Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیانیه پایانی اجلاس پارلمان‌های عربی بر لزوم توقف عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی و لزوم حمایت همه جانبه از ملت فلسطین در تمام زمینه‌ها تاکید کرده است. ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۹ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، اتحادیه پارلمان‌های عربی در بیانیه پایانی اجلاس خود در کشور اردن با وجود اعتراضات رژیم‌های سازشکار سعودی و امارات بر ضرورت توقف روند عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

در این بیانیه بر ضرورت توقف تمام اشکال عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر اسرائیل و اتخاذ موضع قاطع و ثابت در این زمینه و ادامه تلاش‌ها برای حمایت از ملت فلسطین در تمام زمینه‌ها تاکید شده است. 

بیانیه پایانی بیست و نهمین کنفرانس پارلمان‌های عربی در امان بر محوریت و مرکزی بودن مسئله فلسطین و ضرورت اتخاذ تدابیر لازم برای مقابله با طرح‌هایی که آن را هدف قرار داده تاکید کرده است.

بر اساس این بیانیه، این طرح‌ها و نقشه‌هایی که مسئله فلسطین را هدف قرار داده، آینده منطقه و ثبات آن را تهدید می‌‌کند. این بیانیه آورده است هر راه حلی که حقوق فلسطینی مورد تاکید قطعنامه‌های بین المللی را نادیده بگیرد، قابلیت اجرایی نخواهد داشت.

این بیانیه بر اهمیت ادامه حمایت از ایستادگی و مقاومت قشرهای مختلف ملت فلسطین در مبارزه تاریخی خود با اشغالگران اسرائیلی و دفاع از حقوقشان تاکید و اعلام کرد اقدامات یکجانبه اسرائیل از جمله گسترش شهرک‌سازی، طرحی با هدف تحمیل خواسته‌ها و اجرای سیاست‌های این رژیم است که این امر مستلزم تلاش‌های عربی برای پایان دادن به این تجاوزات خطرناک است.

بیانیه پایانی اجلاس روسای پارلمان‌های عربی تصریح کرده است ادامه تجاوزات اسرائیل به مقدسات اسلامی و مسیحی قدس و تلاش‌های مستمر اشغالگران برای از بین بردن هویت و نشانه‌های این شهر مقدس از طریق ضربه زدن به وضعیت تاریخی موجود، تحریک احساسات اعراب و مسلمانان و هشدار دهنده مرحله‌ای پیچیده‌تر است و آنچه مطلوب است، حمایت از قدس در برابر هرگونه تلاش‌هایی است که هدف از آن ضربه زدن و خدشه وارد کردن به هویت تاریخی و اسلامی قدس است.

این بیانیه آورده است پایان نزاع عربی و اسرائیلی و بازگرداندن  امنیت و ثبات به منطقه تنها از طریق پایان اشغال اراضی عربی و تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس در مرزهای چهارم ژوئن 1967 و تضمین حق بازگشت آوارگان فلسطینی امکان دارد.

این بیانیه همچنین بر  اهمیت حمایت از آژانس کار و امدادیابی آوارگان فلسطینی وابسته به سازمان ملل(آنروا) برای ادامه خدمات رسانی خود در زمینه بهداشتی و آموزشی به آوارگان فلسطینی تاکید کرده است.

اتحادیه پارلمان‌های عربی همچنین گزارش کمیته امور سیاسی و روابط پارلمانی را تصویب کرد که بر این نکته تاکید کرده است که بر اساس قطعنامه شماره 497 شورای امنیت مصوب سال 1981 که بر مخالفت با سیطره قهریه بر اراضی تاکید می‌کند، تصمیمات مقامات رژیم اشغالگر برای تحمیل قوانین و اراده خود در جولان اشغالی سوریه، باطل است.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی سوریه(سانا)،‌شرکت کنندگان در  اجلاس امان با تاکید بر مخالفت با هرگونه دخالت و همچنین تجاوزات خارجی به تمام کشورهای عربی اعلام کرده‌اند با تمام ابتکارعمل‌هایی که مغایر با حقوق ملت فلسطین در بازگشت و تشکیل کشور مستقل به پایتختی قدس شریف باشد به ویژه با ابتکار موسوم به «معامله قرن» به طور قاطع مخالفند.

پارلما‌ن‌های عربی خواستار تلاش و همکاری با دولت‌هایشان برای فعال‌سازی شبکه تامین مالی عربی برای حمایت از ملت فلسطین و نهادهای قانونی آن در مقابله با محاصره مالی آنها از سوی آمریکا و سرقت اموال ملت فلسطین از سوی اسرائیل و نیز اجرای طرح‌هایی که اتحادیه پارلمان‌های عربی تصویب کرده به ویژه طرح عملی برای حمایت از ایستادگی ملت فلسطین به منظور تعلیق عضویت کنیست(پارلمان) اسرائیل در اتحادیه پارلمان‌های بین المللی شده است.

شرکت کنندگان در اجلاس امان همچنین تصمیم اشغالگران مبنی بر پایان ماموریت تیم ناظران بین المللی در الخلیل و سیاست‌های پاکسازی نژادی اشغالگران اسرائیلی در شهر قدس و دیگر روستاها و شهرهای فلسطینی را محکوم کرده و خواستار فعال سازی تحریم عربی اشغالگران اسرائیلی شدند.

روسای پارلمان‌های عربی همچنین با تمدید دبیرکلی فایز الشوابکه برای دومین بار به مدت چهار سال موافقت و اعلام کردند دبیرخانه آتی در سلطان نشین عمان خواهد بود.

بیست و نهمین دوره کنفرانس اتحادیه پارلمان‌های عربی با شعار «قدس پایتخت ابدی کشور فلسطین» با مشارکت روسای پارلمان‌های کشورهای عربی به ویژه سوریه در امان پایتخت اردن برگزار شد، ریاست هیئت سوری را حموده صباغ رئیس پارلمان این کشور برعهده داشت.

انتهای پیام/

R7891/P/S8,90/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۸۷۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی

وزارت علوم با صدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت جنایات وحشیانه رژیم کودک‌کش صهیونیستی از مدیران جوامع علمی خواست که به حق آزادی بیان در دانشگاه‌ها احترام بگذارند و از ورود نیروهای امنیتی به دانشگاه‌ها جلوگیری کنند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در محکومیت اقدامات دولت‌های غربی علیه جوامع علمی ضد صهیونیست و حمایت از حرکات آزادی‌خواهانه اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های آمریکایی و اروپایی بیانیه‌ای صادر کرد.

بیداری دانشگاهیان آمریکا حاصل رسوایی رژیم صهیونیستی است

متن بیانیه به شرح زیر است:

مردم ستمدیده‌ی فلسطین بیش از شصت سال است که بدترین نوع تروریسم را تجربه میکنند. آیا در دنیای امروز، قساوت دیگری را در این حجم و ابعاد و با این تداوم زمانی می‌شناسید‌؟ به گلوله بستن بانویی در وسط خیابان فقط به جرم اعتراض به سربازِ تا دندان مسلّح، اگر تروریسم نیست پس چیست؟ این بربریّت چون توسّط نیروی نظامی یک دولت اشغالگر انجام میشود، نباید افراطی‌گری خوانده شود؟ یا شاید این تصاویر فقط به این علّت که شصت سال مکرّراً از صفحه‌ی تلویزیون‌ها دیده شده، دیگر نباید وجدان ما را تحریک کند.

جوانان عزیز! من امید دارم که شما در حال یا آینده، این ذهنیّت آلوده به تزویر را تغییر دهید؛ ذهنیّتی که هنرش پنهان کردن اهداف دور و آراستن اغراض موذیانه است. رنج‌های امروز اگر مایه‌ی ساختن فردایی بهتر و ایمن‌تر نشود، فقط به خاطره‌هایی تلخ و بی‌ثمر فرو خواهد کاست. من ایمان دارم که تنها شما جوانهایید که با درس گرفتن از ناملایمات امروز، قادر خواهید بود راه‌هایی نو برای ساخت آینده بیابید و سدّ بیراهه‌هایی شوید که غرب را به نقطه‌ی کنونی رسانده است. (فرازهایی از نامه امام خامنه‌ای به عموم جوانان در کشورهای غربی‌)"

ملت مظلوم و مقتدر فلسطین بیش از 7 دهه تحت اشغالگری رژیم صهیونیستی اسرائیل قرار داشته و از حق مسلم حیات در سرزمین خودشان محروم شده اند.

در 7 اکتبر 2024 عملیات طوفان الاقصی توسط نیروی مردمی حماس برای دفاع از سرزمین فلسطین در مقابل سالها ظلم و اشغالگری صهیونیست‌ها صورت گرفت. رژیم کودک کش اسرائیل به دلیل عجز و ناتوانی در مقابله نظامی با نیروهای جبهه مقاومت، به تداوم ظلم و آدم کشی در غزه به ویژه حمله به مراکز آموزشی و بهداشتی و حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه و شهادت رساندن دیپلمات‌های کشورمان پرداخت.

در این مدت بیش از 35 هزار نفر از مردم بیگناه غزه به ویژه زنان و کودکان به دست رژیم غاصب به طرز فجیعی قتل عام شده اند. این حجم کشتار، دل ملت‌های آزاده را در کل جهان به درد آورده و حرکت‌های مردمی در دفاع از ملت مظلوم فلسطین را شکل داده است.

غربی‌ها و طرفداران صهیونیست‌ها با حقیقتی عریان روبرو شده‌اند؛ آحاد ملت‌ها در غرب و آمریکا انگشت به دهان مانده‌اند؛ بازداشت و دستگیری قریب به 2500 دانشجو و استاد در دانشگاه‌های کلمبیا، بوستون، لس‌آنجلس، آستین، تگزاس، ییل، نیویورک، ماساچوست، اموری، هاروارد، براون، میشیگان، مینه‌سوتا، برکلی و ده‌ها دانشگاه دیگر با ورود خشن پلیس و استفاده از گاز اشک‌آور تنها به جرم فریاد علیه نسل‌کشی صهیونیست‌ها در قتل عام 35 هزار فلسطینی بیگناه که قریب به 15 هزار تن از آنها کودکانی‌اند که الفبای زندگی را تجربه نکرده‌اند؛ رخدادی که ذهنیت و تصویر دموکراسی در غرب را همچون تبلی توخالی در برابر افکار عمومی به لرزه انداخت و زنجیره اعتراضات فراگیری را علیه حمایت‌های بی چون و چرای متحدان این رژیم کودک‌کش در جوامع علمی ایجاد کرد.

اکنون موجی جدیدی از بیداری در وجدان انسان‌ها به ویژه دانشگاهیان در سراسر دنیا آغاز شده که نوید دهنده حرکت و نهضتی پایدار و مداوم در احقاق حق ملت مظلوم فلسطین می باشد. دانشگاهیان در سراسر دنیا به ویژه کشورهای آمریکایی و غربی بر اساس دفاع از انسانیت و حقوق بشر، جنبش های بشردوستانه به راه انداخته اند و موجی از حمایت و پشتیبانی از مردم مظلوم غزه به راه انداخته اند.

ضمن حمد خداوند و سپاس از دانشگاهیان در سراسر دنیا به ویژه دانشگاهیان عزیزی که در دل کشورهای مدعی حقوق بشر، بر اساس مسئولیت و وظیفه انسانی و احترام به حق حیات یک ملت و با آگاهی و شجاعت با شکل دادن تجمعات متعدد در دانشگاه‌ها خواهان پایان دادن به ظلم و تجاوز در سرزمین های اشغالی و احقاق حق ملت مظلوم فلسطین هستند، اعلام می داریم تا پایان دادن این اشغالگری و محکومیت رژیم صهیونیستی این حرکت را ادامه دهید.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن محکومیت جنایات وحشیانه و ددمنشانه رژیم کودک‌کش صهیونیستی و محکوم کردن برخوردهای امنیتی با دانشجویان و اساتید، از مدیران جوامع علمی و نهادهای مرتبط در کشورهای اروپایی و آمریکایی درخواست می‌نماید، به حق آزادی بیان در دانشگاه‌ها احترام بگذارند و از ورود نیروهای امنیتی به دانشگاه‌ها برای سرکوب دانشگاهیان جلوگیری کنند. به امید پیروزی نهایی ملت فلسطین و اقامه نماز در قدس شریف ان‌شاءالله»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش امارات به حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • چالش های عربستان و آمریکا برای انعقاد پیمان امنیتی
  • حماس: تحت فشار نظامی، هیچ طرحی را برای توقف جنگ غزه نخواهیم پذیرفت
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • مخالف حمله به رفح و کوچ اجباری غیرنظامیان فلسطین هستیم
  • حمایت مغربی‌ها از تجمعات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های غربی
  • احتمال توقف مذاکرات میان حماس و تل‌آویو در سایه تهدید علیه رفح
  • بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل
  • حمله مقاومت اسلامی عراق به پایگاه هوایی رژیم صهیونیستی