Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@15:56:42 GMT

بازتاب بانوی هنرمند گیلانی در ژاپن

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۷۵۴۱۱

بازتاب بانوی هنرمند گیلانی در ژاپن

به گزارش ایرنا، اثر که با رنگ و روغن خلق شده مادری است که کودک خود را در آغوش دارد.
شبنم جمشیدپی متولد اسفند 1351 و مدرس نقاشی در شهرستان انزلی است . او گرچه به ظاهر از ناحیه دست چپ دارای نقص عضو است اما برای همه ی آنان که می شناسندش الگویی از یک انسان توانمند ، هنرمندی کوشا ، خلاق با استعداد ، همسر ، مادر و شهروندی نمونه است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی سالها است که در بندرانزلی به آموزش نقاشی اشتغال دارد و هنرمندان بسیاری را تربیت کرده . تابلوهای نقاشی موجود در بسیاری از خانه های این شهر کوچک ساحلی حاصل آموزش خوب این بانوی هنرمند است. با توجه به علاقمندی دو فرزندش به نقاشی و ادامه راه مادر خانه این بانوی هنرمند نگارخانه ای سرشار از ذوق و هنر است.
مقام اول مسابقات نقاشی استان گیلان و کشور در سال 1371 ، مقام نخست مسابقات نقاشی گیلان سال 75 ، تقدیر شده مسابقات نقاشی کمیته کاهش اثرات بلایای طبیعی سال 1372 ، مقام اول مسابقات هنرهای تجسمی جوانان کشور سال 73 ، معرفی به عنوان چهره موفق توسط صدا و سیمای گیلان سال 76، تقدیر بعنوان 10 هنرمند برتر کشور مشهد سال 74 بخشی از موفقیت های این بانوی هنرمند است.
Paralym Art World Cup 2018 یک مسابقه هنری بین المللی است که افراد دارای ناتوانی های جسمی از همه جای جهان فرصت دارند کارها و استعداد های هنری خود را ارائه دهند هر سال موضوع جدیدی عنوان می شود . سال 2020 توکیو میزبان پارالیمپیک است .
شبنم جمشیدپی در باره خود به خبرنگار ایرنا چنین می گوید : به علت شغل پدرم بعنوان یک ارتشی نیروی زمینی آبادان به دنیا آمدم .از ناحیه دست چپ نقص عضو مادرزادی بودم بهتر بگویم دست چپم نزد خدا جا ماند . با این حال دوران کودکی بسیار شاد و شیرینی داشتم و از زمانی که توانایی به دست گرفتن مداد را پیدا کردم رنگ آمیزی و نقاشی می کردم و بزرگترین معلم ها ومشوق های من پدر ومادرم بودند. دوران دبستان وراهنمایی بسیار خوب بود چون ساعت هنر داشت و من در کلاس هنر همیشه بهترین بودم وهیچ کمبودی بابت نداشتن یک دست نداشتم . با توجه به نبود رشته هنر در انزلی بعد از دوره راهنمایی در رشته علوم انسانی مشغول به تحصیل شدم و دیپلم اقتصاد گرفتم .
سال 1370 با اصرار من پدرم مرا در آموزشگاه هنرهای تجسمی شمس که استاد حسین شمیسا مدیر ومدرس بود رفتم تا سال 1372 به عنوان هنرجو نزد ایشان هنر یاد گرفتم ولی بعد من به عنوان همکار و دستیار استاد در کارهای هنری وآموزشی در خدمت استاد و زیر نظر ایشان به آموزش هنرجویان پرداختم و از اینجا بود که کلا زندگی من وقف هنرشد .
از آن پس تا سال گذشته در کلاسهای هنری هلال احمر و بهزیستی انزلی به عنوان مدرس فعالیت داشتم و اکنون نیز در آموزشگاه خود به تدریس نقاشی ادامه می دهم .
شبنم جمشیدپی همچون خزر همواره جاری است و هنرش نیز رو به تعالی .
6030
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 پدر دیپلم رنگ آمیزی ژاپن هلال احمر 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۵۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟

تام کورتیس (Tom Curtis)، پدری اهل لندن است که نقاشی کودکانش الهام‌بخش او برای ساختن مجموعه‌ای جذاب از تصاویر شدند. کورتیس نقاشی‌های بامزه‌ی کودکان را در فتوشاپ به واقعیت تبدیل می‌کند تا فیل‌هایی که روی سرشان خرطوم دارند و شترمرغ‌هایی که دندان درآورده‌اند، فرصت زندگی بیابند.

قوه‌ی تخیل کودکان و نگاهشان به دنیا به‌قدری خاص و دست‌نخورده است که اگر کمی زاویه‌ی دیدمان را عوض کنیم، می‌توانیم با لذتِ تمام وارد دنیایی جدید شویم.

کودکان بدون نگرانی از قضاوت شدن هرآنچه را که دوست دارند به‌شیوه‌ی خاص خودشان نقاشی می‌کنند. ما هم وقتی که کودک بودیم بدون، چون و چرا هر چیزی که را دوست داشتیم، روی کاغذ می‌آوردیم. کودکان دنیا را به‌شکلی دیگر می‌بینند و همین باعث می‌شود که نقاشی‌هایشان بیشتر اوقات فرسنگ‌ها با واقعیت فاصله داشته باشد.

تام کورتیس (Tom Curtis)، پدری اهل لندن است که نقاشی کودکانش الهام‌بخش او برای ساختن مجموعه‌ای جذاب از تصاویر شدند. کورتیس نقاشی‌های بامزه‌ی کودکان را در فتوشاپ به واقعیت تبدیل می‌کند تا فیل‌هایی که روی سرشان خرطوم دارند و شترمرغ‌هایی که دندان درآورده‌اند، فرصت زندگی بیابند.

 امیدواریم از تماشای این شاتر نهایت لذت را برده باشید. برای دیدن تصاویر بیشتر به صفحه اینستاگرام تام کورتیس سر بزنید. دیدگاه شما در مورد تصاویر چیست؟ آیا تاکنون سعی کرده‌اید نقاشی‌های کودکانه را به واقعیت تبدیل کنید؟

منبع: خبرآنلاین

tags # کودک سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • سرقت همراه با ضرب و جرح در سمنان/ ۳متخلف دستگیر شدند
  • ذره‌بین در دست هنرمندان: خلق نقاشی‌های شگفت‌انگیز با ذره‌بین (فیلم)
  • برترین نقاشی دیواری سال 2023 ؛ بانوی نوازنده و خلاقیتی که نمایش می دهد(+عکس)
  • چرا دویچه وله از ایران عصبانی است؟
  • تجدید چاپ مجموعه کتاب «کودکی نامداران»
  • نمایشگاه گرافیک رایانه ای در ایوانکی
  • حج عظمت و ابهت امت اسلام است
  • دفاع دانشجویان غیر مسلمان از مردم مظلوم فلسطین بازتاب نامه‌‌های مقام معظم رهبری است
  • دفاع دانشجویان غیر مسلمان از مردم مظلوم فلسطین و غزه بازتاب نامه‌های مقام معظم رهبری است