Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در نشست تخصصی توجیهی شیوه نامه ضوابط اختصاصی حمل و نقل و نگهداری دام زنده، بر ضرورت عمل به موقع در برخورد با تخلفات برای حفظ حقوق مردم تاکید کرد.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، جمال انصاری معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در نشست تخصصی توجیهی شیوه نامه ضوابط اختصاصی حمل و نقل و نگهداری دام زنده، گفت: سازمان تعزیرات یک سازمان حکمی است و وظیفه سختی بر دوش دارد و همه باید اهتمامان نسبت به گذشته بیشتر شود تا تعبیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مورد رسیدن به خودباوری در دهه ۵۰ این انقلاب شکوهمند محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت سرعت در امر پیشگیری و برخورد تخلفات، اظهار داشت: خطا‌های رفتاری ما پر هزینه و غیرقابل بازگشت است و اگر آنچه را که باید دیروز انجام می‌دادیم را امروز انجام بدهیم؛ حتما هزینه تاخیر را خواهیم داد پس چقدر خوب است که به موقع عمل کنیم تا موجب هزینه برای نظام مقدس جمهوری اسلامی یا تضییع حقوق مردم نشویم.

انصاری با اشاره به وظایف متعدد سازمان‌های حاضر در‌ای نشست، تصریح کرد: اگر قرار است چنین وظیفه حساس و خطیری به کارمان اضافه شود، مطمئن باشید بدون هماهنگی و نظام سازمان یافته و بدون شرایط فوق العاده، چنین کاری اجرایی نیست.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه قاچاق معضل تازه‌ای نیست، گفت: اگرچه همه به خوبی می‌دانیم که قاچاق مخرب است و یک تخلف و بعضا جرم است، اما مساله قاچاق مساله جدیدی نیست و سال‌ها است در حال برخورد با این پدیده شوم هستیم، اما قاچاق دام معضل جدید است که اگر در همین موقیعت حساس با آن برخورد لازم انجام نشود؛ تبعات خواهد داشت.

معاون وزیر دادگستری با بیان این مطلب که پرونده‌های قاچاق تنها ۱۰ درصد پرونده‌های مورد رسیدگی سازمان تعزیرات را تشکیل می‌دهد، خاطر نشان کرد: ماموریت‌های سازمانی تعزیرات گستره وسیعی دارد، اما سازمان تعزیرات عزم خود را برای برخورد با قاچاق جزم کرده است و رشد چشمگیر در صدور حکم، کاهش تعداد پرونده‌های مانده، کاهش مدت زمان رسیدگی و دقت در صدور حکم در سازمان تعزیرات نسبت به سال گذشته نمایانگر این عزم جدی است.

وی در پایان ضمن اعلام آمادگی برای همکاری در اجرای سیاست گذاری‌های در تعزیرات سراسر کشور، ابراز امیدواری کرد که آثار اقدامات بتواند برای مردم و نظام اثرگذار باشد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تعزیرات کشوری قاچاق دام زنده حقوق مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۸۹۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۱۶ میلیاردی تبعه عراقی به دلیل قاچاق سوخت

به گزارش خبرگزاری مهر، قهرمان شاهی مدیرکل تعزیرات حکومتی کرمانشاه گفت: پرونده مباشرت و حمل ۲۴ هزار لیتر گازوئیل به ارزش پنج میلیارد و ۵۴۱ میلیون ریال برای تبعه عراقی به عنوان راننده تریلر حامل کالای قاچاق در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرمانشاه رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کرمانشاه افزود: شعبه با توجه به مستندات، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط سوخت، متهم را به پرداخت ۱۶ میلیارد و ۶۲۴ میلیون ریال جزای نقدی معادل سه برابر ارزش کالا محکوم کرد.

به گفته شاهی: با گزارش پلیس آگاهی قصرشیرین پیرامون کشف سوخت قاچاق از یک دستگاه تریلر، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده بود.

کد خبر 6093172

دیگر خبرها

  • تشکیل ۴۳۴ فقره پرونده برای رانندگان متخلف ناوگان برون‌شهری آذربایجان‌غربی
  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم در یاسوج
  • ️جریمه میلیاردی برای نگهداری موتور سیکلت‌های قاچاق در قزوین
  • تاوان میلیاردی برای قاچاقچیان گاز مایع یارانه‌ای در قم
  • تاوان میلیاردی برای قاچاقچیان گاز مایع یارانه ای در قم
  • ۷۲ میلیارد جزای نقدی بابت قاچاق ۳۹۱ دستگاه سرخ کن
  • کالای قاچاق در اردبیل به مقصد نرسید
  • محکومیت ۱۶ میلیارد و ۶۲۴ میلیون ریالی یک قاچاقچی سوخت
  • ۱۱ میلیارد ریال تاوان عرضه خارج از شبکه گاز مایع
  • جریمه ۱۶ میلیاردی تبعه عراقی به دلیل قاچاق سوخت