Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد و حجت‌الاسلام و المسلمین محمدمهدی صالحی معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد در این نشست با تأکید بر اینکه تلاش برای تبیین اندیشه‌های امام (ره) از واجبات زمان ماست، گفت: حضرت امام خمینی (ره) شخصیتی بسیار والا و از تبار پیامبران الهی و به تعبیر مقام معظم رهبری؛ یک رهبر حکیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین منظور لازم است سیره رهبری امام (ره) برای تمام نسل‌ها تبیین شود.

وی با اشاره به نگارش کتاب ایران بین دو انقلاب افزود: یرواند آبراهامیان در این کتاب آورده است بزرگ‌ترین انقلاب جهان توسط امام خمینی (ره) شکل گرفته است. این جمله بسیار عجیب است، چرا که در دنیا انقلاب‌های زیادی اتفاق افتاده، اما یک متفکر مطرح می‌کند که انقلاب اسلامی ایران عظیم‌ترین انقلاب دنیاست و هیچ انقلابی نتوانسته توده‌های میلیونی مردم را به صحنه بیاورد.

حجت‌الاسلام و المسلمین کلانتری ادامه داد: احسان طبری در کتاب کژ راهه مطرح می‌کند که هنوز بسیاری از زوایای انقلاب اسلامی از نگاه جهانیان پنهان است، اما خورشید برای همیشه پشت ابر نمی‌ماند و عظمت این انقلاب نیز برای جهانیان روشن خواهد شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کرد: برای اینکه بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری تحقق پیدا کند، باید شخصیت و عظمت امام (ره) برای نسل جوان معرفی شود، چرا که وقتی وارد ابعاد زندگی امام (ره) می‌شویم، با یک شخصیت کم‌نظیر مواجه هستیم. ایشان جزو بزرگانی بودند که در حوزه‌های تخصصی کتاب‌های فراوانی تدوین کرده است.

وی با اشاره به کتاب چهل حدیث اثر امام خمینی (ره) در سال ۱۳۱۸ تصریح کرد: این کتاب بهترین کتاب اخلاق است که روش خاص خود را دارد و درمانگری فضایل اخلاقی را مطرح می‌کند. امام (ره) در حوزه‌های دیگر ازجمله اندیشه سیاسی، اصول، عرفان، فقه و غیره کتاب‌هایی با ارزش علمی بالا به نگارش درآوده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین کلانتری با بیان اینکه نسل جوان امروز به دنبال شخصیت‌هایی مانند امام (ره) است، گفت: در این زمینه مخاطب وجود دارد و باید کار اساسی همه‌جانبه صورت گیرد. امیدوارم تفاهم‌نامه همکاری با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، به عمل و تلاش منجر شود و زمینه همکاری‌های گسترده علمی را فراهم کند.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد عرصه‌ای وسیع به لحاظ امکانات، تعداد دانشجو، اساتید، فضای آموزشی و کارگاهی و غیره دارد، اظهار داشت: از پتانسیل‌های دانشگاه آزاد اسلامی می‌توان به نحو احسن استفاده کرد و این تفاهم‌نامه را به مرحله اجرا و عمل رساند.

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدمهدی صالحی معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه تبیین اندیشه‌های امام خمینی (ره) اصلی مبارک و مقدس است، ابراز امیدواری کرد انعقاد تفاهم‌نامه با دانشگاه آزاد زمینه این امر را فراهم آورد.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد با توجه به حضور عناصر فرهنگی تحصیلکرده در رأس آن، از ظرفیت بالایی برخوردار است، گفت: امیدوارم از این ظرفیت در قالب این تفاهم‌نامه، استفاده بهینه شود و بتوانیم در راستای افزایش تولیدات علمی با محتوای آموزشی و تربیتی و ترویج منویات امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب، اقدامات موثری انجام دهیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین صالحی تأکید کرد: باید با جدیت در راستای ترویج اندیشه‌های امام خمینی (ره) در جامعه و در بین نسل جوان حرکت کنیم.

گفتنی است تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، با موضوع انجام همکاری در زمینه‌های مرتبط با تبیین و ترویج اندیشه‌های تابناک حضرت امام خمینی (ره) در دانشگاه‌ها و به طور ویژه دانشگاه آزاد، با استفاده از ظرفیت‌های محتوایی و عملکردی مرتبط در برنامه‌های درسی در کلیه رشته‌های آموزشی دانشگاه به طور ویژه برای واحد‌های درسی دیدگاه‌ها و وصایای امام خمینی (ره) منعقد شد.

انتهای پیام/

ضرورت تبیین اندیشه‌های امام (ره) در عصر حاضر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اخبار دانشگاهی گام دوم انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۳۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس

امام خمینی(ره) در اردیبهشت 1323 مطلبی را در دفترچه یادداشت‌های آقای وزیری مکتوب کرد که امروزه به عنوان قدیمی‌ترین متن مبارزاتی ایشان از آن یاد می‌شود و به نامه قیام لله مشهور است 30 سال پس از نگارش این متن توسط امام خمینی، آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نیز در تاریخ 1353/1/17 دست خطی را در این دفتر مرقوم می‌کنند که برای نخستین بار توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر می‌شود.

به گزارش مشرق، مرکز اسناد انقلاب اسلامی نوشت: در این مکتوبه که پس از تبعید رضا خان و در ابتدای سلطنت محمدرضا پهلوی نگارش شده است امام با مهیا دانستن شرایط برای قیام اسلامی از حق طلبان درخواست می کند که منافع شخصی را رها کنند و به فکر حرکت اصلاحی به منظور اعاده اسلام باشند.یکی از نکات بسیار مهم این نامه امتزاج دقایق عارفانه و آیات قرآنی به منظور انعکاس وظیفه کنشگری عموم و خواص است. از آغاز که با استناد به آیه "قُلْ اِنَّما اَعِظُکُم بِواحِدَةٍ أنْ تَقُومُوا لله مَثنی وَ فُرادی" کلام پی گرفته می‌شود و با حکایت مبارزات پیامبران ادامه پیدا می کند و درنهایت با استناد به آیه " وَ مَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهاجِراً اِلَی الله ِ وَ‌‎ ‎‌رَسولِهِ ثُمَّ یُدرِکْهُ الْمَوتُ فَقَد وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَی الله" سخن پایان می پذیرد.

۳۰ سال پس از نگارش این متن توسط امام خمینی در تاریخ ۱۳۵۳/۱/۱۷ آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نیز دست خطی را در این دفتر مرقوم می کنند که امروز برای نخستین بار توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر می شود.آیت‌الله خامنه‌ای نیز در یادداشت خود با استناد به آیه " وَإِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِیثَاقَ الَّذِینَ أُوتُوا الْکِتَابَ لَتُبَیِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَلَا تَکْتُمُونَهُ فَنَبَذُوهُ وَرَاءَ ظُهُورِهِمْ وَاشْتَرَوْا بِهِ ثَمَنًا قَلِیلًا" از عدم کنشگری متولیان امور دینی و عموم امت اسلامی در قیام برای تحقق اسلام گله کرده و آمدن روزی را آرزو دارد که با کنار رفتن مکاتب مادی و سست پایه، اسلام به عنوان برنامه زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گرفته شود. متن کامل این نامه بدین شرح است:«زیارت گنجینه گرانبهائی از کتاب و نوشته ی اسلامی که محصول کوششی ارجمند است بیننده را به یاد اقیانوس بیکران فرهنگ عمیق و غنی و عریق اسلام عزیز می افکند که در روزگار ترکتازی افکار و مکاتب و فرهنگهای سست و بی پایه ی بشری و در عهدی که پوشالی ترین بنیانهای فکری را در فکر و دل جهانیان مرتبت‌ها و پایگاه‌هاست همچنان و همچنان در عزلتخانه ی کتابها و کتابخانه ها زندانی است و در محوطه ئی بسی دور از زندگی و عمل پیروان اسلامی، تبعیدی. و متولیان و منادیان و مدعیانش را چیزی که کمتر به خاطر است و بیشتر در نسیان، رسالت و مسئولیت و تعهد خطیری است که قرآن و اسلام بدوش آنان نهاده که: و اذ اخذ الذین اوتو الکتاب لتبیننه للناس و لا تکتمونه .... به امید آن روز که امت عظیم اسلام، قرآن و اسلام را همچون برنامه ی زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گیرند... به امید بیداری ها و درس گیری ها... به امید تجلی حماسه ی اسلام و تشیع در زادگاه و پرورشگاه اسلام و تشیع در روز دوشنبه ۱۲ ربیع الاول هزار سیصد و نود و چهار هجری قمریدر حضرت مؤسس عالیقدر کتابخانه ادوم الله برکات وجوده الشریف نگاشته آمد۵۳/۱/۱۷سید علی خامنه‌ای »

دیگر خبرها

  • معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است
  • تجدید میثاق مسوولان حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • طنین نوای لبیک حجاج در حسینیه امام خمینی(ره)
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • قدیمی ترین متن مبارزاتی امام خمینی و انتشار دست‌نوشته‌ رهبری در دفتر کتابخانه وزیری برای نخستین بار + عکس
  • خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • ۳ عامل مهم در شکل‌گیری شخصیت محمد‌رضا سنگری
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است