Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره ایجاد مدارس مهارتی در دانشگاه آزاد و دستاوردهای حاصل از ایجاد این مدارس در واحدهای دانشگاهی سراسر کشور گفت: یکی از کارهایی که در سال گذشته در دانشگاه آزاد استان سیستان و بلوچستان انجام شد، گسترش مراکز مهارتی سما در سطح استان بود که طی 40 سال بعد از انقلاب در این مناطق تاکنون دانشجو نداشتیم که زمینه‌‌ای برای ایجاد شغل ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه بسیاری از مناطق محروم در سطح استان با مرکز واحدهای دانشگاهی فاصله دارند، حداقل در ده شهر استان مراکز آموزشی یا مراکز مهارتی سما را ایجاد کردیم که جذب دانشجو هم از ترم مهرماه و بهمن داشتیم که یک اقدام منحصر به فرد در سطح واحدهای دانشگاه آزاد استان سیستان و بلوچستان محسوب می‌‌‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در ادامه خاطر نشان کرد: متاسفانه برای توسعه مدارس مهارتی، یکسری موانع قانونی وجود دارد که در شورای گسترش دانشگاه آزاد مطرح و مورد بررسی قرار گرفته و ایجاد مدارس مهارتی در شهرهای مختلف استان با استقبال عمومی مردم و مسئولان مواجه شده و مورد تقدیر قرار گرفته که ایجاد این مراکز مهارتی با هماهنگی بخش‌های مختلف بوده و هزینه‌ای برای ما نداشته است.

میر یادآور شد: در حال حاضر، رشته‌‌های برق، کامپیوتر و مکانیک خودرو جز امور مهارتی است که در مراکز آموزش مهارتی آموزشکده‌های سما ارائه می‌شود.

وی متذکر شد: در رشته‌های پتروشیمی، گاز، معادن، منابع و شیلات نیز نیاز به تربیت افراد متخصص در تحصیلات تکمیلی داریم تا زمینه ایجاد شغل برای این رشته‌‌های مورد نیاز فراهم شود و ایجاد مدارس عالی مهارتی در واحدهای دانشگاه آزاد استان سیستان و بلوچستان منجر می‌شود تا واحدهای دانشگاهی در سراسر استان به سمت یک دانشگاه مهارتی، دانش بنیان، کارآفرین و تولید سرمایه حرکت کرده و به این ترتیب دانشگاه‌های ما از حالت آموزش محوری صرف خارج شده و به سمت مهارت محوری و اشتغال‌زایی حرکت می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در حال حاضر، زیر ساخت‌های لازم برای ایجاد مدارس عالی مهارتی در سطح استان فراهم است و با توجه به ایجاد معاونت مهارتی در دانشگاه آزاد، آینده روشنی را برای توسعه مهارت آموزی و ایجاد اشتغال فارغ‌التحصیلان در این دانشگاه بزرگ کشور می‌‌توان پیش بینی کرد.

انتهای پیام/

188 / 167 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان سلطانعلی میر مراکز مهارتی سما مدارس عالی مهارتی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان مدارس عالی مهارتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۱۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • کنایه روزنامه جمهوری اسلامی به مولوی عبدالحمید
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • کنایه جمهوری اسلامی به مولوی عبدالحمید: ادعایتان درباره مدارس دینی اهل سنت تکذیب شد /تروریست ها در انوارالحرمین پنهان شده بودند