Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور اجتماعی فرهنگی استانداری آذربایجان‌شرقی با اشاره به شاخص‌های جوامع ایمن، گفت: در جامعه ایرانی-اسلامی باید شاخص‌های جامعه ایمن با ارزش‌های بومی منطبق شود.    به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، بدر شکوهی در جلسه هماهنگی بیست‌وچهارمین کنفرانس بین‌المللی جوامع ایمن، اظهار کرد: این کنگره هر دوسال یکبار در یک کشور برگزار می‌شود و خوشبختانه با تلاش‌های انجام شده، سال آینده این کنگره در تبریز برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   وی بیان کرد: حوادث مختلفی در جامعه وجود داشته و ایمنی افراد را تهدید می‌کند، بدین جهت ایمنی‌سازی جامعه امری بسیار ضروری و با اهمیت است.    شکوهی با تاکید بر این‌که باید تمهیدات لازم را برای رسیدن به جامعه ایمن بیندیشیم، خاطرنشان کرد: برای انطباق جامعه با استانداردهایی که برای جوامع ایمن لازم است، باید با جدیت تلاش کنیم. در این رابطه بحث "نهادینه کردن فرهنگ ایمنی" از جمله مهم‌ترین و اولی‌ترین مقوله‌هاست.    وی با بیان این‌که مشارکت‌دهی مردم از طریق سازمان‌های مردم‌نهاد نیز باید در این رابطه مورد توجه قرار گیرد، تاکید کرد: مشارکت مردم از جمله شاخص اساسی در رسیدن به جامعه ایمن بوده و باید در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد .     وی با تاکید بر شناسایی اولویت‌های لازم برای رسیدن به جامعه ایمن، گفت: در عصر ماشینی امروزی، استانداردها و شاخص‌های جامعه ایمن باید مورد توجه قرار گیرد تا جامعه‌ای ایمن برای شهروندان ایجاد شود .     شکوهی با تاکید بر تعامل بین بخشی در کنار مشارکت‌های مردمی، گفت: یک مجموعه واحد هرگز نمی‌تواند به تنهایی به اهداف مطلوب برسد، چرا که در این رابطه به مشارکت مردم به واسطه سمن‌ها و همچنین تعامل بین بخشی نیاز داریم و همه ارگان‌ها باید در این خصوص تلاش کنند.    وی خاطرنشان کرد: باید آموزه‌های دینی و ارزشی خود را نیز به شاخص‌های جوامع ایمن الحاق کرده و در کنار بومی‌سازی این شاخص‌ها بر اساس اصول و ارزش‌هایمان، از تجربیات ارزشمند جوامعی که در این رابطه موفق بوده‌اند، استفاده کنیم.    مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان‌شرقی با تاکید بر این‌که در حوزه فرهنگ‌سازی نیز کار بسیار اساسی و خطیری بر عهده اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و سایر نهادهای خصوصی و آموزشگاه‌ها است، افزود: فرهنگ‌سازی یکی از شاخص‌های مهم جوامع ایمن است.    وی ایجاد حساسیت‌های لازم در اذهان عمومی و شهروندان نسبت به شاخص‌های جوامع ایمن را از دیگر ضروریات دانست و افزود: نباید از ظرفیت عظیم "سمن" ها در این خصوص غافل شویم.    
باید فرهنگ ایمنی در شریان‌های جامعه جاری شود 
مدیرکل ارزیابی شبکه جهانی جوامع ایمن نیز در این جلسه ضمن ابراز خرسندی از فعالیت‌های انجام شده در استان در حوزه "ایمن‌سازی" گفت: میزان مرگ و میر حوادث جاده‌ای در کشور سوئد در سال ۱۹۷۰ دو برابر ایران بود، که در آن زمان تصمیم گرفته شد برنامه‌ی وسیعی جهت پیشگیری از حوادث ترافیکی اجرا شود.    گولبراند شومبری در این خصوص گفت: این برنامه اجرا شد و اکنون سوئد در وضعیت مطلوبی قرار دارد.    وی با بیان این‌که برای اجرای این برنامه چشم انداز صفر را درنظر گرفته و بر روی بحث فرهنگ ایمنی بسیار تلاش کردیم، گفت: این‌که در تبریز نیز همکاری بین بخشی مورد توجه قرار می‌گیرد، قدم بسیار خوبی است، چرا که تعامل بین بخشی زیربنای مراحل بعدی در بحث جوامع ایمن است.    وی با بیان این‌که تعهد و جدیت مدیران ارشد برای رسیدن به جامعه ایمن بسیار اهمیت دارد، تاکید کرد: برای نهادینه‌سازی فرهنگ ایمنی باید این موضوع در شریان‌های جامعه جاری شده و افراد این فرهنگ را درک و احساس کنند.    شومبری در خاتمه به هزینه و فایده در بحث ایمنی اشاره کرد و گفت: شاید در ابتدای امر درک نکنیم که چرا باید در حوزه ایمنی هزینه کنیم، اما بعدها متوجه خواهیم شد که چه میزان در پیشگیری از حوادث موثر بوده است.     اهمیت ایمن‌سازی جامعه در آموزه‌های دینی 
مشاور ارشد رئیس شبکه جهانی جوامع ایمن و استاد دانشگاه کارولینیسکای سوئد نیز در این جلسه با بیان این‌که در آموزه‌های دینی ما بر اهمیت ایمن‌سازی جامعه تاکید شده است، افزود: طبق مطالعاتی که داشتم، خداوند متعال به طور خاص در دو آیه و به طور عام در یکی از آیات سوره نمل به "جامعه ایمن" و اهمیت آن تاکید کرده است.    رضا محمدی خاطرنشان کرد: تاکید خداوند در قرآن کریم بر بحث جامعه ایمن ایجاب می‌کند تا در این حوزه پیشگام باشیم و جامعه خود را با استانداردهای جوامع ایمن منطبق کنیم.    وی با بیان این‌که شانزدهمین دوره این کنفرانس در سال ۲۰۰۷ در تهران برگزار شده بود، گفت: اکنون شرایط جامعه فرق کرده و کنفرانسی که در تبریز برگزار می‌شود باید مبدا تحولات بزرگ شود و امید است در شهر تبریز کنفرانس بصورت نمونه و الگو در جهان برگزار شود.    الحاق شهر سهند به شبکه جهانی جوامع ایمن 
رئیس مرکز حمایت از جوامع ایمن دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این جلسه اظهار کرد: کنفرانس جوامع ایمن هر دو سال یکبار در یک کشور برگزار می‌شود که آخرین کنگره در صربستان برگزار شده و مقرر شد بیست‌وچهارمین کنگره نیز ابتدای شهریور سال ۹۸ در تبریز برگزار شود.    همایون صادقی با بیان این‌که دو مبحث "جامعه سالم" و "جوامع ایمن" در مورد شهرها مطرح است، خاطرنشان کرد: برای رسیدن به این شاخص‌ها یک سری برنامه‌های بین‌الملی در شهرها اعمال می‌شود و درصورت اعمال استاندارد‌ها، ارزیابی‌های مجزا انجام شده و شهرها طی مدت معینی به عنوان شهر سالم و یا جامعه ایمنی انتخاب می‌شوند.    وی با بیان این‌که برای اجرای این دو برنامه در شهرها از روش‌های مشابه استفاده می‌شود، افزود: در آذربایجان‌شرقی "منطقه دو شهرداری تبریز، شهر جدید سهند و منطقه آزاد ارس" در مورد "ایمنی سازی شهر" ابراز علاقه‌مندی کرده و به عنوان پایلوت، برنامه‌ها را شروع کردند.    رئیس مرکز حمایت از جوامع ایمن دانشگاه علوم پزشکی تبریز خاطرنشان کرد: در این میان شهر جدید سهند در ارزیابی مورد تایید قرار گرفته و به عنوان ۴۰۷ امین شهر به شبکه جهانی جوامع ایمن ملحق شد.    وی افزود: منطقه آزاد ارس نیز به عنوان سومین شهر، اقدامات خوبی در این حوزه انجام داد اما در ارزیابی چند نکته قابل ارتقا داشت که امید است تا زمان برگزاری کنگره این موارد اعمال شده و این منطقه نیز به شبکه جهانی جوامع ایمن ملحق شود.    صادقی با بیان این‌که فرآیند به‌گونه‌ای شروع شد که روند ایمنی سازی به سایر شهرها نیز گسترش یابد، افزود: در این خصوص شهرستان مراغه نیز علاقه نشان داده و با توجه به زیرساخت‌ها و توانمندی‌هایشان، فعالیت‌های ایمنی‌سازی را شروع کردند.    در ادامه جلسه "مسعود حسن نژاد" مدیر بحران شهرداری تبریز و رییس کارگروه جامعه ایمن کلانشهر تبریز و نمایندگان اجرای برنامه‌های ایمن‌سازی در منطقه آزاد ارس و همچنین شهرستان مراغه به ارائه گزارش عملکرد در این رابطه پرداختند.        تاکنون ۱۲۰ نفر در کنفرانس ثبت‌نام کرده‌اند 
مسئول دبیرخانه علمی کنگره نیز در رابطه با اقدامات انجام شده برای برگزاری این کنفرانس کنگره بین‌المللی گفت: وب سایت کنفرانس به نشانی http://safe2019.com راه‌اندازی شده و تبلیغات در داخل و خارج کشور انجام شده و بیش از ۱۲۰ مرکز تحقیقاتی خارج کشور شناسایی و جزئیات کنفرانس برایشان ارسال شده است.    محمد سعادتی با بیان این‌که دو هزار و ۵۰۰ محقق از سراسر دنیا شناسایی و اطلاعیه و دعوت به ثبت نام در کنفرانس برایشان ارسال شده است، افزود: سخنرانان کلیدی در حوزه جوامع ایمن نیز در کشورهای مختلف شناسایی شده و بر اساس درجه علمی برایشان دعوت‌نامه ارسال شده است.    وی بیان کرد: سخنران کلیدی از استرالیا، آمریکا، سوئد، چین، تایوان و ژاپن نیز جهت سخنرانی در مراسم علام آمادگی کرده‌اند.    وی با تاکید بر این‌که فرآیند ثبت نام نیز آغاز شده و علاوه بر کشورهایی که دعوت کرده‌ایم، تاکنون از ۱۲ کشور دنیا در کنفرانس ثبت نام کرده‌اند، افزود: تاکنون ۱۲۰ نفر در کنفرانس ثبت‌نام کرده‌اند.
 بر اساس این گزارش؛ بیست‌وچهارمین کنفرانس جوامع ایمن  ابتدای شهریور سال ۹۸ در تبریز برگزار می شود.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 آموزه های دینی جامعه سوئد شاخص مردم نهاد 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۰۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگر یک عنصر با ارزش برای جامعه است

امام جمعه شهرستان نائین گفت: اگر امروز بخواهیم به جهش تولید برسیم، راه آن افزایش رفاه کارگر است و کارگر نیز باید با این دید کار کند که در منظر خدا در حال کار است و وجدان کاری داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حجت‌الاسلام محمد مطهرخو ظهر امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ در نماز جمعه این هفته اظهار کرد: با توجه به اهمیت کار در اسلام، یکی از وظایف بزرگ جامعه اسلامی، معلمان، مربیان و مسئولان، تربیت نیروهای متخصص برای کار است و امروز به واسطه داشتن ادارات فنی و حرفه‌ای، فرصت یادگیری برای همه فراهم است.

وی افزود: وقتی نگاه به کار و کارگر صحیح و نگاه این شود که استقلال و عزت کشور به دست نیروی کار است، بسیاری از مسائل و مسائل ما حل و کمتر خواهد شد و کارگر یک عنصر با ارزش برای جامعه است.

امام جمعه شهرستان نائین تاکید کرد: امنیت شغلی، احترام و مزد کارگر از مسائلی است که باید برای آن فکری شود و این میزان حقوقی که کارگران دریافت می‌کنند، به سختی کفاف زندگی آنها را می‌دهد.

مطهرخو خاطرنشان کرد: اگر امروز بخواهیم به جهش تولید برسیم، راه آن افزایش رفاه کارگر است و کارگر نیز باید با این دید کار کند که در منظر خدا در حال کار است و وجدان کاری داشته باشد.

وی افزود: مردم ما نیز اگر دلشان به حال کار و کارگر میتپد، باید تا جایی که می‌شود از کالاهای تولید ایرانی استفاده کنند تا هم سفره قاچاق جمع شود و هم کارخانه‌های ما به سمت ورشکستگی پیش نرود.

امام جمعه شهرستان نائین با بیان اینکه در شهرستان در حوزه کار با چند مشکل عمده مواجه هستیم، گفت: کمبود نیروی کار، مهاجرت نیروی کار شهرستان نائین به شهرستان‌های مجاور به دلیل افزایش حقوق در آن نقاط و بردن حساب‌های بانکی برخی صاحبان شرکت‌های بزرگ و پرداخت بیمه در آن شهرهای بزرگ از همین مشکلات اساسی است.

مطهرخو ادامه داد: این حرکت برخی صاحبان شرکت‌های بزرگ خسارت برای شهرستان نائین است که از منافع، مزایا، نیروی کار و امکانات شهرستان استفاده کند و حساب‌های بانکی وی جای دیگری باشد و این باید رسیدگی شود.

وی افزود: برخی کارفرمایان حق و حقوق کارگران را آن‌طور که باید پرداخت نمی‌کنند و هم جاهایی اصل حقوق را به تعویق می‌اندازند و با چند ماه تأخیر پرداخت می‌کنند و امروز با ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کسی می‌تواند زندگی کند؟.

امام جمعه شهرستان نائین خاطرنشان کرد: یک مشکل دیگر که مختص شهرستان نیست، عدم آموزش‌های لازم برای کارگران است و هر کارگر باید یک پرونده آموزشی در حوزه تخصص و مسائل اعتقادی، روحی و روانی داشته باشد و یک کارگر مدام تحت آموزش‌های نامبرده باشد.

مطهرخو اضافه کرد: یکی دیگر از مشکلات بحث کار و کارگر، شیفت شب کارگران زن است که به دلایل مختلف در کارخانه‌ها کار می‌کنند، نباید از آقایان حقوق کمتر دریافت کنند و نباید شب بیرون از خانه و محل کار باشند و این برای جامعه آسیب دارد چراکه زن مسئولیت مادری و همسری نیز دارد و اگر این مسئولیت گرفته شد، با تربیت نادرست بچه مواجه می‌شویم.

وی با اشاره به فرمانداری ویژه شدن فرمانداری نائین و مزایای و شرایط آن، گفت: بعد از سال‌ها پیگیری مسئولان مختلف شهرستان و در رأس با پیگیری نماینده مردم در مجلس، فرمانداری ویژه برای نائین محقق شد.

امام جمعه شهرستان نائین ادامه داد: در این قضیه فرماندار به عضو شورای برنامه ریزی استان ارتقا پیدا می‌کند و سطح مدیران مسکن و شهرسازی، جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش، راه و ترابری، دارایی، کار و اطلاعات در شهرستان به معاون مدیرکل ارتقا پیدا می‌کنند و این باعث افزایش امتیازات و امکانات شهرستان می‌شود.

مطهرخو افزود: امیدواریم به‌واسطه این امتیاز، شهرستان نائین شاهد پیشرفت چشمگیر در آینده باشد و مسائل و مشکلات درجه یک شهرستان که عبارت اند از مسائل حوزه بهداشت و درمان، کار و کارگر، مسکن، راه‌ها و جاده‌ها بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.

کد خبر 748124

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس
  • گزارش روزانه بورس امروز ۹ اردیبهشت؛ افت بیش‌از ۲۰هزار واحدی شاخص
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت؛ رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • عیار تسلیم‌ناپذیری دربرابر ظلم
  • رشد بیش‌از ۸ هزار واحدی صبح گاهی بورس
  • حجاب، مسیر مصلحت جامعه
  • کارگر یک عنصر با ارزش برای جامعه است