Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@03:42:42 GMT

باغداران؛ نهال را از مراکز مجوزدار تهیه کنند

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۷۴۷۲۱

باغداران؛ نهال را از مراکز مجوزدار تهیه کنند

تهران - ایرنا - رئیس گروه نهال و ارقام معاونت امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، از باغداران کشور درخواست کرد تا با توجه به زمان جابجایی، نهال ها و اندام های تکثیری، اقلام مورد نیاز خود را از مراکز و نهالستان های معتبر مجوزدار تحت نظارت کمیته فنی نهال این وزارتخانه در استان ها تهیه کنند.

به گزارش دوشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «علی امیر آل محمد» افزود: اکنون 398 نهالستان دارای مجوز و 20 واحد کشت بافت در سایت معاونت باغبانی کشور فعالیت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارداشت: خرید نهال های با مبدا نامشخص، غیر تایید شده و فاقد شناسه، موجب مشکلاتی در حوزه تولید می شود و بر روی بهره وری و عملکرد باغ ها تاثیر منفی می گذارد، درعین حال ورود نهال آلوده به آفت یا بیماری به یک باغ به سایر باغ های مجاور نیز خسارت وارد می کند.
رئیس گروه نهال و ارقام معاونت امور باغبانی، تصریح کرد: فهرست مراکز معتبر مجوزدار تحت نظارت کمیته فنی نهال استان ها در سایت معاونت امور باغبانی قابل دسترسی است، ضمن آن که ما به تمامی استان ها اعلام شده که در میادین ورودی و خروجی شهرستان ها، مراکز خدمات کشاورزی و اماکن پر تردد نسبت به نصب بنر و اطلاع رسانی در مورد نهالستان های مجوز دار اقدام کنند.
به گفته وی، حمایت مادی و معنوی وزارت جهاد کشاورزی از باغدارانی صورت می گیرد که از نهالستان های دارای مجوز و معتبر نهال خریداری کرده باشند.
آل محمد گفت: کمیته های فنی استان ها نیز باید با دستگاه هایی مانند سازمان حفظ نباتات و موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال برای گواهی های بهداشتی، مسایل قرنطینه ای و اخذ گواهی های مبدا و مقصد به منظور جلوگیری از هر گونه شیوع آفت و بیماری هماهنگ شوند.
رئیس گروه نهال و ارقام معاونت امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی خاطر نشان کرد: براساس ابلاغیه ارسال شده از سوی معاون امور باغبانی به روسای سازمان جهاد کشاورزی استان ها، انتظار می رود ضمن رعایت کامل مفاد مطرح شده و نظارت جامع، حساسیت و دقت لازم در مورد جابجایی نهال صورت گیرد.
وی اضافه کرد: هماهنگی لازم در زمینه جابجایی نهال با دستگاه های برون سازمانی مانند تعزیرات حکومتی، شورای تامین استان، فرمانداری ها، نیروی انتظامی و پایانه های حمل و نقل هماهنگی های لازم توسط سازمان های جهاد کشاورزی انجام شده است.
بنابراین گزارش، فصل جابجایی نهال با توجه به شرایط اقلیمی استان ها متفاوت است و در محدوده زمانی دو تا سه ماهه قرار دارد.
اقتصام**9186 **1559

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي نهال آل محمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۴۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،محمدباقر اسفندیاری از توزیع 530 تن کود شیمیایی از ابتدای امسال تاکنون به کشاورزان شهرستان میاندورود خبر داد و گفت: این مقدار کود شیمیایی توسط کارگزاری ها بین کشاورزان منطقه توزیع شد.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود افزود: طی این مدت 383 تن کود ازته، 85 تن فسفاته و 62 تن کود پتاسه به کشاورزان این شهرستان توزیع شد.

 

وی با بیان اینکه کاهش حاصلخیزی خاک از مهمترین مشکلات زمین های کشاورزی است، تصریح کرد: یکی از روش های بهبود این زمین ها، افزایش حاصلخیزی با استفاده از کودهای شیمیایی و آلی است.

 

این مسئوول خاطرنشان کرد: کشاورزان از مصرف کودهای شیمیایی به صورت بی رویه خوداری کرده و سعی کنند، مصرف کودها را بر اساس آزمون خاک، برگ و میوه و مشاوره با کارشناسان کشاورزی انجام دهند.

 

اسفندیاری از باغداران خواست برای اخذ راهنمایی های لازم در بخش کشاورزی به کارشناسان پهنه مراکز جهاد کشاورزی و این مدیریت مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • ارسال لایحه پرسپولیس در پرونده لوکادیا برای CAS
  • پیش بینی برداشت ۸۸۱ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • برگزاری انتخابات اتحادیه‌های صنفی دامپروری و باغبانی در مهریز
  • تشریح دستاوردهای خراسان جنوبی از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند