Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-05@02:27:33 GMT

نکاتی که درباره خرید لنت ترمز خودرو باید بدانید

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۹۳۲۵۵

برای همه ما روشن است که لنت ترمز در خودرو چه میزان اهمیت دارد و این قطعه کوچک نقش بسیار مهمی را برای متوقف کردن خودرو عهده‌دار است. از سویی دیگر سلامت راننده و سرنشینان خودرو همگی در گرو عملکرد درست سیستم ترمز است تا در شرایط مختلف و زمان اندک سرعت خودرو به واسطه اصطکاک مناسب کمتر شده و خودرو به مانعی برخورد نکند و حوادث ناگواری به بار نیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس در انتخاب نوع لنت ترمز خودرو خود نهایت دقت را به خرج دهید تا با انتخاب نوع بی‌کیفیت و تقلبی آن جان خود و دیگران را به خطر نیاندازید. در این مقاله سعی شده نکاتی که در انتخاب این قطعه اهمیت دارد را برای شما بازگو نماییم تا بتوانید با آگاهی بیشتری اقدام به خرید کنید.

عملکرد سیستم ترمز در خودرو

با فشار پدال ترمز توسط راننده، روغن ترمز به داخل کاسه لنت هدایت شده و لنت‌ها را به سمت جلو به حرکت در می‌آورد. با فشار ایجاد شده بین لنت و دیسک، اصطکاک به وجود آمده از این فشار، نیروی گرمایی را تولید می‌کند که در نهایت سبب کاهش سرعت و توقف خودرو می‌شود. اختلال در هر یک از این مراحل عملکرد نادرست توقف خودرو را موجب می‌شود بنابراین توصیه می‌کنیم در بررسی‌های خودروی خود تمامی قطعات سیستم ترمز را که قابل مشاهده هستند نیز بررسی نمایید.

انواع لنت ترمز

در گذشته لنت ترمز از مواد آزبست تهیه می‌شد که اصطکاک بالایی را ایجاد می‌کرد اما این این مواد در زمان ساییده شدن غباری را تولید می‌کند که استنشاق آن سرطان‌زا است بنابراین مواد آلی جایگزین آزبست برای تولید لنت‌ها شد. لنت ترمزهای آلی از مواد طبیعی چون شیشه، لاستیک و رزین ساخته می‌شوند و نرم‌تر هستند. همین موضوع سبب شده است تا در زمان ترمزگیری چسبندگی بیشتری ایجاد کنند و عمل توقف خودرو به خوبی انجام شود. از سویی دیگر نرم بودن ساختار آنها موجب شده است تا این نوع لنت‌ها سرو صدای کمتری نیز داشته باشند. لنت‌های آلی برای خودروهای کوچک مناسب‌ترند و به طور کلی به چهار دسته تقسیم می‌شوند.

لنت ترمز ارگانیک: این نوع لنت‌ها نسبت به سایرین از قیمت پایینی برخوردار بوده اما طول عمر کمتری نیز دارند.

لنت ترمز کم فلز: لنت کم فلز اگر چه عمر طولانی‌تری به نسبت لنت‌های ارگانیک دارد اما سرو صدایی که در زمان استفاده از آنها تولید می‌شود سبب شده تا کمتر مورد توجه قرار گیرند.

لنت ترمز نیمه فلزی: لنت‌های نیمه فلز به واسطه موادی که در آنها به کار رفته است دوام و طول عمر بالایی دارند و در اغلب ماشین‌ها نیز از این نوع لنت ترمز استفاده می‌شود. همچنین این نوع لنت‌ها از قیمت مناسبی نیز برخورداند که به طور کلی قیمت مناسب و دوام بالا موجب شده در خودروهای سواری بیشتر از این نوع استفاده گردد. تنها ایرادی که بر لنت‌های نیمه فلز وارد است وزن بالای آنهاست که مشکلاتی را به وجود خواهند آورد اما با وجود این مشکلات باز هم لنت‌های نیمه فلز از انواع دیگر برای خودروهای سواری مناسب‌تر خواهند بود.

لنت ترمز سرامیکی: لنت‌های سرامیکی وزن سبکی دارند، دیر ساییده می‌شوند و همچنین قدرت توقف بالایی دارند اما در مقابل از قیمت بسیار بالایی برخوردار می‌باشند. کارایی این نوع لنت‌ها بیشتر در خودروهای مناسب اتومبیل‌رانی دیده می‌شود که در سرعت بالا و توقف‌های ناگهانی کاملا دوام آورده و مقاومت بالایی از خود نشان می‌دهند.

عوامل موثر بر طول عمر لنت خودرو

بدون شک نوع لنت ترمز در طول عمر آن تاثیر بسزایی دارد اما جدای از نوع لنت عوامل متعدد دیگری هم هستند که در طول عمر لنت ترمز دخیل می‌باشند در ادامه به تفصیل به این عوامل اشاره شده است.

مکان رانندگی: محلی که هر روز در آن رانندگی می‌کنید در طول عمر لنت ترمز شما اثر گذار خواهد بود. بدون شک رانندگی در داخل شهر و با وجود تقاطع‌ها و ترافیک‌هایی که وجود دارد سبب می‌شود تا شما بیشتر پدال ترمز را فشار دهید در نتیجه استفاده بیشتری نیز از لنت‌ها خواهد شد اما در مقابل رانندگی در جاده‌ها و بزرگراه‌ها با توجه به استفاده کمتر از ترمز باعث شده تا تعویض لنت به تعویق افتد.

مسافت طی شده: به طور معمول طول عمر لنت‌ها 40 هزار کیلومتر است که البته این مقدار بسته به شرایط دیگر کمتر و بیشتر خواهد شد. در مجموع اگر مسافتی که روزانه طی می‌کنید زیاد باشد طول عمر لنت‌ها کمتر شده و در مقابل با طی مسافت کمتر عمر لنت‌ها بیشتر خواهد شد.

تعداد سرنشینان: به هر اندازه که تعداد سرنشینان خودرو یا به عبارتی دیگر وزن خودرو افزایش یاید عمر لنت‌ها نیز کاهش میابد. پس اگر می‌خواهید در فواصل طولانی‌تری لنت‌ها را تعویض کنید وزن خودروی خود را کاهش دهید و وسایل غیر ضروری را از داخل آن خارج کنید.

خرید لنت ترمز مناسب

با در نظر داشتن موارد ذکر شده حال نوبت به خرید لنت ترمز می‌رسد. شاید همیشه در خرید بهترین لنت ترمز مناسب خودروی خود دچار تردید هستید و نمی‌دانید چه لنتی را تهیه نمایید که ضمن داشتن دوام بالا از قیمت مناسبی نیز برخوردار باشد. شرکت‌های تولید کننده خودرو پس از آزمایش‌های مختلف و در نظر داشتن شرایط مختلف رانندگی قطعاتی مناسب برای آن مدل خودرو را انتخاب می‌کنند. بهتر است در هنگام خرید لنت ترمز جدیدی برای خودروی خود نوعی از لنت را خریداری کنید که شرکت تولید کننده خودرو از آن استفاده کرده است اما اگر به هر دلیلی می‌خواهید نوع لنت خود را عوض کنید حتما مواردی چون نوع لنت، مکان رانندگی، مسافت طی شده، تعداد سرنشینان را مد نظر قرار دهید. در نظر داشتن این موارد کمک می‌کند با توجه به استفاده از خودروی سواریتان لنت ترمز مناسب را خریداری کنید.

نکته دیگر در خرید این قطعه نوع برند است. در بازار قطعات خودرو با برندهای متنوعی عرضه می‌شوند برای مثال لنت ترمز پلاتینیوم، کیو، ام اچ کو، آفورتیس و تکستار و بسیاری دیگر، از برندهای معروفی هستند که لنت ترمزهای مختلفی را عرضه می‌کنند که در این میان با اطمینان می‌توان گفت لنت ترمز تکستار و لنت ترمزهای کیو یکی از بهترین آنهاست که می‌توانید نوع لنت مناسب خودروی خود را از این برندها تهیه نمایید.

نتیجه‌گیری

همکاری قطعات مختلف خودرو و سلامت هر قطعه سبب حرکت بهتر و استفاده آسان‌تر از خودرو می‌شود. پس از خرید لاستیک بدون شک عضو مهم دیگری که در خودرو از اهمیت بالایی برخوردار است لنت ترمز آن است. این قطعه با عملکرد صحیح و درست خود کمک می‌کند که راننده به موقع خودروی خود را متوقف نماید. اگر در زمان ترمزگیری صدای سوت یا خرخر از لنت‌ها شنیده می‌شود یا اگر در هنگام فشار بر روی پدال لرزش احساس می‌کنید، زمان تعویض لنت‌ها فرا رسیده است. توصیه می‌کنیم پس از انتخاب لنتی مناسب و با کیفیت برای خودرویتان در فواصل زمانی مشخصی سیستم ترمز ماشین را بررسی کنید تا از بروز حوادث ناخوشایند جلوگیری شود.

 

 

 

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قطعات خودرو سیستم ترمز لنت ترمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۳۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: ماراتن انتخابات مجلس دوازدهم، که از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده‌ در شرایطی روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به خط پایان می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی در ۱۵ استان کشور ه اوج رسیده و کاندیداها در ۲۱ حوزه انتخابیه درحال فعالیت‌های انتخاباتی به‌منظور جلب‌نظر مردم هستند.

دراین میان رقابت‌های انتخاباتی در استان تهران حال‌وهوای دیگری به خود گرفته است؛ رقابت ۳۴ کاندیدا برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین ورامین، پیشوا و قرچک، رقابت‌ها دراین حوزه را در کانون توجه رسانه‌ها و افکارعمومی قرار داده‌است.

در چنین شرایطی اگرچه رقابت انتخاباتی در تهران تنها در اردوگاه اصولگرایی در جریان است، اما کاندیداهای منسوب به جریان اصلاح‌طلبی نیز در برخی حوزه‌ها به دور دوم راه یافته‌اند؛ موضوعی که سبب شده دراین دور رقابت از انتخابات نیز رقابت میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان جریان داشته باشد.

رویکرد اصلاح‌طلبان در دور دوم

طی روزهای اخیر تحرکات انتخاباتی محدود به جریان‌های اصولگرایی نبوده و جریان‌های اصلاح‌طلب نیز فعالیت‌هایی را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم داشته‌اند. براین اساس هم بود که حزب اعتماد ملی اعلام کرد از کاندیداهایی که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان داشته باشند، حمایت خواهد کرد. براساس برخی گمانه‌زنی‌ها در اردوگاه اصلاح‌طلبی، ندای ایرانیان، کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه از جمله احزاب اصلاح‌طلبی هستند که از برخی کاندیداهای به دور دوم راه یافته در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند.

رقابت در اردوگاه اصولگرایی

ترکیب کاندیداهای حاضر در دور انتخابات مجلس دوازدهم در تهران نشان می‌دهد دراین حوزه انتخابیه رقابت تنها در اردوگاه اصولگرایی جریان دارد. براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر شاهد انتشار فهرست‌های مختلفی از این جریان به‌منظور رقابت در تهران بوده‌ایم؛ فهرست‌های چندگانه‌ای که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

۱

فهرست وفاق

نام فهرست: جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی

شعار: انقلاب، کارآمدی و مردمی

رویکرد ویژه: عدم وحدت با هیچ جریان سیاسی / اخذ تعهدنامه انتخاباتی از افراد حاضر در فهرست

کاندیداها: احمد نادری، ابراهیم یزدی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، زهره سادات لاجوردی، زینب قیصری، علیرضا سلیمی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی عسگری، مجتبی زارعی، علی‌اصغر پورمحمدی، سید نظام‌الدین موسوی، مجتبی رحماندوست.

۲

شورای ‌وحدت

نام فهرست: شورای وحدت اصولگرایان

شعار: تحول برای زندگی بهتر

رویکرد ویژه: در اولویت قرار گرفتن بانوان

کاندیداها: سمیه گلپور چمرکوهی، ریحانه اخلاقی، سمیه رفیعی، زینب قیصری، زهره سادات لاجوردی، علی‌اصغر پورمحمدی، ابوالقاسم جراره، محمد سراج، مجتبی رحماندوست، علیرضا سلیمی، حسین صمصامی مزرعه آخوند، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سیدنظام الدین موسوی، سیدمرتضی محمودی، احمد نادری.

۳

فهرست جبهه انقلاب

نام فهرست: فهرست مشترک شورای‌ائتلاف و جبهه پایداری

شعار: ایران سربلند

رویکرد ویژه: عدم توجه صرف به وابستگی حزبی کاندیداها

کاندیداها: علیرضا سلیمی، غلامحسین رضوانی، محمد سراج، زهره سادات لاجوردی، زهره طبیب‌زاده، فاطمه قاسم‌پور، مجتبی زارعی، حسین صمصامی، حسین نجابت، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، علی‌اصغر پورمحمدی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی شریفیان، مهدی عسگری، عبدالحسین روح الامینی، سعید آجرلو.

۴

جامعه اسلامی مهندسین

نام فهرست: فهرست جامعه اسلامی مهندسین

شعار: -

رویکرد ویژه: حضور فعال در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم

کاندیداها: احمد نادری، سمیه رفیعی، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، ابوالقاسم جراره، زهره‌سادات لاجوردی، علیرضا سلیمی، صالح اسکندری، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سمیه گلپور چمرکوهی، علی‌اصغر پورمحمدی، علی طهرانی‌مقدم، سیدنظام‌الدین موسوی، مجتبی رحماندوست، مهدی شریفیان، غلامحسین رضوانی.

۵

امنا

نام فهرست: فهرست ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی

شعار: کار را که کرد؟ آنکه تمام کرد

رویکرد ویژه: انتخاب اغلب کاندیداهای دور دوم از باقی‌مانده‌های فهرست دور نخست

کاندیداها: سیدنظام‌الدین موسوی، احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، محمد سراج، ابوالقاسم جراره، زینب قیصری، ریحانه اخلاقی، صالح اسکندری، سیدمرتضی محمودی، بیژن نوباوه وطن، حسین صمصامی، مجتبی رحماندوست، مهدی شریفیان.

۶

مستقلین واعتدالگرایان

نام فهرست: فهرست جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران

شعار: -

رویکرد ویژه: معرفی کاندیداهای مشترک با بسیاری از فهرست‌های دیگر

کاندیداها: ابراهیم عزیزی، عبدالحسین روح‌الامینی نجف‌آبادی، علی‌اصغر پورمحمدی، مهدی عسکری، حسن خجسته باقرزاده، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهروند، مجتبی زارعی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سیدنظام‌الدین موسوی، زینب قیصری، مجتبی رحماندوست، زهره‌سادات لاجوردی، احمد نادری، حسین نجابت، عیلرضا سلیمی.

آنچه باید درباره دور دوم انتخابات بدانید

روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در نقاط مختلف کشور برگزار می‌شود؛ انتخاباتی که در نهایت فهرست ۲۹۰ نفری خانه ملت در دور جدید را تکمیل خواهد کرد.

۴۵ کرسی

دراین دور تکلیف ۴۵ کرسی باقی‌مانده مجلس دوازدهم مشخص می‌شود.

۲۲ حوزه انتخابیه

در دور دوم کاندیداها در ۲۲ حوزه انتخابیه برای حضور در مجلس دوازدهم رقابت می‌کنند.

۹۰ کاندیدا

دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم با حضور ۹۰ کاندیدا برگزار می‌شود.

۱۵ استان

۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۵ استان کشور شاهد برگزاری دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم خواهند بود.

آذربایجان‌شرقی: تبریز، آذرشهر و اسکو/ شبستر/ میانه

اردبیل: پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز

اصفهان: سمیرم / لنجان

البرز: کرج، اشتهارد و فردیس

تهران: تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس / ورامین، پیشوا و قرچک

خراسان‌جنوبی: بیرجند، درمیان و خوسف

خراسان رضوی: مشهد و کلات

خوزستان: آبادان / رامهرمز و رامشیر

زنجان: زنجان و طارم / خدابنده

فارس: شیراز و زرقان / مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد

لرستان: خرم‌آباد و چگنی

مازندران: قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی

همدان: ملایر

کرمانشاه: کرمانشاه

گلستان: گنبدکاووس

انتخابات الکترونیک در ۸ شهر

شورای‌نگهبان با برگزاری انتخابات به‌صورت الکترونیک در حوزه‌های تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر موافقت کرده‌است.

کد خبر 849186 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها وزارت کشور مجلس - انتخابات نماینده مجلس مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • مینی بوس ترمز برید و به حسینیه برخورد کرد!
  • نقص فنی در ترمز مینی بوس در هوره حادثه آفرید
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • ۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی که باید بدانید
  • کار آلگری در یوونتوس را تمام شده بدانید!
  • ۱۰ حقیقت حیرت‌انگیز درباره عنکبوت‌ها که باید بدانید
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول