Web Analytics Made Easy - Statcounter

رم - ایرنا -روزنامه ایتالیایی 'ایل جورناله' با اشاره به فرصت طلبی رژیم صهیونیستی در زمان تنش میان هند و پاکستان نوشت: اسرائیل با فروش جنگ افزار به دهلی نو، نفش کلیدی در دامن زدن به تنش میان دو کشور هسته ای هند و پاکستان ایفا می کند.

به گزارش ایرنا، ایل جورناله روز دوشنبه افزود: درگیری میان دو کشور هسته ای هند و پاکستان در کشمیر ، اسرائیل را در شرایط ایفای نقشی کلیدی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هند از فناوری نظامی اسرائیلی برای مدرنیزه کردن نیروهای مسلح خود استفاده می کند و 49 درصد از بازار صادراتی سلاح های اسرائیل را به خود اختصاص داده است درحالی که پاکستان سلاح های خود را از چین می خرد و به همین دلیل سلاح های اسرائیلی نقش تعیین کننده ای در دامن زدن به جنگ ایفا می کنند.
این روزنامه نوشت: هند در سال های اخیر بیش از 20 میلیارد دلار خرج فناوری نظامی کرد که از اسرائیل وارد این کشور شد و در برنامه مدرنیزه کردن نیز نام شرکت های جنگی اسرائیل از جمله صنایع هوا و فضای اسرائیل، سیستم دفاعی پیشرفته رافائل، صنایع نظامی اسرائیل و 'البیت' دیده می شوند.
خریدهای نظامی هند از رژیم صهیونیستی شامل سیستم های رادار برای دفاع هوایی و برای جنگ الکترونیکی، موشک های میان برد دریایی، مهمات تانک ، توپ های 155 میلیمتری، سلاح های تهاجمی 'تاوور'، پهپادهای 'هرمس 900 ' و 'هرمس 450 ' و بویژه بمب های هدایت شده همانند آنچه در حملات هوایی در کشمیر پرتاب شد، می شود. اقدامی که باعث تنش میان دو کشور شد. در این حملات هوایی از بمب های دقیق 'اسپایس 1000' که توسط هواپیمای میراژ 2000 حمل می شد، استفاده شدند.
ایل جورناله افزود: در دیدار اخیر میان بنیامین نتانیاهو و مودی نخست وزیر هند، گفت وگوهای وسیعی درباره سیستم های دفاعی انجام شد. فروش سلاح اسرائیلی یک منبع مهم برای پرکردن یک سری شکاف ها در تشکیلات دفاعی هند محسوب می شود که ممکن است مجبور به مقابله با رقیبی همچون پاکستان شود که برای تقویت تشکیلات نظامی خود از فناوری چینی استفاده می کند.
ایل جورناله نوشت: به نوشته رسانه های اسرائیلی، هند ده ها میلیارد دلار برای مدرنیزه کردن نیروهای مسلح خود هزینه می کند و با بیش از یک میلیون نیروی دائمی و دو میلیون نیروی ذخیره، دو هزار فروند هواپیما از جمله 590 شکاری بمب افکن، 5 هزار تانک و 295 واحد دریایی از جمله دو ناو هواپیمابر، چهارمین ارتش پرقدرت جهان پس از آمریکا، روسیه و چین محسوب می شود.
شبک**اروپام**461 **1392

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي تسليحات اسرائيل هند و پاكستان ايتاليا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۸۲۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلیل الحیه، از رهبران حماس: آماده آتش‌بسی 5 ساله با اسرائیل هستیم/ حماس در صورتی که کشور مستقل فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ میلادی تشکیل شود، آماده زمین گذاشتن سلاح و تبدیل به حزبی سیاسی است

به گزارش جماران؛ «خلیل الحیه» از رهبران جنبش مقاومت اسلامی (حماس) گفت: «ما آماده هستیم تا با آتش‌بسی به مدت ۵ سال یا بیشتر با اسرائیل موافقت کنیم.»

شفقنا به نقل از الجزیره نوشت: الحیه افزود: «حماس در صورتی که کشور مستقل فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ میلادی تشکیل شود، آماده زمین گذاشتن سلاح و تبدیل به حزبی سیاسی است»

وی با اشاره به اینکه حماس خواهان پیوستن به سازمان آزادی‌بخش فلسطین است، اظهار داشت: «همه مبارزان با اشغالگری به هنگام استقلال و دستیابی به حقوق و کشورشان به حزبی سیاسی تبدیل و نیروهای رزمی‌شان هم به ارتشی ملی بدل شدند.»

حمله به رفح

این عضو ارشد درباره تهدیدات اسرائیل در حمله به شهر رفح گفت: «این حمله در نابود کردن حماس ناکام خواهد ماند، ارتباط و تماس‌ها میان رهبران سیاسی حماس در خارج و فرماندهان نظامی در غزه به دلیل جنگ قطع نشده است و ارتباطات، تصمیم‌ها و رویکردها با هماهنگی دو طرف اتخاذ می‌شود.»

الحیه تصریح کرد: «نیروهای اشغالگر اسرائیلی تنها توانسته ۲۰ درصد از توانمندی‌های انسانی یا میدانی حماس را از بین ببرد.»

مذاکرات آتش‌بس

این رهبر حماس مورد مذاکرات تبادل اسرا تاکید کرد: حماس از قطر می خواهد نقش میانجی‌گری را ادامه دهد، ما قصد نداریم دفتر سیاسی خود را از دوحه پایتخت قطر منتقل کنیم»

الحیه توضیح داد «حماس در مورد تعداد اسرای فلسطینی که می‌خواهد در ازای آزادی باقی‌مانده اسرای اسرائیلی آزاد کند، امتیازاتی داده است اما جنبش دقیقاً نمی‌داند چه تعداد اسرا هنوز در غزه هستند و چه تعداد در قید حیات‌اند.»

وی با تاکید بر اینکه حماس از خواسته‌های خود در آتش‌بس دائمی و خروج کامل نیروهای اسرائیلی عقب نخواهد نشست،گفت: «پیش از اطمینان نیافتن از پایان جنگ، تحویل اسرای موجود نزد مقاومت، چه سودی دارد؟»

دیگر خبرها

  • روایت العربی الجدید از طرح اضطراری مصر درباره تهاجم قریب‌الوقوع به رفح
  • ماجرای نظامی اسرائیلی که بخاطر عشق، اطلاعات گنبدآهنین را به ایران لو داد!
  • ببینید | واکنش جالب روزنامه‌نگار ایتالیایی به انتقال مهدی طارمی به اینتر
  • حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم
  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • خلیل الحیه، از رهبران حماس: آماده آتش‌بسی 5 ساله با اسرائیل هستیم/ حماس در صورتی که کشور مستقل فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ میلادی تشکیل شود، آماده زمین گذاشتن سلاح و تبدیل به حزبی سیاسی است
  • السنوار، کابوس صهیونیست‌ها
  • سفر مخفیانه روسای ستاد مشترک ارتش اسرائیل و شاباک به مصر
  • تنش مستقیم میان ایران و اسرائیل تمام شد اما فعلا
  •  دیدار یحیی السنوار با رهبران جنبش + جزئیات | حماس: ۳۰ افسر اسرائیلی را در اختیار داریم