Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه امیرکبیر اظهار کرد: در تلاشیم تا ظرفیت مرکز نوآوری ابن سینا را برای پذیرش شرکت‌های نوآور سال آینده دو برابر کنیم. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد معتمدی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم افتتاحیه مرکز نوآوری دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بانک ملت با اشاره به اینکه ارتباط با صنعت یکی از اولویت‌های این دانشگاه به شمار می‌رود، اظهار کرد: امروزه اولویت اصلی ما ارتباط با صنعت و راه اندازی بخش‌های مختلف استارتاپی و نوآوری است و برای تقویت این بخش تلاش می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به سرمایه گذاری‌هایی که در این حوزه صورت گرفته است، گفت: در مرکز نوآوری ابن سینا در حال حاضر ۱۴۰ شرکت دانش بنیان وجود دارد و متقاضیان زیادی نیز خواهان حضور در این مرکز هستند.

معتمدی افزود: در تلاشیم تا سال آینده ظرفیت شرکت‌های نوآور را در مرکز رشد ابن سینا نزدیک به دو برابر کنیم و نگران کمبود فضای فیزیکی در این حوزه نیستیم.

رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: ما تمایل داریم تا صنایع دفتر خود را در دانشگاه قرار دهند، زیرا حضور آن‌ها در کنار اساتید و دانشجویان و نزدیکی به کلاس‌های درس کمک می‌کند تا شرایط به گونه‌ای رقم خورد که تحقیقات دانشجویی به سمت صنعت گرایش بیشتری داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه ۹ دانشکده برای ارتباط با صنعت اعلام آمادگی کرده اند، گفت: اولین دانشکده‌ای که استارت کار را زد دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر بود و ما نیز بودجه‌هایی برای این حوزه در نظر گرفته ایم تا بتوانیم در سال ۹۸ این ظرفیت را دو برابر کنیم.

معتمدی بیان کرد: مباحث مربوط به شرکت‌های دانش بنیان و نوآور امروز در کشور جواب می دهد و ما سعی کردیم مدل خوبی در این حوزه قرار دهیم، زیرا برای ما مهم است که از امکانات، ظرفیت و نیروی انسانی دانشگاه به خوبی استفاده شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معتمدی دانشگاه امیرکبیر افتتاحیه بانک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۰۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: برگزاری نمایشگاه ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان حاصل اجرای فرامین مقام معظم رهبری است و مشارکت‌های مردمی را در بحث تولید، به‌ویژه تولید فناورانه به‌دنبال دارد.

سیدعلی‌محمد میرمحمدی میبدی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا ضمن تشکر از برگزارکنندگان این رویداد مهم جهت انتخاب دانشگاه صنعتی برای محل استقرار این نمایشگاه اظهار کرد: دانشکده حمل‌ونقل، عمران و صنایع از دانشکده‌های دانشگاه صنعتی اصفهان است که برنامه‌های متعدد مدیریت شهری در ارتباط با پروژه‌های حمل‌ونقلی و ترافیکی را دنبال می‌کند، همچنین در این زمینه مقاله‌های بسیار خوبی را در داخل کشور و خارج از آن ارائه کرده است.

وی با تاکید بر اینکه به‌طور معمول حداقل سالانه حدود ۵۰ مقالات متعدد توسط اساتید دانشکده حمل‌ونقل تولید می‌شود، افزود: پژوهشکده حمل‌ونقل نیز کنار این دانشکده فعال است، همچنین برگزاری نمایشگاه ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان حاصل اجرای فرامین مقام معظم رهبری است و مشارکت‌های مردمی را در بحث تولید، به‌ویژه تولید فناورانه به‌دنبال دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه یکی از نقاط‌ضعف ما این است که نتوانسته‌ایم یافته‌ها و محصولات خود را به‌خوبی با برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی به دید عموم برسانیم، افزود: شاید مسئولان امر و متولیان باید راهکاری بیندیشند تا توده‌های مختلف مردم و جامعه دانش‌آموزی و دانشگاهی به چنین فضاهایی بیشتر راه پیدا کنند.

میرمحمدی میبدی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در حوزه دانشگاه‌ها تاکید کرد: مسئولان باید از این ظرفیت‌ها استفاده کنند تا بتوانیم فعالیت نخبگان این مرز و بوم که به تولید و محصول رسیده است را به مردم نشان دهیم.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با تاکید بر اینکه ۱۱ هزار دانشجو در دانشگاه صنعتی اصفهان مشغول تحصیل هستند، گفت: دانشجوی نخبه خلاق از محصولات این دانشگاه بوده و مدیران موفق بسیاری در این دانشگاه پرورش یافته‌اند.

میرمحمدی میبدی اضافه کرد: در تمام حوزه‌ها اقدامات مهمی را انجام می‌دهیم که امکان اطلاع‌رسانی آن به‌دلیل مسائل امنیتی وجود ندارد، اما می‌توان گفت که این اقدامات بسیار ارزنده است.

کد خبر 750010

دیگر خبرها

  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان