Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-28@07:49:29 GMT

سلطه آمازون بر بازار کتابخوان‌های الکترونیکی

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۷۹۱۷۰

آمازون کیندل PAPERWHITE نسخه ۲۰۱۸

آمازون با کتابخوان الکترونیکی کیندل PAPERWHITE برای سال‌ها حاکمیت اصلی در این عرصه را در دست داشته است. کیندل پیپروایت اولین بار در سال ۲۰۱۵ معرفی شد و به خاطر رزولوشن و داشتن بک لایت خیلی زود پرفروش‌ترین کیندل شد. اندازه و دیزاین آن بسیار مناسب و کاملا سبک و راحت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمازون چند ماه قبل این مدل را به روزرسانی کرد و تنها نقاط ضعف آن را هم برطرف کرد. حالا کیندل پیپروایت PAPERWHITE ضد آب است و می‌تواند از کتاب‌های صوتی هم با بلوتوث پشتیبانی کند. در نسخه جدید صفحه نمایش آن هم با کیفیت‌تر شده و حالا دارای یک صفحه نمایش ۶ اینچی با ۳۰۰ppi از نوع E ink است. خوانش فونت‌ها در تاریکی بهتر شده و در عین حال سخت افزار آن همچنان کوچک و لاغر باقی مانده است که حتی می‌توانید آن را در داخل جیب‌تان حمل کنید.

پیپروایت تمام آنچه آمازون در این سال‌ها در زمینه کتابخوان الکترونیکی به دست آورده را در خود دارد. رابط کاربری آن بسیار ساده است و مدیریت کتاب‌ها در آن هم به راحتی انجام می‌شود. اگر دارای سرویس پرایم PRIME آمازون باشید می‌توانید بسیاری از کتاب‌ها را به‌صورت رایگان روی آن مطالعه کنید. همچنین می‌توانید سرویس اشتراکی Unlimited کیندل را خریداری کنید و در آن صورت کل کتاب‌های روی فروشگاه کنیدل را دانلود و مطالعه کنید. از آنجا که آمازون سرویس Goodreads را هم خرید می‌توانید تمام کتاب‌های خوانده شده خود را حتی صفحه به صفحه با دوستانتان به اشتراک بگذارید، به کتاب‌ها امتیاز بدهید و درباره آنها بنویسید. از طریق همین سرویس می‌توانید از کتاب‌هایی که دوستانتان می‌خوانند با خبر شوید و آنها را بخرید.

قیمت رسمی آمازون پیپروایت ۹۹/ ۱۲۹ دلار است. اما آمازون در شرایط مختلف آن را با تخفیف هم عرضه می‌کند. اخیرا حتی قیمت ۹۰ دلاری هم روی آمازون دیده شده است. اگر بخواهید نسخه سیم کارت دار آن را بخرید باید ۷۰ دلار اضافه بدهید. اگر بخواهید ظرفیت داخلی آن را از ۸ به ۳۲ گیگابایت برسانید هم باید ۳۰ دلار اضافه‌تر پرداخت کنید. اگر بخواهید تبلیغی روی صفحه اول مشاهده نکنید هم ۲۰ دلار دیگر باید بدهید. پیشنهاد می‌کنیم همان نسخه بیسیک یا ابتدایی را بخرید چون این امکانات چندان به کارتان نمی‌آید. پیپروایت هنوز هم از ضعف‌هایی رنج می‌برد از جمله نداشتن وای‌فای با سرعت بالا یا فقدان USB-C اما این ضعف شامل همه کتابخوان‌های الکترونیکی هم هست. پیپروایت در حال حاضر جزو بهترین کتابخوان‌های الکترونیکی جهان است.

آمازون کیندل OASIS (نسخه ۲۰۱۷)

اگر یک کتابخوان حرفه‌ای هستید خوب است بدانید یکی از بهترین کتابخوان‌های الکترونیکی جهان در بازار کیندل OASIS است. یک دیزاین بسیار خوب این کتابخوان را از دیگران متمایز می‌کند. به نظر می‌رسد کتابخوان الکترونیکی به‌روزرسانی شده آمازون با نام «Kindle Oasis» برای افرادی که از هر فرصت کوتاهی برای کتاب خواندن استفاده می‌کنند، گزینه مناسبی است. به‌کارگیری باتری قوی‌تر نسبت به مدل قبلی باعث شده که دیگر نیازی به شارژ دستگاه در طول هفته نداشته باشید. در ضمن این دستگاه به‌شکل ضدآب طراحی شده بنابراین برای استفاده در حمام و کنار استخر هم گزینه بسیار عالی محسوب می‌شود. همچنین با پرداخت ۱۰۰ دلار بیشتر هم می‌توانید مدل مجهز به مودم LTE آن را خریداری کنید. پس از تست این محصول برای چند روز، باید اعتراف کنیم که Oasis روان‌ترین، سریع ترین، قدرتمندترین و هوشمندترین کتابخوان الکترونیکی است که آمازون تا ‌امروز تولید کرده است. این کتابخوان مجهز به پخش کتاب‌های صوتی از طریق بلوتوث هم هست. قیمت این کتابخوان دو برابر پیپروایت است. به هر حال اگر دنبال کتابخوان لوکس‌تر و با امکانات‌تری هستید کیندل OASIS انتخاب خوبی است. بنابراین OASIS قطعا در بین بهترین کتابخوان‌های الکترونیکی جهان قرار می‌گیرد. در مورد جزئیات امکانات این کتابخوان می‌توانید نقد و بررسی کتابخوان OASIS را بخوانید.

کتابخوان‌های دیگر

برخی کتابخوان‌های غیر آمازونی هم هستند که امکانات خیلی خوبی دارند و در جمع بهترین کتابخوان‌های الکترونیکی جهان جای می‌گیرند. کتابخوان Kobo از آن جمله است که رقیب اصلی کتابخوان آمازون به شمار می‌رود. کوبو یک کتابخوان در اصل کانادایی است اما زیر مجموعه‌ای از خرده فروش آنلاین ژاپنی Rakuten به شمار می‌آید. در این کتابخوان شما می‌توانید کتاب را از دوستان دیگر قرض بگیرید. قیمت کتابخوان Kobo Forma برابر با ۲۷۹ دلار است. ضدآب و دارای دکمه فیزیکی ورق زدن صفحات هم هست. نسخه دیگر این کتابخوان یعنی KOBO KLARA HD برابر با ۱۲۹ دلار است. کتابخوان دیگر این شرکت یعنی AURA H۲O EDITION۲ هم ۱۷۹ دلار قیمت دارد. آمازون کیندل نسخه ۲۰۱۶ هم با ۸۰ دلار ارزان‌ترین کتابخوان موجود در بازار است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۹۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار

طی بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران بیش از ۲/۷ تن شمش طلا معامله شد که نرخ دلار محاسبه شده از قیمت شمش‌های طلا مبادله شده در مرکز مبادله اختلاف ۷ تا ۱۵ درصدی با قیمت روز دلار در بازار آزاد داشت.

به گزارش اکوایران، مرکز مبادله ایران بیست حراج حضوری شمش طلا طی سه ماه، ۲۷ دی تا ۴ اردیبهشت برگزار کرد و ۲۷۱۶ شمش طلای استاندارد با عیار حداقل ۹۹۵ در هزار معامله شد. میانگین قیمت شمش‌های طلای معامله‌شده طی این ۲۰ حراج مرکز مبادله، چهار میلیارد تومان به ثبت رسیده است.

علی سعیدی، مدیرعامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران، در نخستین حراج شمش طلا عنوان کرد: قیمتی که در مرکز مبادله ایران مبنای مبادلات طلا خواهد بود، مبتنی بر عرضه و تقاضا است و مبادلات بر اساس پیشنهاد قیمت از سوی خریداران و پذیرفته شدن آن از سوی فروشندگان خواهد بود. او همچنین تاکید کرد که قیمت معاملات طلا در مرکز مبادله ایران به قیمت‌های روز نزدیک است.

بررسی نرخ دلار محاسبه شده از قیمت شمش‌های طلا معامله‌شده در مرکز مبادله و اختلاف آن با قیمت روز دلار در بازار آزاد نشان می‌دهد بیشترین اختلاف قیمت بین قیمت دلار در بازار آزاد (۶۶ هزار تومان) و نرخ دلار محاسبه شده از طریق قیمت شمش (حدود ۵۷ هزار و ۴۳۰ تومان) نیز با نزدیک به ۱۷ درصد در حراج هفدهم که در ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ برگزار شد، به ثبت رسید. 

 مرکز مبادله حراج شمش را با نرخ دلاری معادل ۵۰ هزار و ۵۷۰ تومان در ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲ آغاز کرد که اختلاف نزدیک به ۷ درصدی با قیمت روز دلار در بازار آزاد (۵۴ هزار و ۵۰ تومان) در آن روز داشت؛ که کمترین اختلاف قیمت موجود بود.

در بیستمین حراج مرکز مبادله که در چهار اردیبهشت صورت گرفت نیز قیمت روز دلار بازار آزاد (۶۴ هزار و ۳۰۰ تومان) اختلاف ۱۳ درصدی با دلار محاسبه شده از قیمت شمش (حدود ۵۶ هزار و ۸۶۰ تومان) داشت. 

این در حالی است که نرخ دلار رسمی اعلام شده از سوی مرکز مبادله ارز و طلا در این مدت در نیمه اول کانال ۴۰ هزار دلاری نوسان داشت و امروز در کانال ۴۴ هزار تومانی قرار دارد.

قرار است بیست‌ویکمین حراج شمش طلای استاندارد فردا یکشنبه ۹ اردیبهشت برگزار شود.

tags # طلا ، قیمت دلار سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • پرنده هواتزین (Hoatzin) یا مرغ بدبو آمریکایی (+عکس)
  •  چرا دلار سقوط کرد؟
  • احتمال بازگشت دلار به کانال ۶۱ هزارتومانی
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • بازار دلار سرد‌تر می‌شود؟
  • دلار به کانال ۶۲ هزار تومان بازگشت / خریداران دست نگه داشته‌اند
  • محدوده حساس برای قیمت دلار؛ در کف بازار ارز و طلا چه خبر است؟