Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-05@20:43:16 GMT

روشی برای ماندگاری بیشتر بوی عطر

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۸۸۸۰۲

روشی برای ماندگاری بیشتر بوی عطر

عطر‌ها نقش مهمی را در زندگی ما ایفا می‌کنند. به عنوان مثال عطر تن شماست که در خاطر دوستان تان تا سال‌های سال به یادگار می‌ماند.

به گزارش صدای ایران از زندگی آنلاین، از این رو می‌توان آن را جزیی از شخصیت تان به حساب آورد. فرقی نمی‌کند که هدف تان از عطر زدن چیست، می‌خواهید دیگران را تحت تاثیر قرار دهید یا اعتماد به نفس‌تان را بالا ببرید، در هر صورت شما باید شیوه درست خرید و استفاده از عطر، طریقه نگهداری آن و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را بدانید.

هنگام عطر زدن، باید بدانید که آن را به کدام قسمت بدن تان بزنید. بهترین مکان‌ها برای عطر، نبض‌ها هستند، از این رو که گرم‌ترین نقاط بدن اند و به خوبی آن را پخش می‌کنند؛ بنابراین گردن، سینه، شانه و مچ دست بهترین نقاط برای این منظور شناخته شده اند. البته لازم نیست که به تمام این نقاط عطر بزنید، بهترین راه این است که دو نقطه از بدن تان، به عنوان مثال گردن و مچ دست، را انتخاب و عطرتان را تنها به این نقاط اسپری کنید.

چگونه عطر بزنیم؟
*پس از استحمام، به این علت که پوست بدن شما تمیز است، بهترین زمان برای عطر زدن است.

*عطر را در هوا اسپری نکنید.

*هنگام اسپری کردن، شیشه عطر را در فاصله ۷ تا ۱۵ سانتی متر از بدن تان نگه دارید.

*در عطر زدن زیاده روی نکنید، ۳ تا ۴ اسپری کافی است.

*پس از زدن عطر، پوست تان را بهم نمالید.

عطر‌ها چند دسته اند؟
قبل از انتخاب عطر مورد علاقه تان، باید بدانید که عطر‌ها به چند دسته تقسیم می‌شوند. در واقع با شناخت آنها، بهتر می‌توانید در مورد آنچه مورد نیازتان است، تصمیم بگیرید.

احتمالا برای شما هم این سوال پیش آمده که چرا برخی عطر‌ها ارزان و برخی دیگر گران هستند. به طور کلی، تفاوت قیمت عطر‌ها به درصد اسانس‌های موجود در آن که موجب دوام و ماندگاری عطر می‌شوند، بستگی دارد.

معیار‌هایی که برای توصیف غِلظت تقریبی یک عطر با استفاده از درصد یا حجم روغن معطر در آن، مورد استفاده قرار گیرد، به شرح زیر می‌باشد:

*پرفیوم ها: پرفیوم‌ها بهترین و با دوام‌ترین نوع رایحه‌ها با ۲۲ تا ۳۰ درصد اسانس روغنی هستند که ۶ تا ۸ ساعت ماندگاری دارند.

*ادو پرفیوم ها: بعد از پرفیوم ها، ادو پرفیوم‌ها قرار می‌گیرند. این گروه با داشتن ۱۵ الی ۲۰ درصد روغن معطر رتبه دوم را به دست می‌آورند که دوام آن‌ها ۴ تا ۵ ساعت است.

*ادوتویلت ها: این دسته ۲ تا ۱۵ درصد اسانس روغنی دارند که ۲ تا ۳ ساعت هم زمان ماندگاری شان است.

*ادکلن ها: که برای مردان استفاده می‌شود تنها حدود ۲ تا ۴ درصد روغن دارند که ماندگاری شان تا ۲ ساعت است.

چگونه یک عطر خوب انتخاب کنیم؟
اگر می‌خواهید که با عطر خود دیگران را تحت تاثیر قرار دهید، باید چگونگی انتخاب یک عطر خوب را نیز بدانید. برای این منظور، عطر را از فاصله روی سمپل‌های کاغذی اسپری کنید و پس از چند ثانیه آن را بو کنید و ببینید کدامیک با سلیقه شما بیشتر جور در می‌آید. فقط قبل از انتخاب یادتان باشد که عطر‌های خنک برای روز‌های گرم بهار و تابستان و عطر‌های گرم و تند برای روز‌های سرد پاییز و زمستان مناسب می‌باشد.

اگر می‌خواهید در مورد ماندگاری عطر اطمینان یابید، آن را به مچ دست تان بزنید و بگذارید تا یک روز کامل روی دست تان بماند. از آنجا که پوست هر فردی با دیگری فرق دارد، از ترکیب عطر با روغن‌های طبیعی پوست نیز عکس العمل‌های متفاوتی نشان می‌دهد. به همین دلیل، با زدن عطر روی مچ دست تان، نه تنها ماندگاری عطر را بلکه رایحه آن را روی پوست بدن تان بهتر تشخیص می‌دهید.

هر عطری شامل ۳ ترکیب مختلف است:

رایحه پایه (TOP NOTE): رایحه پایه، رایحه‌ای است که پس از چند دقیقه از استعمال عطر احساس می‌گردد. رایحه اولیه همان احساس اولیه از بوی عطر می‌باشد، به همین خاطر در فروش عطر تاثیر بسزایی دارد. ترکیباتی که در این مرحله دخیل هستند بوی تند و تازه‌ای داشته و شدیدا فرار می‌باشند و به سرعت تبخیر می‌گردند. مدت زمان ماندگاری این عطر ۱۵ تا ۱۲۰ دقیقه است.

رایحه ثانویه (MIDDLE NOTE): رایحه ثانویه زمانی که رایحه ابتدایی از میان می‌رود آشکار می‌گردد. رایحه ثانوی بدنه اصلی عطر را تشکیل می‌دهد و بعنوان ملایم کننده بوی تند اولیه بکار می‌رود. رایحه این مرحله چیزی حدود ۳۰ دقیقه تا ۵ ساعت بعد از استعمال عطر احساس می‌گردد.

رایحه پایانی (BASE NOTE): رایحه پایانی عطر زمانی که رایحه پایه و ثانویه از میان می‌روند، آشکار می‌شود. ترکیبات این گروه معمولا ثابت کننده می‌باشند. رایحه این مرحله قبل از ۳۰ دقیقه از استعمال عطر احساس نخواهد شد و همان بویی است که در نهایت برای شما از عطر می‌ماند. این رایحه ۲ تا بیش از ۸ ساعت ماندگاری دارد.

هر عطری شامل ۳ ترکیب مختلف است

عطر‌ها روی بدن‌های مختلف، تاثیرات متفاوتی را بر جای خواهند گذاشت. این که عطری روی بدن اطرافیان تان بوی خوبی دارد، دلیل بر این نیست که روی بدن شما هم همان تاثیر را می‌گذارد؛ بنابراین بهتر است که هنگام خرید عطر، خودتان آن را تست کنید.

عطر‌ها را کجا نگه داریم؟
مکانی که عطرتان را در آنجا نگهداری می‌کنید، می‌تواند روی بوی آن تاثیر زیادی بگذارد، بنابراین باید در مورد جای نگهداری آن احتیاط لازم را به خرج دهید. به عنوان مثال نگهداری عطر در مکان‌هایی که تغییر ناگهانی دما دارند، می‌تواند آن را به سرعت تجزیه کند. نور خورشید نیز همین تاثیر را می‌گذارد؛ بنابراین از قرار دادن شیشه عطرتان در مکان‌هایی با دمای متغیر و در مقابل نور مستقیم خورشید، خودداری کنید.

اگر می‌خواهید که عطرتان دوام بالایی داشته باشد، آن را در مکانی سرد، خشک و تاریک قرار دهید، به عنوان مثال کمد لباس هایتان می‌تواند مکان مناسبی برای این کار باشد.

عطر را در مکانی سرد، خشک و تاریک قرار دهید تا دوام بیشتری پیدا کند

پس از این که عطر مورد علاقه خود را پیدا کردید، باید روش استفاده درست از آن را بدانید. بعضی‌ها در مصرف عطر صرفه جویی می‌کنند و تنها به یک اسپری راضی می‌شوند، در حالی که این مقدار آنقدر کم است که هیچکس متوجه آن نخواهد شد.

افراط در این کار هم درست نیست، زیرا ممکن است که رایحه شدید عطرتان، توی ذوق دیگران بزند. به همین دلیل باید مقدار درست استفاده از آن را بدانید. در واقع میزان استفاده از آن به نوع عطرتان بستگی دارد. به عنوان مثال برای عطر‌های سبک باید مقدار بیشتری (حدود ۴ تا ۶ اسپری) نسبت به عطر‌های سنگین و تند (۲ تا ۳ اسپری)، مصرف نمود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: عطر ماندگاری بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۸۸۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمز‌های عبور‌امن سدی مقابل هکر‌ها

با توجه به فراگیر شدن اینترنت و افزایش تعداد کاربران اینترنت، موبایل و کامپیوتر‌ها و به موازات آن روند رو به رشد تعداد هکر‌ها و مجرمان سایبری، رمز‌های عبور به یکی از گلوگاه‌های امنیت در زندگی مردم تبدیل شده است. به همین دلیل هم هر سال روز دوم ماه مه به عنوان روز جهانی پسورد (رمز عبور) در دنیا جشن گرفته می‌شود تا نگاه‌ها به اهمیت انتخاب رمز‌های عبور قدرتمند جلب شود و در نتیجه، شاهد ناکامی هکر‌ها و مجرمان سایبری باشیم. ما از رمز‌های عبور برای امن سازی خصوصی‌ترین بخش‌های زندگی خود استفاده می‌کنیم تا از داده‌ها و اطلاعات مالی، شخصی، سوابق سلامت و اطلاعات ایمیل‌هایمان محافظت کنیم.

ضربه ۸ تریلیون دلاری حملات سایبری
گزارش‌ها نشان می‌دهد، حملات سایبری در سال ۲۰۲۳ حدود ۸ تریلیون دلار به اقتصاد جهان ضربه زده که بخش عمده این حملات موفق ناشی از انتخاب گذرواژه‌های ناامن و هموار کردن راه هکر‌ها بوده است. طبق گزارش مجله cybersecurityventures، حملات سایبری در سال ۲۰۲۳، هر ماه ۶۶۷ میلیارد دلار و هر هفته حدود ۱۵۴ میلیارد دلار هزینه به جهان تحمیل کرده است. به هر حال مجرمان سایبری همه جا هستند و تنها رمز‌های عبور قدرتمند می‌توانند به عنوان نخستین خط دفاعی دیجیتال، حریم خصوصی ما را حفظ کنند. رمز‌های عبور موضوع تازه‌ای نیستند و از گذشته‌های دور که مردم نیاز به حفظ اسرار خود داشته‌اند، رمز عبور هم وجود داشته است. اما حالا با توجه به زندگی دیجیتالی امروزه، این موضوع اهمیت بیشتری پیدا کرده است چرا که گاه این رمز‌های عبور، مرز بین موفقیت و ناکامی ما محسوب می‌شوند. بی‌توجهی به انتخاب یک رمز مناسب می‌تواند منجر به خالی شدن حساب بانکی شما یا لو رفتن بسیاری از داده‌های شخصی، علمی و موارد دیگر شود.

 افزایش حملات سایبری در جهان
بسیاری معتقدند در شرایط کنونی که به خاطر وقوع جنگ‌های مختلف در جهان حملات سایبری در سراسر دنیا دو چندان شده است، تنها داشتن یک پسورد قوی می‌تواند از اطلاعات کاربران محافظت کند. از سوی دیگر پیش از این ممکن بود کاربران فقط به یک یا دو رمز عبور نیاز داشته باشند، اما از آنجا که این روز‌ها بیشتر مردم در تعداد زیادی از شبکه‌های اجتماعی عضو هستند و از اپلیکیشن‌های متعدد مالی، تناسب اندام، سلامت و سایر موارد استفاده می‌کنند، بیشتر مردم ده‌ها رمز عبور دارند که برای ساخت آنها باید از کاراکتر‌های خاصی (اعداد، حروف بزرگ، نمادها) استفاده کنند؛ هرچه تنوع این کاراکتر‌ها در رمز‌های عبور انتخابی بیشتر و پیچیده‌تر باشد، به معنای امنیت بیشتر کاربر در مواجهه با هکر‌ها و مجرمان سایبری است. در واقع روز جهانی رمز عبور راهکاری برای هشدار به جهان و گسترش آگاهی درباره استفاده از رمز‌های عبور قوی برای محافظت از کاربران در برابر مجرمان سایبری است.
 
این رمز‌های عبور ناامن
محققان حوزه سایبری تاکنون گزارش‌های متعددی از میزان آسیب‌پذیری اکانت‌های کاربران ارائه کرده‌اند و مجله خبری بیزینس اینسایدر در تازه‌ترین گزارش خود آمار وحشتناکی از وضعیت فعلی امنیت رمز عبور‌ها و میزان آسیب‌پذیری اکانت‌های کاربران ارائه داده است؛ رمز‌های عبوری که بسیار ساده و قابل حدس زدن توسط هکر‌ها هستند و از ناامن‌ترین و بدترین آنها می‌توان به ۱۲۳۴۵۶، ۱۲۳۴۵۶۷۸۹، PASSWORD، ۱۲۳۴۵، ۱۲۳۴۵۶۷۸ و تکرار اعداد همچون ۱۱۱۱۱۱ اشاره کرد که هکر‌ها می‌توانند آنها را در عرض چند ثانیه هک کند. خطر این رمز‌های عبور ناامن آنجا بیشتر به چشم می‌آید که در این گزارش اشاره شده است، هکر‌ها می‌توانند به ۹۸ درصد از تمام حساب‌های کاربری که از چنین گذرواژه‌هایی استفاده می‌کنند دسترسی یابند.

در این گزارش آمده است، بیشتر مردم از رمز‌های عبور یکسان برای اکانت‌های مختلف خود در شبکه‌های اجتماعی، وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های بانکی استفاده می‌کنند و حتی سال‌ها این رمز را تغییر نمی‌دهند؛ موضوعی که به نفع هکرهاست و این مجرمان سایبری با استفاده از چنین باگ بزرگی، به هک‌های موفقی می‌پردازند؛ بنابراین می‌توان روز جهانی رمز عبور را تلاشی برای محافظت بیشتر از کاربران در برابر هکر‌ها و کلاهبرداران سایبری دانست. برگزارکنندگان این روز می‌خواهند به جهان درباره اهمیت داشتن رمز عبور قوی آموزش دهند و به کاربران یادآور شوند که انتخاب گذرواژه‌هایی همچون تاریخ تولد، نام حیوانات خانگی، اعداد تکراری، تاریخ ازدواج، نام و نام خانوادگی یا نام همسر، اشتباه بزرگی است. این روز درواقع تأکیدی بر لزوم انتخاب رمز‌های عبور طولانی و پیچیده و بدون اشاره به اطلاعات واقعی کاربران، ترکیبی از اعداد و حروف کوچک و بزرگ و همچنین اضافه کردن فاصله در ترکیب گذرواژه است. همچنین برگزارکنندگان این روز به کاربران توصیه می‌کنند که حتماً مطمئن شوند رمز عبور آنها حداقل ۱۲ کاراکتر است تا امکان حدس زدن آن توسط هکر‌ها کمتر شود.

منبع: روزنامه ایران

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی مناسبتی

دیگر خبرها

  • روشی ساده برای به دام انداختن مار کبری (فیلم)
  • زائری از پرو
  • مسی و رونالدو تحمل هم را ندارند، رونالدو بیشتر!‏
  • این غذا‌ها انرژی‌تان را بیشتر می‌کند
  • دیابت نوع یک و دو چه تفاوتی با هم دارند؟
  • روشی برای جلوگیری از آلزایمر + فیلم
  • رمز‌های عبور‌امن سدی مقابل هکر‌ها
  • ثبت ۵۳ میلیمتر بارش در در لیرابی
  • روشی برای درمان تنبلی چشم
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید