Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@11:39:57 GMT

درمان ناباروري دام‌ها با دانش فني بومي

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۹۲۴۷۲

درمان ناباروري دام‌ها با دانش فني بومي

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- درمان ناباروري دام‌ها و امکان چندقلوزايي با استفاده از «وتوسيدر پليمري» در کشور امکان‌پذير شده است تا مشکل تامين دام و محصولات دامي در کشور کاهش يابد.

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار گروه علمي ايرنا از پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي، تامين دام و محصولات دامي همواره يکي از دغدغه‌هاي مسئولان کشورهاي مختلف است و براي رفع اين چالش، تلاش مي‌کنند با شيوه‌هاي مختلف، نياز گوشتي و محصولات جانبي دامي را براي مردم تامين کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


موضوعي که پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران را برآن داشت تا با به‌کارگيري دانش بومي، اقدام به توليد دستگاه وتوسيدر پليمري کند و از اين طريق، ناباروري دام‌ها کاهش و امکان چند قلوزايي آنان را افزايش دهد.
بر همين اساس، «اکبري شريف» معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي استان تهران در بازديد از خط توليد اين محصول در پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران بر حمايت از توليد داخلي تاکيد کرد وگفت: با توسعه همکاري اين معاونت و پژوهشگاه زمينه بهبود و توسعه بازار اين محصول فراهم مي‌شود.
«سيد مجتبي تقي‌زاده» مجري اين طرح هم با اشاره به مشکلات کنوني کشور در تامين دام و محصولات دامي گفت: کشور به منظور باروري دام‌هاي نازا سالانه به 400 هزار قطعه از اين نوع فرآورده احتياج دارد و توان توليد اين ميزان وتوسيدر نيز به طور کامل موجود است.
وي افزود: روش درمان نازايي دام با وتوسيدر علاوه بر افزايش سرعت درمان دام و کاهش هزينه‌هاي مربوط به درمان امکان تنظيم زمان بارداري و هم‌زماني دوره بارداري در چند دام را به دامداران مي‌دهد، با به‌کارگيري اين سامانه نوين دارو رساني مي‌توان امکان چندقلوزايي در دام را نيز فراهم کرد.
«وتوسيدر» فرآورده‌اي پليمري است که براي درمان ناباروري دام به کار مي‌رود، هر قطعه اين فرآورده 3 بخش دارد و مواد موجود در هر قطعه با قرار گرفتن درون بدن دام به مرور آزاد و جذب بدن مي‌شود چرا که اين طرح پايه دارويي دارد و دارويي که در آن قرار مي‌گيرد به صورت کنترل‌شده، در طول زمان رهاسازي مي‌شود.
اين فناوري پس از زلاندنو در پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران به صورت بومي ساخته شده و در واقع ايران دومين کشور داراي فناوري درمان نازايي دام است.
علمي*9294* 1055
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۲۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش بهارستان

به گزارش خبرنگار مهر، عبداله نوحی عصر یکشنبه با حضور در تعدادی از مدارس صالحیه ضمن دیدار با مدیر و معلمان که همراهی حجت الاسلام موسوی امام جمعه بخش گلستان، نجفی سرپرست بخشداری گلستان و رئیس و اعضای شورای اسلامی صالحیه انجام شد، ضمن تبریک روز معلم به تمام معلمان و گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری از وی به عنوان یک شخصیت علمی و اخلاقی نمونه نام برد و گفت: این استاد و معلم فرزانه خدمات علمی ارزشمندی به جامعه ارائه کردند.

وی با اشاره به نقش و جایگاه معلمان در جامعه گفت: معلمان نقش مهمی در آگاهی بخشی و تعلیم و تربیت دانش آموزان بعهده دارند و در راستای رشد و ارتقای سطح علمی دانش آموزان و دانشجویان از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند.

نوحی نظام آموزش و پرورش را یک نظام فرهنگی عنوان کرد و گفت: انسان سازی و تعلیم و تربیت انسان‌های متدین، با اخلاق و بزرگ منش از اهداف و رسالت آموزش و پرورش است.

فرماندار بهارستان گفت: در شرایط کنونی وظیفه خطیر و مهم شما، برانگیختن روحیه امید در بین دانش آموزان و جامعه بوده چرا که جوهره و ذات الهی، امید آفرینی می‌باشد و اینکه امید در جامعه گسترده شود تا شرایط خوبی را کسب کنیم، یک واقعیت به شمار می‌رود.

نوحی اضافه کرد: با امیدآفرینی می‌توان شرایط خاص و قابل قبولی را در جامعه فراهم آورد چرا که فضای آینده به طور قطع رو به رشد و امیدوار کننده است و در این راه نقش معلمان مدارس که می‌توانند کیفیت آموزشی را ارتقا ببخشند، بی بدیل خواهد بود.

وی آموزش و پرورش را یک ظرفیت مهم و بزرگ برای کار در حوزه فرهنگ برشمرد و گفت: وجود ۱۲۵ هزار دانش آموز به همراه چند هزار نفر نیروی فرهنگی، یک ظرفیت بسیار بزرگ را در اختیار متولیان قرار داده است که می‌توان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و توسعه فرهنگی، حساب ویژه‌ای روی آن باز کرد.

فرماندار بهارستان در ادامه افزود: نقش اساسی معلمان در دوران کرونا بیش‌از پیش نمایان و معلوم شد هیچ برنامه‌ای نمی‌تواند جایگاه معلم را برای دانش آموزان پر کند.

فرماندار بهارستان با اشاره به اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش، افزود: نیاز است دانش آموزان را برای ورود به دانشگاه فرهنگیان ترغیب کرد و موانع پیش رو را برداشت زیرا توسعه آموزش و پرورش با بهره گیری از نیروهای جهادی و توانمند بومی حل می‌شود.

نوحی در ادامه گفت: برای بالا بردن کیفیت آموزش دانش آموزان شهرستان با دبیرستان البرز از طریق ستاد توانمند سازی شهرستان هماهنگ شده که هر هفته ۴۰۰ نفر دانش آموز هم می‌توان در این دبیرستان حضور پیدا کنند یا اگر به سایت این دبیرستان مراجعه کنند، می تواننداز فیلم و برنامه‌های آموزشی این دبیرستان استفاده کنند

کد خبر 6097491

دیگر خبرها

  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور
  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور/ از رشد موالید تا چند فرزندی
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • نخستین چراگاه دست‌کاشت در کشور راه‌اندازی شد
  • اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش بهارستان
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس