Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@09:53:04 GMT

همکاری مشترک دانشگاه ها برای بین المللی شدن ضروری است

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۷۸۷۳۴

همکاری مشترک دانشگاه ها برای بین المللی شدن ضروری است

اصفهان - ایرنا - مدیر روابط بین الملل دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: همکاری مشترک دانشگاه های استان برای بین المللی شدن ضروری است زیرا در غیر این صورت آنها از عرصه جهانی حذف خواهند شد.

سیما فاخران روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امروزه حرکت دانشگاه ها به سمت بین المللی شدن با توجه به اهمیت رتبه بندی های جهانی در زمینه های مختلف آموزشی، پژوهشی و فناوری، امری اجتناب ناپذیراست و همکاری های مشترک در این جهت به بهبود شرایط و رتبه های آنها کمک می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه دانشگاه های استان اصفهان می توانند از ظرفیت های یکدیگر برای پیشبرد برنامه های بین الملل خود بهره بگیرند، تصریح کرد: آنها می توانند برنامه های خود را به همدیگر اطلاع رسانی و طرح های مشترک تعریف و اجرا کنند.
فاخران با اشاره به اینکه در زمان حاضر هر یک از دانشگاه های استان اصفهان بطور مجزا اقدام به برقراری ارتباط با دانشگاه های خارجی می کنند و ممکن است یک دانشگاه از برنامه های دیگر دانشگاه ها بی خبر باشد، گفت: می توان با راه اندازی یک انجمن یا سامانه مشترک، هماهنگی های لازم را در این زمینه انجام داد.
وی اضافه کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان در این جهت، پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم همکاری­های علمی بین­المللی مشترک میان مراکز علمی و فناوری پیشرو اصفهان را مطرح کرد و با استقبال دانشگاه های اصفهان، علوم پزشکی و هنر و همچنین شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مواجه شد.
مدیر روابط بین الملل دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه این کنسرسیوم با هدف استفاده بهینه از توانمندی های علمی و پژوهشی و تجربه های موجود تشکیل خواهد شد، خاطرنشان کرد: ارتقای سطح دانشگاه­ها به رتبه های بین­المللی، جذب هرچه بیشتر دانشجویان خارجی و برگزاری غرفه های مشترک در نمایشگاه­های بین­المللی از اهداف تشکیل این انجمن است.
فاخران با اشاره به اینکه پیشنهاد تشکیل چنین کنسرسیوم هایی از دهه 80 در کشورمان مطرح شد، تصریح کرد: ممکن است در آن برهه زمانی مسائلی مانند رقابت بین دانشگاه ها باعث میسر نشدن این هدف شد اما امروزه با شرایط موجود از جمله تحریم های ناعادلانه و مشکل های ارزی بوجود آمده دانشگاه ها به این نتیجه رسیدند که با همگرایی می توانند بر مسائل موجود فائق آیند.
وی با بیان اینکه هیات موسس کنسرسیوم مذکور، دانشگاه های صنعتی اصفهان، اصفهان، هنر و علوم پزشکی و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان هستند، افزود: در صورت استقبال سایر دانشگاه های استان می توان شبکه بزرگی در این زمینه تشکیل داد.
فاخران ادامه داد: چهارشنبه این هفته آیین امضای تفاهم نامه کنسرسیوم همکاری­های علمی بین­المللی مشترک میان مراکز علمی و فناوری پیشرو اصفهان برگزار می شود.
اصفهان با حدود 280 هزار دانشجو و 180 دانشگاه و موسسه آموزش عالی، دومین استان دانشگاهی کشور است.
بسیاری از دانشگاه های این استان با دانشگاه های معتبر خارجی همکاری های علمی، آموزشی و پژوهشی دارند و در نظام های رتبه بندی جهانی دارای رتبه های برتر هستند.
دانشگاه صنعتی اصفهان با حدود 150 دانشگاه خارجی و دانشگاه اصفهان با حدود 120 دانشگاه خارجی همکاری دارند.
پیش از این، دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان نهاد ملی هماهنگ کننده ارتباطات علمی ایران با کشور سوییس، دانشگاه اصفهان با کره جنوبی و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با کشور آلمان معرفی شدند.
6022/ 3011

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي بين المللي شدن دانشگاه صنعتي اصفهان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۸۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران

ایسنا/کرمان رئیس انجمن نانوفناوری ایران گفت: دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران بهمن‌ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان برگزار خواهد شد.

دکتر مالک نادری شامگاه پنجم اردیبهشت‌ماه در جلسه‌ای در این رابطه در دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان اظهار کرد: این کنفرانس هر سال توسط انجمن نانوفناوری با هدف توسعه فناوری نانو در کشور برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: ریاست افتخاری این کنفرانس بر عهده دکتر رنجبرکریمی رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) گذاشته شده و دبیر علمی آن دکتر حسن هاشمی و دبیر اجرایی دکتر محمد شفیعی دهج از اعضای هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان خواهند بود.

رئیس انجمن نانوفناوری ایران با اشاره به اینکه در این کنفرانس اتفاق‌های برجسته‌ای خواهد افتاد، اظهار کرد: از جمله آنها حضور اساتید بین‌المللی و کشوری در زمینه فناوری نانو در این کنفرانس است.

دبیر انجمن‌های علمی ایران در ادامه گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های کمیسیون انجمن‌های علمی حمایت از انجمن‌هایی است که فعالیت بین‌المللی دارند، وزارت علوم تحقیقات و فناوری از برگزاری کنفرانس‌های بین المللی توسط انجمن‌های علمی حمایت خواهد کرد.

دکتر علی ایرانمنش با اشاره به اینکه انجمن علمی نانوفناوری ایران یک انجمن علمی بین رشته‌ای است و چند سال است که در بین انجمن‌های علمی رتبه A را کسب کرده، عنوان کرد: در کنفرانس‌هایی که برگزار کرده توانسته از ظرفیت دانشمندان برتر کشور و دنیا استفاده کند و این فرصت خوبی که در سال جاری به دانشگاه ولی‌عصر(عج) در میزبانی این کنفرانس داده شده نیز مورد توجه و حمایت کمیسیون انجمن‌های علمی قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان نیز با ارائه گزارشی از کنفرانس‌ها و سمینارهایی که در این دانشگاه برگزار شده، اظهار کرد: زیرساخت لازم برای برگزاری کنفرانس‌های مهم در این دانشگاه فراهم است.

دکتر رضا رنجبرکریمی با بیان اینکه در کنفرانس‌های گذشته شرکت‌کنندگان، این دانشگاه را با خاطرات خوشی ترک کرده‌اند، اضافه کرد: همکاری مجموعه‌های اداری شهرستان رفسنجان در برگزاری همایش‌ها و کنفرانس‌های گذشته در این دانشگاه بسیار ارزنده بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود