Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-05@03:24:02 GMT

از « ناهنجاری‌های مادرزادی » چه می‌دانید ؟

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۹۱۴۶۳

به گزارش سرویس بسیج جامعه زنان کشور خبرگزاری بسیج،دکتر صلاح‌الدین دل‌شاد در همایش ناهنجاری‌های مادرزادی که در مشهد برگزار شد، گفت: یکی از افتخارات موسسه محکم (موسسه حمایت از کودکان با ناهنجاری مادرزادی) این است که در راس هیئت امنای آن ائمه جمعه حضور دارند. همچنین شهرداران، استانداران اساتید دانشگاه، اعضای شورای شهر و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..هم عضو موسسه «محکم» هستند.
وی با اشاره به اینکه باید به جای "ناهنجاری مادرزادی" از "نقص تکاملی بدو تولد" استفاده کنیم، گفت: یکی از بیماری‌های تحت پوشش ما یعنی قطع نخاع مادرزادی در آمریکا ۵۰۰ هزار دلار هزینه دارد و هزینه آن در ایران هم کمتر از این مقدار نیست. ما در درمان این بیماری موفق‌تر از هر کشوری بوده‌ایم.
در مقایسه به ۱۲ سال پیش آمار این بیماری در کشور ما به یک بیستم رسیده است.مدیرعامل موسسه حمایت از کودکان با ناهنجاری مادرزادی ادامه داد: اگر مادران فولیک اسید را سه ماه قبل از تشکیل نطفه مصرف کنند، جلوی این بیماری گرفته می‌شود.
دل‌شاد عنوان کرد: معمولا در همه جای دنیا برای هر ناهنجاری‌ یک تا ۱۵ موسسه حامی وجود دارد. ما در ایران در سال ۸۴ موسسه حمایت از کودکان با ناهنجاری مادرزادی را ایجاد کردیم و با توجه به اینکه دیدیم نمی‌توانیم ۳۰۰۰ ناهنجاری را پوشش دهیم، با پوشش ۳۰ بیماری کار را شروع کردیم.
در حال حاضر ۳۲ شعبه داریم و در سراسر مناطق محروم سعی کردیم شعب خود را گسترش دهیم. تا کنون بیش از ۵۰۰۰ کودک و نوزاد را تحت پوشش قرار داده‌ایم که درمان‌ آنها همچنان ادامه دارد.وی با اشاره به اینکه کودکانی که دچار کمبود هورمون رشد هستند، در کشور حامی ندارند، بیان کرد: این درحالیست که این بیماری ماهانه یک میلیون هزینه دارد.
مدیرعامل موسسه حمایت از کودکان با ناهنجاری مادرزادی درخصوص برخی بیماری‌های تحت پوشش موسسه محکم عنوان کرد: انسداد مجاری ادراری، انسداد مری، شکسته شدن ناگهانی استخوان، ابهام جنسی و... از جمله بیماری‌های تحت پوشش موسسه محکم هستند. در بیماری انسداد مری فرد توانایی بلع ندارد و باید عمل شود. در بیماری شکسته شدن ناگهانی استخوان، فرد باید تا آخر عمر دارو مصرف کند، دندان‌هایش همه می‌ریزد و باید ایمپلنت کند.
دل‌شاد تصریح کرد: ابهام جنسی یکی از بیماری‌های خیلی مشکل کشور ماست. متاسفانه تشخیص آن را هم کمتر می‌دهند. در این بیماری ظاهر فرد با باطن او متفاوت است مثلا فرد در ظاهر پسر است، اما در شکم او تخمدان و رحم وجود دارد و باید عمل جراحی شود و عکس این قضیه هم وجود دارد. اگر این بیماری به موقع تشخیص داده نشود مشکلات زیادی ایجاد خواهد شد. باید بیشتر به فکر این بیماری‌ها باشیم./طنین یاس
ایسنا

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۱۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: در دوران مشروطه بابت سوار شدن به اتوبوس از مسافر ۳شاهی کرایه می‌گرفتند. به‌تدریج استقبال مردم برای استفاده از این وسیله نقلیه جدید زیاد شد و چند تاجر دیگر هم چندین دستگاه اتوبوس‌ به ایران آوردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اتوبوس‌های شرکت کانادایی که اولین شرکت در این حوزه به حساب می‌آمد از نوع "برلیه" بود و مثل قطار به چند کوپه تقسیم می‌شد؛ دو کوپه اول و دوم مخصوص نشستن مسافران بود و کوپه آخر هم که عقب اتوبوس واقع می‌شد، برای سرپایی‌ها بود. دومین موسسه‌ای که عهده‌دار اداره اتوبوسرانی تهران شد، یک کمپانی روسی به نام "آفتو ایران" با اتوبوس‌های مدل بوسینگ بود و سومین موسسه هم شرکت "اسگل لاوی" آمریکایی با اتوبوس‌هایی از نوع شورلت بود که صندلی‌هایش برعکس صندلی‌های اتوبوس‌های موسسات گذشته که پشت سر هم بود، روبه‌روی هم قرار داشت.

جالب اینکه این موسسه به شیوه اتوبوسرانی شهرهای اروپایی اداره می‌شد و از نظر سازمان اداری و انتظامی، تقریبا شبیه اتوبوسرانی فعلی بود. آن دوران بلیت، داخل اتوبوس فروخته می‌شد و رانندگان، لباس مخصوص پوشیده و زنگار به ساق پا بسته و کلاه کاسکت به سر می‌گذاشتند.

اتوبوسرانی تهران تا سال۱۳۱۰ توسط شرکت‌های خارجی اداره می‌شد، ولی از اواخر این سال به مدیران ایرانی تحویل داده شد: «در مدت فعالیت آنها چندین خط به خطوط تهران اضافه شد، هرچند برخی اوقات مردم از نحوه خدمات‌دهی گله‌مند بودند. با توجه به این موضوعات در نهایت در سال ۱۳۳۵ دولت تصمیم گرفت برای یکپارچه‌سازی و ساماندهی وضعیت جابه‌جایی مسافران، نخستین شرکت واحد اتوبوسرانی را در چهاردهم تیرماه دایر کند.»

کد خبر 848042 برچسب‌ها هویت شهری تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • قلب دفاعی سپاهان محکم‌تر از همیشه!
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • درمان دردهای عضلانی و مفصلی با حرکات اصلاحی ورزشی +تصاویر
  • آقای احمد خاتمی، چه کسی گفته شما بهشتی هستید؟
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • شرکت بیش از ۱۳ هزار داوطلب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش مازندران
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • کف قیمت نفت در ۸۰ دلار محکم شد