Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: در راستای به روز رسانی کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها، ۶۰ میلیارد ریال تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی خریداری شد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه فنی و حرفه‌ای، معراج رجایی مدیرکل امور پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای عنوان کرد: طبق برنامه‌ریزی کمیته تخصیص بودجه دانشگاه با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه و در راستای به روز رسانی کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای، اقلام اساسی که بیشترین درخواست را از مراکز داشتند احصاء شد و در گام اول حدود ۶۰ میلیارد ریال خریداری شده که از شنبه آینده توزیع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با توجه به درخواست دانشکده‌ها و آموزشکده‌ها در هر استان و تشکیل شورای خرید تجهیزات کارگاه و آزمایشگاه‌ها، لیست اولویت تجهیزات در دو سطح ۱ و ۲ جمع آوری شد که در فاز اول مبلغ ۲۲۷ میلیارد ریال به مراکز تخصیص داده شد و در فاز دوم که از محل اوراق خزانه صورت پذیرفت ۱۰ قلم اصلی از تجهیزات که بیشترین فراوانی درخواست از مراکز را داشتند به صورت یکجا تهیه شد.

مدیرکل امور پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای با اشاره به اینکه اقلام خریداری شده با توجه به موافقتنامه سازمان برنامه بودجه و دانشگاه فنی و حرفه‌ای و رعایت شاخص‌هایی از قبیل محرومیت‌زدایی در استان‌های کمتر توسعه یافته، تعداد دانشجویان در هر استان و تعداد کل رشته‌های کاردانی و کارشناسی در استان صورت گرفته گفت: در گام اول تعداد ۴۱۰ عدد چرخ خیاطی، ۴۰۰ عدد ویدئو پروژکتور، ۱۱۰ عدد ست آموزشی plc و ۴۰ عدد دوربین نقشه برداری خریداری شده که از هفته آینده به نمایندگان معرفی شده از استان‌ها تحویل خواهد شد.

وی با عنوان این که تا پایان سال جاری اقلام دیگری همچون دستگاه جوش، ست آموزشی میکرو کنترلر arm و دستگاه آموزشی تهویه مطبوع تهیه خواهد شد گفت: شناسنامه دار شدن آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها، ساماندهی تجهیزات، پیگیری مباحث مربوط به بهداشت، ایمنی و محیط زیست کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها، رفع نواقص، تعمیرات وسایل آزمایشگاهی، استانداردسازی و بهینه سازی شرایط آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها از جمله دیگر فعالیت‌های صورت گرفته جهت ارتقای آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای خواهد بود.

رجایی با اشاره به حمایت‌ها از فعالیت‌های پژوهشی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: با توجه به تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها در دانشگاه انتظار می‌رود که با فعالیت و همکاری بیشتر استادان و دانشجویان شاهد ارتقای آموزش‌های مهارتی و کاربردی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خرید تجهیزات آزمایشگاهی فعالیت های پژوهشی در دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۷۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد

ماجرای یک استاد ناهنجار

در سال های اخیر دانشجویان مختلفی در رشته شیمی دانشگاه ... *ترک تحصیل یا مهاجرت کرده‌اند. علت این ترک تحصیل یا مهاجرت اما جالب است و گفته شده که ریشه‌های رفتاری در درون دانشگاه دارد. عموم دانشجویان نخبه پسر و دختر در مقطع دکتری شیمی بیان کرده‌اند که به دلیل روش‌های نادرست اخلاقی و فشارهای روانی و رفتاری داخل دانشگاه، از ادامه تحصیل انصراف داده اند.

مشاهدات عینی دانشجویان

گذشته از مشاهدات عینی و روایت های گوناگون دانشجویان، تحقیق و بررسی‌های میدانی تایید می‌کند که کارمندان اداری و حتی برخی از استادان این دانشکده نیز بر وجود یک عامل نابهنجار در حوزه آموزشی دانشگاه اقرار دارند.

یکی از دختران دانشجوی نخبه علمی کشور که از این دانشگاه ترک تحصیل کرده، درباره برخی رفتارهای یکی از استادان دانشگاه می گوید: «از جمله کارهایی که به ما تحمیل می شد این بود که در کلاس شیمی، روی دست بچه‌ها هزینه‌های گزافی می‌گذاشتند. یکی از استادان دانشجویان را مجبور می‌کرد که برای او وسیله‌های آزمایشگاهی بخرند و اگر نمی‌خریدند به آن ها توهین می کرد و از طرفی هم این وسایل را به بچه ها نمی داد و در کمدش پنهان می‌کرد. یا مثلا ما برای دفاع، به کریستال احتیاج داشتیم. این استاد، یک هزینه هنگفتی را به ما تحمیل می کرد که باید کریستال های ما به خارج از کشور ارسال شود. از ما یک میلیون پول پست می گرفت که کریستال ها را به لهستان بفرستد. در حالی که این کار در داخل کشور بدون هزینه یا با کمترین هزینه انجام می شد و هیچ نیازی برای ارسال به خارج کشور نبود.»

از دانشجویان خواسته شد تا برای اثاث کشی خانه استاد کمک کنند

یکی از دانشجویان نخبه علمی که در چند دانشگاه کشور با رتبه بالا قبول شده، درباره ناهنجاری‌های رفتاری این استادان گفت: « آنچه دریافتم یک وضعیت آزار دهنده بود. ما با استادی روبرو بودیم که حتی خارج از زمان دانشگاه، طی تماس‌هایی با ما برخوردهای تحقیرآمیز می کرد. استادی از تحقیر دانشجویان لذت می برد. دانشجویان را به بالا شهری و پایین شهری تقسیم می کرد و بچه های پایین شهری را با زشت‌ترین بیان‌ها خطاب می‌کرد. استادی وارد مسائل خصوصی و شخصی دانشجویان می شد و این مسائل را بین دانشجوها ترویج می کرد. حتی به دانشجویان تهمت دزدی از آزمایشگاه زده شد. حتی یک بار از دانشجویان خواسته شد تا برای اثاث کشی خانه یکی از استادان کمک کنند!»

دانشجویان دکتری که به دلیل فشارهای روانی انصراف دادند

یکی دیگر از دانشجویانی که شش ترم درس خوانده و آماده دفاع پایان نامه بوده به دلیل فشارهای روانی یکی از استادان از به پایان رساندن تحصیلش انصراف داده و می گوید: «آنچه ما می‌گوییم ناشی از سختگیری یک استاد نیست. سختگیری با آزار دادن تفاوت دارد. این مثلا استاد، یک شخصیت صد در صد منفی دارد که هدفش آزار دادن دانشجوست. از اینکه به دانشجویان توهین کند و تهمت بزند تا اینکه وسایل و ابزار و مواد آزمایشگاه را به دانشجویان ندهد. این‌ها رفتارهایی بود که کاری کردند که من با شش ترم درس خواندن، این رشته را به پایان نرسانم و فقط به دلیل رفتارهای زشت استاد انصراف دادم.»

استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد

یکی از دانشجویان فارغ التحصیل و نخبه علمی کشور از نمونه آزارهای روانی می‌گوید: «استاد راهنما باید حامی دانشجو باشد اما استادی داشتیم که دشمن دانشجوست. او از تحقیر و فشار به بچه ها خوشحال می شود. ایشان حتی از رشد علمی دانشجویان ناراحت می شد. وقتی شنید که من فرصت مطالعاتی در دوره خارج از کشور گرفته ام به شدت مخالفت کرد و گفت اگر تو بروی چه چیزی به من می رسد. باید برای این رفتن به من پولی بدهی. حتی بعد هم ناراحت شد. من دعوت نامه و ویزا برای یک فرصت مطالعاتی گرفته بودم و این زن به سوپروایزر آن دانشگاه خارج از کشور ایمیل زد و چنان از من بد گفت که آن دانشگاه دوره مرا حذف کرد. او شخصیتش به گونه ای است که از رشد علمی دانشجویانش ناراحت می شود. توهین و تهمت و تحقیر دانشجویان روش عمومی اوست و اینها فشارهای روانی بسیاری بر دانشجویان می آورد.»

تخریب شخصیت دانشجویان

یکی دیگر از دانشجویان دکتری، درباره وضعیت نابسامان آزمایشگاه این استاد می گوید: « از ما می خواستند بیش از زمان معمول در آزمایشگاه باشیم و ما را مجبور به نظافت های محل آزمایشگاه می کردند. یکی از مسائل مهم این بود که مواد آزمایشگاهی را به دانشجویان نمی دادند و استاد مواد را در کمد خودش نگه می داشت. بعد وقت و زمان ما را با حرف های شخصی و خصوصی معطل می کرد و مسائل شخصی دانشجویان را پنهانی از یکدیگر می پرسید. حتی استاد سر کلاس برنامه ریزی می کرد تا آبروی دانشجویان را با همان موضوعات خصوصی و شخصی ببرد. او در جمع، شخصیت افراد را تخریب و به آنان توهین‌های بدی می کرد.»

آیا مسئولان اقدامی خواهند کرد؟

آنچه در این گزارش از نمونه رفتاری رخ داده عنوان شد، تنها نمونه های اندکی است. چنانکه موجب شده برخی از دانشجویان در مقطع دکتری انصراف دهند یا برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بروند.

*نام دانشکده ها و دانشگاه ها به دلیل رعایت جایگاه علمی آن ها بارگذارکننده خبر حذف شده است.

منبع اولیه خبر مدعی است  اطلاعات،‌ هویت و صدای ضبط شده افرادی که در این گزارش صحبت کرده‌اند، را در اختیار دارد.

منبع: خبر آنلاین

دیگر خبرها

  • صدور برگه‌ جواب تقلبی در آزمایشگاه‌ها صحت ندارد
  • ورود مار سمی به کارگاهی در تهران | تماس کارگران وحشتزده با آتش‌نشانی
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • ورود مار سمی به کارگاهی در خلازیر تهران
  • ورود مار سمی به کارگاهی در جنوب تهران
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • (عکس) هجوم مار سمی غول پیکر به کارگاهی در جنوب تهران!
  • استقرار نخستین موتور هواپیما در دانشگاه حکیم سبزواری
  • برگه‌های آزمایش الکی!