Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رضا قاسمی دونده سرعت تیم ملی دوومیدانی گفت: می‌خواهم برای سومین دوره متوالی المپیکی شوم و در این راه پر پیچ خم باید مسئولان فدراسیون، کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش از من حمایت کنند تا بتوانم ورودی المپیک را بدست بیاورم.

رضا قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، درباره کیفیت مسابقات دوومیدانی جام فجر اظهار داشت: مسابقات خیلی خوبی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
با اینکه این مسابقات هر ساله برگزار می‌شود، اما امسال از شرایط مطلوب تری نسبت به دوره‌های گذشته برخوردار بود و این مسئله سبب می‌شود که هم رکورد ورزشکاران بالاتر برود و هم کشور‌های بیشتری برای حضور در این مسابقات اعلام آمادگی کنند. امیدوارم مسئولان فدراسیون دوومیدانی تدابیری در نظر بگیرند که برای سال‌های آینده کشور‌های صاحب نام دوومیدانی هم در این مسابقات شرکت کنند هر چند که باید دید شرایط اقتصادی و بودجه فدراسیون چگونه خواهد بود.

وی در مورد رقبایش گفت: رقبای خوبی از کشور‌های مالزی و عمان داشتم، کنار آن هم دوندگان ایرانی شرکت داشتند که همین موضوع جذابیت فینال دوی ۶۰ متر را افزایش داده بود، اما خوشحالم که توانستم زودتر از آنها از خط پایان بگذرم صاحب مدال طلا شوم.

دونده سرعتی ایران در خصوص المپیک ۲۰۲۰ و اینکه چقدر امیدوار است سهمیه المپیک را کسب کند، گفت: فعلأ که رکورد‌های ورودی المپیک را اعلام نکرده‌اند، اما به احتمال زیاد شرایط نسبت به گذشته سخت‌تر خواهد شد. ولی می‌خواهم برای سومین دوره متوالی المپیکی شوم و در این راه پر پیچ خم باید مسئولان فدراسیون، کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش از من حمایت کنند تا بتوانم ورودی المپیک را بدست بیاورم. الان کیفیت دوومیدانی جهان نسبت به سالیان اخیر پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته است و باید بتوانیم خودمان را به این تیم‌ها نزدیک‌تر کنیم تا در آینده صاحب مدال شویم.

قاسمی در مورد مسابقات قهرمانی آسیا تصریح کرد: اردیبهشت ماه مسابقات قهرمانی آسیا در دوحه قطر برگزار می‌شود و با توجه به حضور تفتیان، مهران حسینی و چند دونده دیگر در دوی ۱۰۰ متر کار برای حضور در این رقابت‌ها دشوار است، اما با این حال ترسی از آن‌ها ندارم و دست از تلاش بر نمی‌دارم چرا که می‌خواهم هر طور شده با ثبت رکورد‌های خوب نظر مساعد اعضای سازمان تیم‌های ملی دوومیدانی را جلب کنم تا مسافر قطر شوم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فدراسیون دوومیدانی رضا قاسمی مسابقات جام فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۸۷۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شطرنج‬ مربیان در سیدبندی المپیک/ تنور تکواندو داغ‌تر از همیشه

خبرگزاری مهر: گروه ورزشی- محمد بیرامی: قرعه کشی مسابقات تکواندو در بازی های المپیک بر اساس رنکینگ تکواندوکاران انجام خواهد شد. این بدان معناست که تکواندوکارانی که سهمیه حضور در المپیک ۲۰۲۴ پاریس را کسب کرده اند به خوبی می‌دانند که در کجای جدول قرار دارند و حریف اول آنها کدام تکواندوکار است. به عبارت ساده تر مربیان و مسوولان فنی تیم های ملی کشورهای مختلف به خوبی می توانند نقشه راه تکواندوکاران المپیکی خود را از چند ماه قبل ترسیم کرده و برای آن برنامه ریزی کنند.

در این شرایط مسابقات قهرمانی قاره ای طی دو هفته آینده در منطقه آمریکا و موسوم به پان امریکن، آسیا، آفریقا و اروپا طی دو هفته آینده برگزار خواهد شد و به نوعی تنور تکواندو در سراسر دنیا داغ شده و تب تکواندو بالا و بالاتر می رود و تکواندوکاران این فرصت را دارند که امتیازات این رقابت ها را به اندوخته خود در رنکینگ المپیکی اضافه کنند و شرایط خود را بهبود ببخشند.

در این بین مربیان تیم های ملی با ترسیم جدول مسابقات می توانند حریف آینده تکواندوکار خود را انتخاب کنند. البته که این موضوع فقط برای آن دسته تکواندوکارانی مصداق پیدا می کند که دارای رنکینگ بالا هستند و این موقعیت را دارند که جایگاه خود را در سیدبندی جدول المپیکی تغییر دهند.

تیم ملی تکواندو ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست. یک تیم متشکل از چند مربی، قهرمان و آنالیزور با مدیریت اصغر رحیمی به عنوان مدیر فنی تیم های ملی و هادی ساعی رئیس فدراسیون با کوله باری از مدال های جهانی و المپیک کار آنالیز رقبا چه در بخش فنی و چه در بخش امتیازی را برعهده دارند. این تیم با برگزاری جلسات متعدد و تقریبا روزانه، کلیه تورنمنت ها را زیر نظر داشته و لحظه به لحظه نتایج رقبای چهار تکواندوکار المپیکی کشورمان را رصد می کند.

به عنوان مثال در شرایط فعلی آرین سلیمی نماینده ایران در وزن ۸۰+ کیلوگرم با رنکینگ ۲۱ در سید ۱۱ قرار گرفته و دور نخست باید به مصاف نماینده روسیه برود که البته در ادامه نیز قرعه سختی خواهد داشت. نفر بالای سلیمی «پاتریک دیاکوویچ» از اسلوونی است که با رنکینگ ۱۸، سید ۱۰ جدول است. اختلاف دو تکواندوکار در شرایط فعلی چیزی نزدیک به ۱۸ امتیاز است. با احتساب دو برنزی که این حریف در مسابقات صربستان و جام ریاست فدراسیون جهانی در استونی کسب کرد، این عدد به ۳۲ رسیده است. هر دو تکواندوکار هم باید در مسابقات قاره ای شرکت کنند. این بدان معناست که ۴۰ امتیاز دست نخورده پیش رو دارند.

نتایج این مسابقات و امتیازی که کسب می کنند در رده بندی نهایی تاثیرگذار خواهد بود. هر چند رقابت های المپیک به دلیل حضور بهترین های دنیا در بالاترین سطح فنی برگزار می شود و کسب مدال در این رویداد پر اهمیت دو چندان سخت و دشوار است، ولی تغییر جایگاه در سید بندی مسیر هموار تر برای رسیدن به جمع برترین های این مسابقات را پیش روی تکواندوکاران کشورمان قرار می دهد.

در این بین جایگاه ششمی مهران برخورداری که با کسب مدال طلای گرنداسلم سهمیه حضور در المپیک را گرفت، در سیدبندی ثابت است و تغییر نخواهد کرد، مبینا نعمت زاده با رنکینگ هفتم در سید دهم قرار دارد و ناهید کیانی با رنکینگ سه، در جدول نیز روی سید سه می ایستد.

با توجه به مسابقات قهرمانی قاره ای و دو رویداد جام ریاست فدراسیون جهانی در آفریقا و پان امریکن، از هم اکنون می توان انتظار تغییر جایگاه برخی از تکواندوکاران را در رنکینگ و سید بندی داشت.

با نگاهی به لیست شرکت کنندگان در رویدادهای پیش رو به خوبی این موضوع ملموس است که مربیان و مسئولان فنی کشورهای مختلف تا چه اندازه روی این موضوع متمرکز شده و همانند تیم ملی ایران، رقبا را به خوبی رصد کرده و به دنبال مسیری متفاوت برای نمایندگان خود در المپیک از طریق کسب امتیازات باقی مانده می باشند.

نمونه بارز آن تیم مصر و «عیسی سیف» را می توان اشاره کرد. این تکواندوکار با هدایت بیژن مقانلو بعد از مدال برنز صربستان، در جام ریاست فدراسیون جهانی قاره سبز هم نقره گرفت. «سیف» که رنکینگ سوم وزن ۸۰- کیلوگرم را در اختیار دارد با ۲۰ امتیازی که از سفر به اروپا کسب کرد، جایگاه خود را بهبود بخشید تا بعد از سفر به خانه و هدف قرار دادن ۴۰ امتیاز رقابت های قاره ای و ۲۰ امتیاز مسابقات جام ریاست فدراسیون جهانی، ۱۰ امتیاز اختلاف با «نیکولاس» آمریکایی را جبران کرده و رنکینگ دوم خود را تثبیت کند. البته که رقیب او نیز مسابقات قاره ای و یک تورنمنت ۱۰ امتیازی را پیش رو دارد.

رنکینگ المپیکی ۱۰ خردادماه بسته خواهد شد تا ۱۲۸ تکواندوکار حاضر در این رویداد بزرگ تمرینات نهایی خود را برای رقابتی جذاب و دیدنی آغاز کنند. مبارزات تکواندو در بازی های المپیک از هفتم مردادماه آغاز می شود و مسوولان فنی تیم ملی ایران با رصد و آنالیز رقبا و پشتیبانی فنی از کادر فنی، چهار تکواندوکار کشورمان را در مسیر کسب موفقیت قرار دهند.

کد خبر 6092395

دیگر خبرها

  • رفتن حسن یزدانی به مجارستان اشتباه است!
  • عفونت چشم کار دست زارع داد/آخرین وضعیت یزدانی برای حضور در المپیک
  • شوک باورنکردنی؛ خداحافظی دیوید تیلور از کشتی؟
  • شطرنج‬ مربیان در سیدبندی المپیک/ تنور تکواندو داغ‌تر از همیشه
  • حسن یزدانی کجاست؟
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • مسابقات بین المللی دوومیدانی دبی| اسماعیل نژاد برنزی شد/ قهرمانی امیریان در رقابت ۸۰۰متر
  • کتاب عکس «نزدیک تر» حاصل سفر به ۵ قاره جهان است
  • مشکلات جودوکاران پارالمپیکی در حال بررسی است