Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-01@13:29:22 GMT

سن طلایی کاشت حلزون یک تا پنج سال است

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۷۳۷۴۵

سن طلایی کاشت حلزون یک تا پنج سال است

دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور سن طلایی کاشت حلزون را یک تا پنج سال اعلام کرد و گفت: در حال حاضر یک هزار نفر در نوبت کاشت حلزون قرار دارند.

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «حسینعلی شهریاری» در مراسم روز جهانی ناشنوایی که در سالن اجتماعات رازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، گفت: ایران پیشرفت های خوبی در حوزه ساخت حلزون داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به آغاز کاشت حلزون توسط دکتر فرهادی و همکارانش از سال 71 گفت: امروز بنیاد بخشش در حال خدمت رسانی به مردم است.

 

وی با بیان اینکه به ازای یک و نیم میلیون نفر تولد در کشور 1500 کودک ناشنوا به جمع فرزندان کشور افزوده می شود، خاطرنشان کرد: حدود هزار نفر در نوبت کاشت حلزون هستند و از هیئت امنا درخواست می کنیم برای تامین حلزون و رفع دغدغه خانواده ها به آنها کمک کنند.

 

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی سن طلایی کاشت حلزون را یک تا پنج سال اعلام کرد و گفت: شرکت های دانش بنیاد اکسترنال پارت مورد نیاز کاشت را در داخل تولید کردند و از هیئت امنای ارزی تقاضا دارم با توجه به سال حمایت از کالای داخلی و اینکه نمونه های داخلی هیچ فرقی با نمونه های خارجی ندارند نسبت به خرید این محصول داخلی اهتمام داشته باشند.

 

وی افزود: قیمت نمونه خارجی حلزون 8 تا 9 هزار دلار و قیمت کالای ایرانی 3 هزار دلار است، بنابراین هیئت امنا می تواند کمک کند و این وسیله مورد نیاز را پیش خرید کند تا هم به تولید داخل کمک شود و هم محدودیت های منابع ارزی از بین برود.

 

شهریاری با بیان اینکه در منابع بودجه ای مصوب مجلس در سال آینده منابعی برای خرید حلزون پیش بینی شده است، خاطرنشان کرد: مجمع خیرین سلامت در سال آینده کمک های بیشتری برای کاهش آلام افراد و فرزندان ناشنوا و ریشه کنی ناشنوایی به کار می گیرد و غربالگری هم باید در این مورد، مورد توجه باشد و در زمینه پیشگیری نیز باید کار کنیم.

 

وی با بیان اینکه پیشگیری از ناشنوایی را با کمک مجمع خیرین سلامت و سازمان بهزیستی در کمیسیون بهداشت و درمان پیگیری می کنیم، خاطرنشان کرد: افراد ناشنوایی که کاشت حلزون شنوایی روی آنها انجام شود، هزینه های بر دوش دولت را بسیار کاهش می دهند.

 

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان بیانیه گام دوم انقلاب شبستان مشهد خامنه ای خبرگزاری سبک زندگی منتظرانه بیرجند کاشت حلزون بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۳۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن موسوی عصر سه شنبه در دیدار با سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران اظهار کرد: با توجه به گرمسیری بودن این شهرستان مرزی، باید کاشت نهال متناسب با آب و هوای آن مورد تاکید جدی قرار گیرد.

وی گفت: یکی از طرح‌های خوبی که در این دولت مردمی آغاز شده، پویش کاشت یک میلیارد درخت بود که این طرح که از فرمایشات مقام معظم رهبری نیز است لذا برای تحقیق این مهم باید به صورت عملیاتی در دستور کار منابع طبیعی قرار بگیرد.

وی به جذب اعتبارات در حوزه های مختلف منابع طبیعی با توجه به وسعت شهرستان اشاره کرد و بیان کرد: ایجاد سازه های آبخیزداری و پخش سیلاب و از همه مهمتر کاشت نهال در عرصه های بیابانی و کانون های گرد و غبار از موضوعات مهمی است که باید به آن توجه قرار بگیرد هرچند در سالهای گذشته نیز اقدامات خوبی در حوزه های یاد شده صورت گرفته است.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران گفت: حفاظت و حراست از عرصه های ملی از موضوعات مهم و سازمانی است که همواره مورد توجه همکاران ما در منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بوده است.

جلیل فرهادی تصریح کرد: شهرستان دهلران دارای یک نهالستان گرمسیری و ۲ نهالستان سردسیری است ودر راستای برنامه دولت مبنی بر کاشت یک میلیار درخت و توجه و تحقق به منویات مقام معظم رهبری پویش‌های مختلف کاشت درخت با حضور مسئولان، سازمان‌های مردم نهاد و اقشار مختلف مردم در سطح شهرستان اجرا کرده است.

وی با اشاره به اینکه دهلران از مناطق سیل خیز است، افزود: با توجه به مطالعات حوزه‌های آبخیز و آبریز بخش‌های موسیان، مرکزی، میمه و زرین آباد و دشت‌های برتش، بیات در بالادست اراضی کشاورزی، اقدامات مهم و موثری در ایجاد سازه‌های خاکی انجام شده و کار های آبخیزداری در شهرستان همچنان تداوم دارد.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران گفت: باتوجه به فرارسیدن فصل گرما در شهرستان و برداشت محصولات کشاورزی منابع طبیعی شهرستان برای جلوگیری از حریق های احتمالی تیم های واکنش سریع تشکیل داده است.

فرهادی ادامه داد: باتوجه به اینکه وسعت شهرستان دهلران زیاد است انتظار می رود همه دستگاه های دولتی و غیر دولتی، دهیاران و شورا ها و اقشار مختلف مردم به عنوان همیار طبیعت کارکنان منابع طبیعی را یاری کنند.

کد خبر 6093778

دیگر خبرها

  • بهترین روش کاشت موی طبیعی در ایران چیست ؟
  • رتبه نخست سطح زیر کشت طلای معطر به سربیشه رسید
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • آشنایی با روش‌های بدون جراحی کاشت موی طبیعی
  • مرکز غیرمجاز زیبایی در خمینی‌شهر پلمب شد
  • چگونه بهترین روش کاشت مو مناسب با خودمان را پیدا کنیم
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • کاشت بیش از ۵ میلیون اصله نهال در بوشهر + تصویر
  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • کاشت برنج به سبک مکانیزه در روستای کیامحله جویبار + فیلم