Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر جدید ترکیه در تهران از فراهم بودن بسترهای مناسب برای همکاری‌ها و تلاش آنکارا برای تقویت و گسترش روابط با تهران خبر داد.

به گزارش خانه ملت، دریا اُرس امروز- دوشنبه- در دیدار احمد علیرضابیگی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و ترکیه در مجلس با اشاره به مشترکات دینی و فرهنگی میان ایران و ترکیه افزود: مشترکات فراوان دو ملت بستر مناسبی برای تقویت روابط فرهنگی و انسانی میان دو کشور فراهم کرده است که به ما در توسعه هر چه بیشتر همکاری های فیمابین کمک خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر جدید ترکیه در تهران اظهار داشت: امیدوارم در مدتی که در این سمت هستم با همکاری طرف های ایرانی بتوانیم دوستی ها را تقویت و در جهت توسعه روابط دو کشور تلاش کنیم.

ارس بیان کرد: از گروه های دوستی پارلمانی ایران و ترکیه در مجالس دو کشور انتظار داریم که در پارلمان ها پشتیبان دولت ها باشند و در مواردی که پای منافع ایران و ترکیه در میان است تلاش خود را برای تسریع در همکاری های فیمابین به کار گیرند.
دریا ارس سفیر جدید ترکیه در تهران یادآور شد: ایده هایی مانند شهرک صنعتی مشترک که برای تقویت مناسبات اقتصادی فیمابین مطرح شده اند را پیگیری خواهم کرد.

**ایران برای رفع موانع موجود بر سر راه همکاری با ترکیه آمادگی دارد
علیرضابیگی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و ترکیه در مجلس نیز در این دیدار ضمن اشاره به نقش گروه های دوستی پارلمانی دو کشور در تسهیل مناسبات دو طرف گفت: از ابتدای تشکیل گروه های دوستی پارلمانی ایران و ترکیه، رایزنی ها و گفت وگوهای خوبی میان دو طرف صورت گرفته است.
وی افزود: گروه دوستی پارلمانی ایران و ترکیه در مجلس شورای اسلامی با علاقمندی آمادگی دارد در تسریع مناسبات فیمابین و رفع موانع احتمالی موجود بر سر راه همکاری های دو کشور، تلاش خود را بکار گیرد.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و ترکیه در ادامه اظهار داشت: مناسبات دو کشور در مسیر درستی قرار گرفته است و مقامات دو کشور هم مصمم هستند این راه با قوت طی شده و همکاری های فیمابین بیش از پیش توسعه یابند.
علیرضابیگی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به ضرورت تقویت هر چه بیشتر مناسبات اقتصادی فیمابین یادآور شد: حل مشکلات بانکی و پولی میان دو کشور منجر به توسعه هر چه بیشتر روابط اقتصادی فیمابین می شود.

وی افزود: تجارت با ارزهای ملی و حذف دلار می تواند به روند تقویت مناسبات اقتصادی ایران و ترکیه کمک شایانی نماید.
رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و ترکیه بر اهمیت تقویت همکاری های میان استان ها و شهرهای مختلف دو کشور تاکید کرد و گفت: با توجه به طولانی بودن مرزهای دو کشور و ظرفیت های چشمگیر موجود در استان های همجوار، بستر مناسبی برای توسعه همکاری های استانی میان تهران و آنکارا وجود دارد که باید از آنها به نفع دو ملت بهره بگیریم.

علیرضابیگی همچنین احداث شهرک های صنعتی مشترک میان ایران و ترکیه را واجد اهمیت ارزیابی کرد.
شایان ذکر است آقایان محمد وحدتی هلان، سیدتقی کبیری و اکبر ترکی از دیگر اعضای گروه دوستی پارلمانی ایران و ترکیه نیز در این دیدار حضور داشتند./ ایرنا 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۸۳۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن

تین نیوز

مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان گفت: دومین قطار ترانزیتی افغانستان بعد از تخصیص لکوموتیو کنسرسیوم برای خروج از کشور امکان حرکت دارد که در ادامه مشروط به همکاری شرکت راه آهن جمهوری اسلامی انجام خواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، اداره راه آهن افغانستان در شبکه ایکس اعلام کرده است که، دومین قطار ترانزیتی افغانستان از مسیر ایران به مقصد ترکیه آماده ی حرکت است.

این اداره با اشاره به همکاری کشورهای همسایه افغانستان آورده است: ما علاوه بر انتقال کالاها، قلب ها را نیز به یکدیگر متصل می کنیم.

این در حالی است که، اولین قطار ترانزیتی افغانستان به مقصد ترکیه در ایستگاه شمتیغ متوقف شده است.

در خصوص این موضوع «مصطفی رضایی» مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان به ایراف گفت: پس از این که اولین قطار ترانزیتی افغانستان به ترکیه به دلیل ناهماهنگی شرکت راه آهن دو هفته در مرز شرقی کشور گرفتار شد، بر اساس دستور دفتر رئیس جمهور، وزیر راه و شهرسازی به موضوع ورود کرد.

وی افزود: همچنین نامه تعیین کننده نماینده ویژه وزارت راه و شهرسازی برای آغاز بهره برداری تجاری از محور ریلی خواف - هرات با پیگیری هایی که نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان و استاندار خراسان رضوی انجام دادند، تعیین تکلیف صورت گرفت.

رضایی در ادامه توضیح داد: از این رو در روزهای جاری این قطار از نقطه صفر مرزی حرکتش را به سمت مرزهای غربی کشور برای خروج به سمت ترکیه آغاز خواهد کرد.

مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی در خصوص قطارهای ترانزیتی بعدی از افغانستان که وارد ایران می شود، مطرح کرد: بعد از تخصیص لکوموتیو کنسرسیوم برای خروج از کشور امکان حرکت قطارها است که در ادامه مشروط به همکاری شرکت راه آهن جمهوری اسلامی انجام خواهد شد.

رضایی در نهایت خبر داد که در روزهای آتی دومین قطار ترانزیتی هم وارد کشور خواهد شد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • طالبان به دنبال گسترش همکاری‌های اقتصادی با ترکیه
  • واکنش طالبان به تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست
  • تاکید وزیر خارجه مصر بر تقویت روابط مردمی و گردشگری با ایران
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • همکاری‌ چین در زمینه‌های اقتصادی تجاری با افغانستان
  • از سرمایه گذاری پکن در افغانستان حمایت می کنیم
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • چین: روابط با افغانستان را گسترش می‌دهیم