Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@12:16:42 GMT

خراسان شمالی کمبودی در زمینه واکسن فلج اطفال ندارد

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۷۴۶۲۳

خراسان شمالی کمبودی در زمینه واکسن فلج اطفال ندارد

بجنورد- ایرنا- رئیس مرکز بهداشت بجنورد گفت: واکسن فلج اطفال به میزان مورد نیاز تامین شده و کمبودی در این رابطه در مرکز استان وجود ندارد.

دکتر ابراهیم بازخانه ای روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: وزارت بهداشت واکسن مورد نیاز را به استان ها تحویل داده که به کودکان متولد 95 به بعد تزریق می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به برخی نگرانی های مردم از احتمال شیوع بیماری و هجوم به مراکز بهداشت، افزود: برخی استانها فراخوان عمومی برای تزریق سریع واکسن دادند که این امر باعث نگرانی مردم شد.
دکتر بازخانه ای گفت: همین مساله باعث شد در برخی روزها در تعدادی از مراکز بهداشت مشکلاتی برای تزریق واکسن ایجاد شود که به تدریج ظرفیتهای لازم تامین شد و اکنون کمبود مرتفع شده است.
وی علت تزریق دوباره این واکسن را مشاهده چند مورد بیماری فلج اطفال در کشورهای همسایه دانست و افزود: با توجه به اینکه احتمال انتقال بیماری از طریق مهاجران و یا افرادی که از کشورهای دیگر به کشور وارد می شوند وجود دارد، دستور تزریق مجدد واکسن توسط وزارت بهداشت صادر شد.
دکتر بازخانه ای گفت: این در حالی است که واکسیناسیون در برخی کشورهای همسایه نیز کامل نیست و نیاز بود مراقبت بیشتری صورت گیرد.
وی تزریق واکسن مجدد را برای تقویت شبکه ایمنی بدن به منظور مواجهه با آنتی ژن و کسب آمادگی بیشتر در زمان انتقال احتمالی ویروس و پیشگیری از این بیماری بسیار ضروری خواند.
رئیس مرکز بهداشت بجنورد با رد برخی ادعاها مبنی بر تقلبی بودن واکسن های قبلی گفت: تمام کودکان از بدو تولد تا 6 سالگی چندین بار این واکسن را دریافت می کنند که در این راستا پوشش 100 درصدی را داریم.
وی گفت: تنها دلیل تزریق مجدد واکسن برای پیشگیری از انتقال ویروس بوده و الا تا کنون مشکلی در رابطه با بروز مشکلات در این رابطه در کشور نداشته ایم.
به گزارش ایرنا، واکسن خوراکی فلج اطفال برای اولین بار در سال ۱۳۵۴ در ایران تولید شد و از سال ۱۳۶۳ در برنامه ایمن‌سازی کشوری قرار گرفت.
به گفته رئیس اداره بیولوژیک سازمان غذا و دارو، آخرین مورد بیماری فلج ‌اطفال در ایران در سال ۱۳۷۹ گزارش شده و از آن پس دیگر گزارشی از بروز این بیماری در کشور گزارش نشده است.
این در حالی است که ایران در کنار 2 کانون مهم فلج‌اطفال یعنی افغانستان و پاکستان قرار دارد.
ط/5132

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي واكسيناسيون فلج اطفال خراسان شمالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۴۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما با حضور معاون وزیر بهداشت ، بخش ویژه بیمارستان امام خمینی شیروان و مرکز درمانی، خوابگاه دانشجویی و مرکز آموزشی ودرمانی بیمارستان خاتم الانبیای این شهرستان با ۴۵۰۰ متر مربع مساحت است.

در بجنورد، طرح‌های ام آر آی، دستگاه سی تی اسکن و آنژیوگرافی بیمارستان امام حسن، بیمارستان مادر و کودک، چهار همراه سرای بیمارستان امام علی و همچنین رادیولوژی دیجیتال بیمارستان امام علی افتتاح شد.

برخی از این طرح ها با مشارکت خیران تکمیل شده است .

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال

معاون درمان وزیر بهداشت در حاشیه این مراسم با اشاره به اینکه یکی از اهداف وزارت بهداشت این است که بیماران در استان‌های خود درمان شوند و کمتر به استان‌های اطراف مراجعه کنند، گفت: تحویل تخت‌های بیمارستانی تازه تاسیس یکی از اقداماتی است که در این راستا در حال انجام است.

به گفته دکتر سعید کریمی بنای این وزارت خانه بر این است تا ۲۵ هزار تخت بیمارستانی بسازد که تاکنون ۱۶هزار تخت بیمارستانی طی دو سال گذشته تحویل داده شده و ۹۰۰۰ تخت نیز تا شهریورماه امسال تحویل می شود.

وی افزود: برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم‌ روزانه مبلغ یک و نیم میلیون تومان هزینه می شود. 

معاون وزیر بهداشت این را هم گفت در حال حاضر علاوه بر اینکه پزشک از بدنه دولتی خارج نشده بلکه ۱۸۰۰ پزشک متخصص نیز به بدنه دانشگاه های علوم پزشکی افزوده شده است.

دیگر خبرها

  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • طرح های بهداشت ودرمان خراسان شمالی افتتاح و کلنگ زنی می شود