Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-03@02:51:44 GMT

بلایی که لوازم آرایش تقلب سرتان می آورد

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۹۲۹۰۴

بلایی که لوازم آرایش تقلب سرتان می آورد

رکنا: خرید لوازم آرایش از دستفروش‌ها سلامت پوست تان را تهدید می کند.

ولایی گفت: اقلام فاقد برچسب اصالت کالا توسط بازرسین مورد آزمایش قرار نمی‌گیرند، پس به هیچ وجه نمی‌توان سلامت آن‌ها را تضمین کرد.

 مهران ولایی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره خرید لوازم آرایش و بهداشتی از دست فروش‌ها اظهار کرد: خرید از فروشندگان لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و دست فروش‌هایی که اغلب در محافل عمومی مثل مترو و فضا‌های اطراف فروشگاه‌های بزرگ و بازار‌ها حضور دارند گاهی برای افراد مشکل ساز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: اقلام موجود در دست این فروشندگان، حتی در زمانی که واردات لوازم آرایشی بیشتر بود هم از راه‌های غیر قانونی وارد کشور می‌شدند یا برخی از آن‌ها کالا‌های تقلبی بودند، پس با توجه به شرایط حال حاضر کشور و کاهش واردات اقلام آرایشی و بهداشتی، احتمال تقلبی بودن یا واردات غیر قانونی این اقلام بیشتر هم می‌شود.

ارزان فروش‌هایی که جانتان را هدف قرار داده‌اند

ولایی با اشاره به قیمت پایین کالا‌های که دست فروشان ارائه می‌کنند، گفت: اقلام تقلبی و فاقد برچسب اصالت کالا حتی توسط بازرسین مورد آزمایش هم قرار نمی‌گیرد پس به هیچ وجه نمی‌توان سلامت آن‌ها را تضمین کرد؛ توجه داشته باشید که وجود برچسب اصالت کالا برای تعیین سلامت این لوازم ضروری است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران تشریح کرد: صرفا وجود برچسب اصالت بر روی اقلام مختلف سلامت یا نا سالم بودن آن را تعیین نمی‌کند بلکه باید مشخصات درج شده روی برچسب با مشخصات ثبت شده کامپیوتری مطابقت داشته باشد.

وی ادامه داد: برای مثال می‌توانید کد GTIM یا شناسه تجاری کالا را بررسی کنید یا می‌توانید تاریخ تولید و انقضا درج شده روی برچسب کالا را با تاریخ‌های کامپیوتری مطابقت دهید، شماره سریال (LOCK NUMBER) یا UID کالا را هم بررسی کنید؛ مطابقت ۲ تا از علائم بالا نشان دهنده اصالت کالاست.

ولایی تاکید کرد: در محصولات تقلبی اغلب این شناسه‌ها با اعدادی که از سامانه دریافت می‌کنید مطابقت ندارد یا حتی ممکن است شماره‌ای که برای بررسی اصالت روی برچسب کالا درج شده است شماره اصلی وزارت بهداشت نباشد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران یادآوری کرد: استفاده از اقلام تقلبی یا قاچاق ممکن است مشکلات بسیاری را برای شما به همراه داشته باشد، ۲ مسئله اصلی در بررسی کالا‌های آرایش و بهداشتی وجود دارد، مورد اول سطح میکروب موجود در کالا است که در صورت بالا بودن می‌تواند باعث ایجاد عفونت یا حساسیت شود و مورد دوم وجود فلزات سنگین در این اقلام است که باید بسیار محدود باشد چرا که می‌تواند از طریق پوست جذب بدن شده و رفته رفته باعث ایجاد مسمومیت و سلول‌های پیش سرطانی شود.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت غذا پزشکی سریال قاچاق سلامت غذا پزشکی سریال قاچاق پوست سلامت تهدید لوازم آرایش خرید عکس دختر پسر جسد مرگ زندگی عجیب تهران فیلم ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۲۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

همشهری آنلاین - محمد بلبلی: بازار لوازم خانگی ایران، حوزه‌ای گسترده و متنوع است که متأسفانه در کنار محصولات باکیفیت و اصلی، شاهد حضور کالاهای تقلبی و غیراصل نیز هستیم. با اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران، به بررسی ابعاد مختلف این معضل پرداخته‌ایم.

چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

هیچ آمار دقیقی در این‌باره وجود ندارد، زمانی می‌توان متوجه تقلبی‌بودن یک کالا شد که این کالا را به خانه می‌برید که در این صورت در ابتدای نصب یا طی زمان مصرف کالا دچار مشکل شده و خراب می‌شود. همچنین ممکن است به‌خاطر قیمت پایین کالای خریداری شده نسبت به اصل‌بودن آن دچار شک بشوید. وقتی آمار دقیقی درباره تعداد شکایات انجام‌شده بابت خرید کالای تقلبی وجود ندارد، نمی‌توان آماری درباره میزان کالای تقلبی موجود در بازار ارائه کرد.

خریدار چگونه متوجه قلابی نبودن جنس شود؟

خریدار می‌تواند به سامانه جامع گارانتی مراجعه و نام برند کالا را در این سامانه جست‌وجو کند. ابتدا سامانه، با جست‌وجوی نام برند کالا، درست یا غلط‌بودن این برند را برای مراجعه‌کننده مشخص می‌کند، در مرحله دیگر می‌توان نام شرکت گارانتی‌کننده را در سامانه جامع گارانتی جست‌وجو کرد و با این کار می‌توان از تقلبی یا اصلی‌بودن گارانتی مطلع شد. یا اینکه کلمه «معرفی کارت‌های تقلبی گارانتی» را در این سامانه جست‌وجو کند و از نام گارانتی‌های تقلبی آگاه شود. همچنین خریدار می‌تواند به سامانه شرکت تولیدکننده کالای مورد نظر خود برود و با واردکردن کد رهگیری یا کد شناسه کالا در سامانه شرکت تولیدکننده، از اصل‌بودن یا تقلبی‌بودن کالای مورد نظر خود مطلع شود.

بیشتر بخوانید:

جیبتان را در برابر تقلبی‌ ها حفظ کنید | نکات کلیدی برای خرید دلار، لپ‌ تاپ، موبایل، شیرآلات و پوشاک

راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟

لوازم تقلبی کجا به فروش می‌رسند؟

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در فضای مجازی به فروش می‌رسند، زیرا خریدار در فضای مجازی کالا را اصلا نمی‌بیند تا بتواند اصل یا تقلبی‌بودن آن را بررسی کند، خریدار پول را به‌حساب فروشنده واریز کرده و کالا به خانه او فرستاده می‌شود و در این میان فرصتی برای بررسی وجود ندارد. وقتی قبل از خرید کالا را می‌بینیم و بررسی می‌کنیم باز ممکن است دچار اشتباه بشویم، حالا کالای ندیده که دیگر جای خود دارد.

حتما باید از فروشگاه فاکتور خرید گرفته شود؟

بله؛ خریداران باید دقت داشته باشند که هنگام خرید هر نوع کالای داخلی یا خارجی، مدل لوازم خانگی و شماره تولید درج‌شده روی کالا را حتما در فاکتور خرید مشاهده کنند. برای مثال از فروشنده بخواهند در فاکتور بنویسد که لباسشویی برند فلان با شماره تولید مثلا ۳۲۴۵ با این قیمت به این مشتری فروخته شد، با این نوع صدور فاکتور دیگر حتی به درج نام شرکت گارانتی‌کننده احتیاج چندانی نیست.

کد خبر 847936 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها لوازم خانگی قیمت - تنظیم بازار اقتصاد

دیگر خبرها

  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان 
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا