نیروگاهی کشور برای تولید برق پایدار در پیک تابستان امسال هستند، ادامه داد: به منظور ارتقای آمادگی واحدهای نیروگاهی کشور برای گذر موفق از روزهای اوج مصرف امسال تعداد ۱۸۰ پروژه تعمیراتی به ظرفیت ۱۲ هزار و ۸۰۰ مگاوات توسط این شرکت در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران یادآور شد: در طی یکسال گذشته ۱۶ هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه‌ها در این مجموعه ساخته شده است که انجام این اقدامات موجب جلوگیری از خروج ۸۰ میلیون یورو ارز از کشور شده است.
وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر مجموعه تعمیرات نیروگاهی ایران حرکت فزاینده‌ای در رفع کامل وابستگی و خودکفایی ساخت قطعات و بازسازی تجهیزات نیروگاهی برداشته است، اظهار کرد: دانش ساخت داخل صنعت نیروگاهی در کشور به عالی‌ترین حد ممکن خود رسیده و ایران به جمع پنج کشور دارنده فناوری ساخت قطعات نیروگاهی پیوسته است.

مرادی با تاکید بر اینکه هیچگونه وابستگی به خارج از کشور برای تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی نداریم، افزود: در حال حاضر متخصصان داخلی علاوه بر رفع نیازهای کشورمان، در حال صدور خدمات فنی و مهندسی در این بخش و تعمیرات واحدهای نیروگاهی کشورهای منطقه هستند.
شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به عنوان یکی از ذخایر ارزشمند صنعت برق کشور با هدف پشتیبانی از تولید برق پایدار و خط مشی انجام تعمیرات تخصصی و فوق‌تخصصی در زمینه صنعت برق، نفت، گاز و پتروشیمی و دیگر صنایع مولد در زمینی به وسعت ۵۰ هزار مترمربع در استان البرز واقع شده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899609

دیگر خبرها

  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • دلار در سراشیبی | نزول دلار تا کجا ادامه دارد؟
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • پیش‌بینی امام خمینی (ره) از سرکوب‌ها در آمریکا: آنها تحمل آشفتگی خوابشان را ندارند
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟