Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، تفاهم نامه همکاری میان سازمان بهزیستی و وزارت ورزش و جوانان در خصوص ساماندهی مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده به امضا رسید.

وحید قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور در جریان امضای این تفاهم نامه گفت: خانواده یکی از کلیدی‌ترین نهادهای اجتماعی برای حفظ کیان جامعه است و مشاوره‌های روانشناسی تخصصی ازدواج و خانواده برای جوانان قبل و بعد از ازدواج می‌تواند در حفظ این نهاد کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از مسائل اساسی صدور مجوز برای مراکز مشاوره است و باید نامه‌نگاری در این زمینه کم شده و سردرگمی‌ها را کاهش دهیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: ٢هزار و ٨٠٠ مرکز مشاوره خانواده زیر نظر این سازمان  در سراسر کشور فعالیت می کند که این مراکز عمدتا خصوصی هستند اما در مناطق کمتر توسعه یافته مراکز بیشتر دولتی درحال فعالیت‌ هستند.

قبادی دانا با اشاره به توافق نامه بهزستی با وزارت ورزش و جوانان گفت: این توافق نامه باعث ایجاد  خدمت رسانی تخصصی و تسهیل فعالیت این مراکز می شود. با این توافقنامه دفاتر مشاوره از سوی وزارت ورزش و جوانان به بهزیستی معرفی شده و بعد از احراز شرایط ، پروانه فعالیت از سوی بهزیستی صادر می‌شود.

وی افزود: همچنین طرح پژوهشی برای بررسی میزان اثربخشی و پیشگیری این مراکز از کارهای مشترک بین وزارت جوانان و بهزیستی خواهد بود که مدت این توافقنامه تا انتهای برنامه ششم توسعه است.

همچنین محمد مهدی تندگویان معاون ساماندهی امور جوانان نیز در مراسم امضای این تفاهم نامه گفت: راه اندازی دفاتر مشاوره ازدواج برای جوانان جز وظایف محول شده براساس برنامه ششم توسعه است. این دفاتر از ابتدای این دولت رشد کمی خوبی داشتند اما نیاز به توافق و هم‌افزایی با سازمان بهزیستی وجود داشته است.

وی افزود: مدتی است که با سازمان بهزیستی وارد مذاکره شده ایم اما برای مدتی به دنبال تحولات در این سازمان اجرای این توافقنامه به تأخیر افتاد.

معاون ساماندهی امور جوانان گفت: موظف هستیم  قبل از ازدواج مشاوره‌های موثری به جوانان بدهیم که در حال حاضر ۱۸۲ مرکز مشاوره زیر نظر وزارت ورزش و جوانان در سراسر کشور فعال هستند که به دنبال این توافق تا پایان فروردین ماه  مجوز فعالیت ١٠٠ مرکز دیگر نیز صادر می‌شود.

وی گفت: در این مراکز آموزش های قبل، حین و بعد از ازدواج ارائه می‌شود. همچنین تاکنون چندین دوره رایگان مشاوره در سال به مناسبت هایی مانند هفته ازدواج و جوانان در کشور برگزار شده و بر اساس آمار ٧٠ درصد جوانانی که به این مراکز مراجعه می‌کنند، جوانان مجرد هستند.

تندگویان همچنین در حاشیه این مراسم به پرداخت وام ازدواج از سوی دولت و بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: مبلغ وام ازدواج امسال ١۵ میلیون تومان بود و دولت تا پایان سال حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان وام پرداخت می‌کند.

وی با بیان اینکه امسال حدود یک میلیون نفر وام دریافت کرده اند، اظهار کرد: اگر سال آینده نیز روند پرداخت وام به همین شکل ادامه پیدا کند، دولت باید سال آینده بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان بودجه تخصیص دهد چرا که رقم وام پرداختی از ۱۵ به ۳۰ میلیون تومان به ازای هر فرد افزایش یافته است.

تندگویان در مورد تسهیلات پرداخت وام در سال آینده نیز گفت: بر اساس مصوبه مجلس، بازپرداخت وام ازدواج در سال آینده ۶۰ ماهه است و حتی عنوان شده که حساب یارانه می‌تواند به عنوان ضامن برای وام گیرنده در نظر گرفته شود.

به گفته وی، ارائه وام در حال حاضر به روز بوده و در بازه زمانی کمتر از یک ماه پرداخت می‌شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۸۱۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی موسوی صبح شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مرکز مهر خانواده در استان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند ا ز این رو ۲۲ مرکز مهر خانواده در استان درحال فعالیت و ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز در سال گذشته وارد شده بود.

وی گفت: تعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته دو هزار و ۳۴۳ مورد بوده است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه در استان اشاره کرد وگفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است وبی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهادهای مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و مؤثر باشند.

حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴ هزار و ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است و تعداد ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت و از این تعداد دو هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده است که شمار ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

کد خبر 6096771

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • توصیه به یارانه‌بگیران/ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟