Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-27@13:32:47 GMT

بنزین تولیدی پالایشگاه تبریز یورو 5 شد

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۹۰۶۸۷

به گزارش ایلنا به نقل از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، غلامرضا باقری دیزج، مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز گفت: پروژه تغییر کاربری واحد قدیمی «تبدیل کاتالیستی بنزین» به «ایزومریزاسیون نفتای سبک» در این شرکت با ظرفیت اسمی 10 هزار بشکه در روز با موفقیت انجام شد که با راه‌اندازی آن تولید بنزین یورو ۵ در شرکت پالایش نفت تبریز به میزان ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ میلیون لیتر در روز فراهم شده است.

وی هدف از اجرای این پروژه را افزایش تولید بنزین یورو از 40 درصد به 100 درصد، ارتقای استاندارد کل بنزین تولیدی پالایشگاه به یورو 5، افزایش سودآوری شرکت، کیفی‌سازی و کاهش آلاینده‌های زیست محیطی و افزایش آرام‌سوزی بنزین در موتور اعلام کرد و با بیان اینکه این طرح با توان نیروهای داخلی و با سرمایه‌گذاری 10 میلیون یورو انجام شده است، ادامه داد: صرفه‌جویی حاصل از طرح ارائه شده در مقایسه با احداث واحد جدید،  130 میلیون یورو است.

تولید سوخت پاک، هدف پالایشگاه نفت تبریز

باقری دیزج، مهم‌ترین هدف پالایشگاه تبریز را حرکت در مسیر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دولت برای تولید سوخت پاک در کشور عنوان کرد و افزود: افزون بر این هدف، تنوع‌بخشی به محصولات با ارزش افزوده بیشتر، انجام مسئولیت‌های اجتماعی در قبال ذی‌نفعان و حرکت در مسیر توسعه پایدار از دیگر اهداف مهم پالایشگاه نفت تبریز است.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز درباره اقدامات زیست محیطی این شرکت اظهار کرد: در پنج سال گذشته 15 طرح زیست محیطی با اعتبار بیش از 400 میلیون یورو اجرا شده و تاکنون از 10 طرح بهره‌برداری شده است که واحد جدید بنزین‌سازی با هدف تولید بنزین پاک از جمله طرح‌های اجرا شده شرکت پالایش نفت تبریز برای ارتقای شاخص‌های زیست محیطی به شمار می‌آید که برای اجرای آن 270 میلیون یورور هزینه شده است.

تولید بنزین و نفت‌گاز یورو 5؛ همگام با حفظ محیط زیست

باقری دیزج با تاکید بر آنکه حفاظت از محیط زیست همواره سرلوحه اقدام‌های شرکت پالایش نفت تبریز است، اظهار کرد: طرح بازیافت گازهای ارسالی به مشعل با هدف کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و آلاینده‌های اتمفسری به همراه اجرای طرح تصفیه گازوئیل با هدف تولید گازوئیل یورو 5 از دیگر طرح‌های زیست محیطی اجرا شده در پالایشگاه تبریز است.

وی با اشاره به اینکه سامانه پایش آنلاین در این پالایشگاه در بهمن ماه 96، بهره‌برداری شده است و نتایج آنالیز خروجی دودکش‌ها به اداره کل محیط زیست استان آذربایجان شرقی به صورت بر خط ارسال می‌شود، اعلام کرد: طرح جامع پالایشگاه تبریز با رویکرد کاهش تولید نفت کوره و افزایش تولید محصولات با ارزش و روغن پایه گروه ۳ منطبق با استانداردهای روز زیست محیطی در برنامه کاری این شرکت قرار دارد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز، اعتبار مورد نیاز طرح جامع این شرکت پالایشی را یک و نیم میلیارد دلار  اعلام و اظهار امیدواری کرد با حمایت‌های استانی و ملی، منابع مورد نیاز طرح یاد شده، تامین و گام بلندی برای بهبود وضع اقتصادی و زیست محیطی منطقه برداشته شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پالایش نفت یورو بنزین تولیدی پالایشگاه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۰۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از پنج هزار خودرو در استان اردبیل دو گانه سوز شد

ایسنا/اردبیل مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اردبیل گفت: از آغاز اجرای طرح رایگان دو گانه سوز کردن خودروهای عمومی تاکنون، پنج هزار و ۳۲۹ خودروی عمومی در استان اردبیل دوگانه سوز شده است.

سید حجت مدنی ۵ اردیبهشت گفت: تاکنون شش هزار و ۱۳۳دستگاه خودرو در سامانه gcr.niopdc.ir برای تبدیل به دو گانه سوز در سطح منطقه ثبت نام کرده اند که از این تعداد پنج هزار و ۳۲۹ خودرو دو گانه سوز شدند و ۸۰۴ دستگاه خودروی دیگر در صف تبدیل هستند.

مدیر منطقه اردبیل افزود: از مزیت‌های استفاده از سوخت سی ان جی در خودروها می‌توان به صرفه‌جویی در مصرف بنزین، آلایندگی کمتر نسبت به سوخت بنزین و همچنین کاهش هزینه سوخت اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از نکات اصلی و مهم در سوق دادن صنعت خودرو سازی به سمت تولید خودروهای دوگانه سوز این است که فرایند تولید گاز نسبت به بنزین آسان بوده و هزینه کمتری نسبت به تولید بنزین در سطح کشور دارد.

مدنی ادامه داد: برای خودروهای شامل طرح، پیامک واجد شرایط بودن استفاده از این طرح ارسال می شود و مالکان خودروها می‌توانند با مراجعه به سایت اشاره شده، نسبت به ثبت نام و نوبت گیری در کارگاه‌های مجاز تبدیل اقدام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • فروش بیش از ۵۵ هزار تن گوگرد در پالایشگاه گاز ایلام
  • بیش از پنج هزار خودرو در استان اردبیل دو گانه سوز شد
  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها