Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید محسن موسوی تاکامی عصر دوشنبه در همایش کاشت 3هزار اصله درخت در کارخانه سیمان نکا افزود: شعار هفته منابع طبیعی امسال ' منابع طبیعی، بزرگترین سرمایه ملی' انتخاب شده است و برنامه های مختلفی در دستور کار است.
15 تا 21 اسفند در تقویم ملی به عنوان هفته منابع طبیعی نامگذاری شده و شعار این هفته در سال جاری «منابع طبیعی بزرگترین سرمایه ملی» انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری با بیان اینکه تنها 30 درصد نهال کاشته شده در گذشته سبز شده است؛ گفت که در گذشته نگهداشت و حفظ از نهال انجام می شد اما امسال با قوت بیشتری در دستور کار است و حفاظت همه جانبه انجام می شود.
موسوی افزود: حفاظت از جنگل ها و کاشت درخت در اراضی منابع طبیعی مهمترین راه حل برای حفظ سفره های زیرزمینی و جلوگیری از مشکلات در این بخش است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی بیان داشت: احیاء و بازسازی معادن با کاشت درختان و نهال در دستور کار مهم امسال است و این امر در کنار حمایت از تولید انجام و از کار غیرقانونی پرهیز می شود.
مدیر عامل سیمان نکا هم در سخنانی در این مراسم گفت: براساس برنامه ریزی انجام شده از سه سال گذشته تاکنون 8 هکتار از فضای سیمان نکا درختکاری شد تا ضمن اینکه از معادن و منابع طبیعی در راستای قانون برداشت می شود برای حفظ طبیعت، درختکاری در دستور کار باشد.
حامد اصل روستا افزود: این واحد از سال های گذشته تلاش فراوانی را برای سالم نگه داشتن محیط کاری و حفظ محیط زیست انجام داده است و کنترل و تصفیه فاضلاب، پایش انلاین و تصفیه پساب از جمله این موارد بوده است.
معاون حفاظت محیط زیست مازندران هم در سخنانی اظهار کرد: بازسازی و احیای معادن در واحدهای صنعتی و اختصاص 20 درصد از فضا برای کاشت نهال از جمله موارد مهمی است که باید در دستور کار صنایع و معدن کاران باشد.
علی اکبر یدالهی خاطر نشان کرد: درختکاری حرکت و فرهنگ خوبی است اما تنها نباید به کاشت نهال بسنده شود؛ بلکه باید با داشت مناسب، این نهال ها خوراک و مواد خامی برای صنایع چوب و کاغذ شود.
وی گفت: همه کارخانجات و معادن شن و ماسه موظف هستند براساس قانون هر مکانی را که استخراج کردند برای ایجاد فضای سبز احیاء کنند.
به گزارش ایرنا، براساس قراردادهای انجام شده در گذشته، 109 هکتار از اراضی منابع طبیعی در اختیار شرکت سیمان مازندران- نکاست که 66 هکتار از این اراضی برای برداشت معادن اختصاص یافته است و تلاش شده تا در کنار برداشت معادن، تا سال 1400 بیش از 10 هکتار نهال کاری و منابع طبیعی احیاء شود.
/ 7332/1899
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 حفاظت محیط زیست خوراک سیمان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هفته منابع طبیعی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۸۰۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی

علیرضا نصرآبادی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بعد از باران‌هایی که در اردیبهشت ماه در خراسان جنوبی باریدن گرفت و در برخی مناطق منجر به سیلاب شد، یکی از سوالات دغدغه مندان حوزه منابع طبیعی بحث مهار رواناب‌ها بوده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی بیان کرد: طبق آخرین آمار و بررسی‌ها با توجه به سیلاب در اردیبهشت ماه تا به امروز ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه‌های آبخیز داری خراسان جنوبی مهار شده است.

نصرآبادی ادامه داد: از این میزان یک میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری شهرستان بیرجند ذخیره شده است.

وی با اشاره به اینکه در مجموع در سال آبی جاری که از مهرماه ۱۴۰۲ شروع شده است تاکنون حدود ۲۵ میلیون مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی مهار شده است، گفت: بی شک این باران‌ها برای خراسان جنوبی برکت و رحمت به همراه خواهد داشت.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی در پاسخ به این سوال که آیا سیلاب به سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی خسارت وارد کرده است یا خیر اظهار کرد: این سیلاب به سازه‌ها آبخیزداری و مناطقی که برنامه‌های آبخیزداری اجرا می‌شود خسارت وارد نکرده است ولی به مناطق دیگر خسارت‌هایی را به وجود آورده است.

کد خبر 6090532

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • پاسخگویی مرکز امداد شرکت گاز به ۸۴ هزار تماس تلفنی مشترکان گاز طبیعی 
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • درختان ماه روی زمین کاشته می‌شوند
  • کاشت بیش از ۵ میلیون اصله نهال در بوشهر + تصویر
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی