Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@22:36:33 GMT

دعواهای جناحی باعث عقب افتادگی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۷۶۶۶۴

دعواهای جناحی باعث عقب افتادگی می‌شود

استاندار خراسان رضوی گفت: برای همه سلایق سیاسی احترام قائل هستیم اما باید توجه داشت که دعواهای جناحی صرفا باعث عقب افتادگی می‌شود و تا به امروز هم جنجال های سیاسی آفت انقلاب بوده است.

به گزارش ایلنا از تربت حیدریه، علیرضا رزم حسینی در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی که به منظور امضای تفاهمنامه معین‌های اقتصادی شهرستان تربت حیدریه برگزار شد، اظهار کرد: اطمینان دارم که با عنایت امام رضا(ع)، همت مردم و خدمت صادقانه دستگاه‌های حاکمیتی اعم از دولتی و قضایی، مدل مثلث اقتصادی در خراسان رضوی نتایج درخشانی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هدف مثلث توسعه اقتصادی این است که نظام اداری فرسوده دولت و بروکراسی نحس اداری که مجاهدان اقتصادی را در مسیر اشتغال زایی و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی با مشکل مواجه کرده است، دور بزند.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه نظام اداری فرسوده مانع توسعه اقتصادی کشور است، اظهار کرد: با اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی تاحدودی تمرکزگرایی خودخواهانه در نظام اداری کشور مرتفع و با ایجاد وحدت رویه در بین ارکان حاکمیت در استان، مانع دعواهای سیاسی و جناحی و در نتیجه عقب افتادگی اقتصادی خواهد شد.

وی ادامه داد: برای همه سلایق و جناح های سیاسی احترام قائل هستیم اما باید توجه داشت که در شرایط جنگ اقتصادی، فعالیت های جناحی باید به دور از خودخواهی های سیاسی، بر سر توسعه و پیشرفت اقتصادی و بهبود معیشت مردم باشد.

رزم حسینی تاکید کرد: نباید شرایط را به گونه ای فراهم کرد که هر جناحی در عرصه انتخابات پیروز شد، به دنبال قلع و قمع مدیران دولتی باشد. هر فردی در دوران انتخابات می تواند از سلیقه سیاسی خود حمایت کند اما پس از انتخابات، همه باید در مسیر توسعه و آبادانی کشور تلاش کنیم.

وی یکی از دلایل عدم دستیابی به پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور را نداشتن فرهنگ اقتصادی برشمرد و گفت: علمای دین و ائمه جمعه وظیفه دارند که نهضت فرهنگ اقتصادی را در اقصی نقاط استان خراسان رضوی ترویج دهند تا مردم در مسیر اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی با دستگاه های حاکمیتی و سرمایه گذاران همراه شوند.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه اقتصاد ضعیف مانع پیشرفت است، ابراز کرد: وقتی که اقتصاد کشور ضعیف باشد، مردم مجبور می شوند که برای تامین گوشت مورد نیاز خود، در صف های طولانی منتظر بایستند؛ چرا آمریکا به خود اجازه می دهد که جمهوری اسلامی ایران را تحریم کند؟ به این دلیل که اقتصاد کشور قدرتمند نیست.

وی بیان کرد: سیاسی ترین کار در آغاز دهه پنجم انقلاب، تلاش در جهت بهبود وضعیت معیشت مردم و دستیابی به توسعه اقتصادی است.  جوانان تحصیل کرده چه گناهی کرده اند که همیشه باید دعواهای سیاسی ما را شاهد باشند.

رزم حسینی گفت: مثلث توسعه اقتصادی روی همه دعواهای سیاسی خط بطلان می کشد بنابراین توسعه و پیشرفت اقتصادی از این پس اولویت و برنامه اصلی دستگاه های حاکمیتی در استان خراسان رضوی خواهد بود تا زمینه توانمندسازی مردم و بهبود معیشت آن ها فراهم شود.

وی با بیان اینکه ائمه جمعه در حوزه اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی هیچ دخالتی نخواهند داشت، افزود: علمای دین و امامان جمعه وظیفه دارند که در حوزه اقتصادی، مروج فرهنگ اقتصاد مقاومتی در جامعه باشند.

رزم حسینی تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی به هیچ عنوان رویکرد دولتی ندارد که بخواهیم در قالب ابلاغیه و بخش نامه زمینه تحقق آن را فراهم کنیم بلکه به فرموده مقام معظم رهبری رویکرد این سیاست ها، مردمی است و باید از ظرفیت های مردم در مسیر پیشرفت و توسعه استفاده کرد.

وی ادامه داد: چرا فقط 52 درصد منابع خراسان رضوی باید در داخل استان مصرف شود و مابقی به خارج استان منتقل شود؟ منابع مالی خوبی داریم اما متاسفانه برای استفاده از این ظرفیت برنامه ریزی دقیق انجام نمی دهیم. به طور مثال انسان عاقل از آب به عنوان یک ثروت بین نسلی به صورت غرغابی در حوزه کشاورزی استفاده نمی کند.

وی با بیان اینکه بیکاری ریشه عمده آسیب های اجتماعی است، گفت: در صورت ایجاد اشتغال برای افراد در مناطق محروم می توان ضمن بهبود شاخص های امنیتی، آسیب های اجتماعی را کاهش داد و با بسیاری از مشکلات در حوزه فرهنگی مقابله کرد.

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه ما از مجاهدان اقتصادی که ریسک سرمایه خود را می پذیرند تا برای جوانان اشتغال ایجاد کنند، حمایت می کنیم، افزود: دولتی ها بابت شرایط موجود نگرانی ندارند چون ابتدای ماه حقوق شان واریز می شود و این کارآفرینان هستند که بابت بیکار شدن جوانان و توقف چرخ اقتصاد کارخانه های خود نگرانی دارند.

وی گفت: رشوه خواری نظام اداری کشور را اذیت می کند؛ اگر مردم محرم هستند، باید این واقعیت ها را به مردم گفت. این تصور که طرح چنین مباحثی باعث تضعیف انقلاب می شود، کاملا نادرست است. آیا شهدا رفتند که آسیب های اجتماعی افزایش یابد از خود گذشتگی کردند که 8 هزار نفر بیکار در شهرستان تربت حیدریه وجود داشته باشد؟ بدون شک شهدا ایثار کردند که مردم در آسایش زندگی کنند.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: حق نداریم ذخایر معدنی را تخلیه کنیم و گودال های 700 متری برای آیندگان برجای بگذاریم درحالی که مردم ساکن در اطراف این معادن در محرومیت به سر برده و زمینه اشتغال فرزندان آن ها فراهم نباشد.

وی گفت: از این پس اگر معادن دولتی و خصولتی بخواهند مناقصه ای برگزار کنند باید با در نظر گرفتن سیاست های اقتصاد مقاومتی و در راستای کمک به اقتصاد و معیشت مردم منطقه باشد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 آسیب های اجتماعی استان خراسان رضوی انتخابات جامعه شاخص 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۶۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با سیدجواد موسوی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی و جمعی از مدیران دستگاه‌های میدان‌دار در پذیرایی از زائران رضوی اظهار کرد: یکی از مساله‌های مهم در ایام پیک زائر در مشهدالرضا (علیه السلام) انجام هرچه بهتر تکریم و میزبانی از زائران رضوی به ویژه زائران بارگاه منور رضوی است.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ضمن تاکید بر تکریم هرچه باشکوه تر زائران امام هشتم (علیه السلام) افزود: میزبانی شایسته از مهمانان علی‌ابن موسی‌الرضا (علیه السلام)، مهم‌ترین تکلیف مسوولان استان و مدیران شهر است. اینجاست که می‌گوییم باید فرهنگ میزبانی را ارتقا دهیم و آن را به معیارهای زیارت مطلوب در شهر امام رضا (علیه السلام) نزدیک کنیم.

ضرورت توسعه زیرساخت های اقامت و حمل و نقل

وی خاطرنشان کرد: در حوزه میزبانی و حضور زائران باید توجه و اهتمام ویژه خود را متمرکز بر موضوع اسکان در هتل‎‌ها، زائرسراها و مهمانسراهای ارزان‎ قیمت کنید زیرا محور اصلی چالش‌‎های موجود، ناظر بر آن دسته از زائرانی است که به عشق زیارت امام هشتم (علیه السلام) به این شهر می‌آیند اما توان مالی برای اقامت چندروزه در یک منزلگاه را ندارند و تکلیف شما، رسیدگی به نیاز این عزیزان است.

علم الهدی با ابراز گلایه از افزایش غیرمنطقی نرخ اقامت و اسکان در پیک‌های زیارتی ادامه داد: باید حداکثر نظارت و کنترل را در این زمینه به کار بگیرید تا زیارت مهمانان امام رئوف (علیه السلام) در اوج رفاه و آسایش میسر باشد.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، ساخت زائرسراهای ارزان قیمت به تکلیف سایر شهرهای کشور در مشهدالرضا (علیه السلام) را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دانست و تصریح کرد: تمام ظرفیت خود را پای کار بیاورید تا حتی یک گره از کار زائر امام هشتم (علیه السلام) باز شود. این تکلیف بر گردن ما و حقی است که علی ابن موسی الرضا (علیه السلام) بر ضمه ما دارد تا زائر او را تکریم کنیم.

وی تأکید کرد: از جمله گروه‌هایی که به زیارت حضرت رضا (علیه السلام) مشرف می‌شوند، زائران خارجی هستند. در این بخش توجه ما باید به زواری باشد که استطاعت و توانی مالی زیادی برای زیارت حضرت ندارند، مانند زائران شریف پاکستانی که صدها و هزاران کیلومتر راه را طی کرده، رنج سفر را به جان خریده تا خود را به مشهد برسانند. حالا چه وظیفه‌ای برای ما مهم‌تر از تأمین زیرساخت اقامت برای این‌ها؟

علم الهدی گفت: یک جنبه دیگر از خدمت‌رسانی به زائران و تسهیل فرآیند زیارت، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل است؛ اعم از حمل و نقل جاده‎ای، ریلی و هوایی که ضرورت آن در پیک‌های زیارتی مضاعف می‌شود. به همین دلیل، این ظرفیت وجود دارد که در حوزه سفرهای هوایی، شرکت‌های هواپیمایی دولتی پای کار بیایند و پروازها از نظر کمیت و کیفیت توسعه پیدا کند. در حوزه خدمات ریلی هم این مهم اجتناب‌ناپذیر است و در بخش تشرف‌های زمینی، کیفیت جاده‌ها به همراه ایمن‎سازی آن‌ها ضرورت پیدا می‌کند.

کد خبر 6093460

دیگر خبرها

  • کارگران با روحیه ملی در راه دفاع از ارزش‌های اسلام حرکت می کنند
  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • لزوم توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • توسعه شرق کشور در گرو حل مسائل مشترک استان های شرقی
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در اکسپو ‭‭۲۰۲۴‬‬
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران