Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شهردار تهران با اشاره به همکاری دولت با شهرداری تهران گفت: خوشبختانه فضای همکاری دولت با شهرداری فراهم است و ما نیز از این فضا حداکثر استفاده را خواهیم برد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، پیروز حناچی در حاشیه بازدید و بهره‌برداری از پروژه‌های منطقه٢١ با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به این‌که اغلب پروژه‌هایی که امروز مورد بازدید قرار گرفتند در قالب CSR یا مسئولیت اجتماعی سازمانی قرار دارند، گفت: مدیران شهرداری منطقه٢١ به‌درستی سراغ استفاده از ظرفیت CSR رفتند و خوشبختانه دوستانمان در بخش صنایع نیز پا پیش گذاشتند و امروز توانستیم تعدادی از لکه‌های فضای سبز را تثبیت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: در آغاز راه هستیم و تصمیم داریم بیش‌از پیش از ظرفیت طرح CSR برای حل مشکلات شهر استفاده کنیم، چرا که وقتی اشخاص حقیقی یا حقوقی با علاقه برای حل مشکلات شهر پا پیش بگذارند، نتیجه متفاوت خواهد بود.

حناچی درمورد رویه معمول ساخت پارک‌ها و بوستان‌ها نیز گفت: معمولاً ساخت و تجهیز فضا‌های سبز را شهرداری برعهده می‌گیرد، اما در مواردی که امروز شاهد بودیم شهرداری زمین را دراختیارِ صنایعی که در محدوده قرار دارند، گذاشت و این صنایع، در راستای مسئولیت‌های اجتماعی سازمانی تجهیز و ساخت بوستان‌ها را برعهده گرفتند.

شهردار تهران افزود: اقدام جالب دیگر این بود که همکاران شهرداری و بخش خصوصی درختانی را با پلاک حاوی نام خودشان غرس کردند. الحمدلله سنت درختکاری که جزء سیره انبیاء و اهل‌بیت است، روزبه‌روز فراگیرتر می‌شود.

حناچی همچنین درباره پروژه بازار مشارکتی قطعات خودروی ایران عنوان کرد: این پروژه با مشارکت بخش خصوصی به بهره‌برداری می‌رسد و زیربنا‌های لازم برای دسترسی را دارد. گاهی اتفاقاتی در بافت تاریخی افتاده که متناسب با بافت تاریخی نیست؛ برای اصلاح این پدیده‌ها باید چاره‌ای مقابل کاسبان حاضر در بافت‌های تاریخی بگذاریم چرا که با زور و اجبار نمی‌شود در این زمینه اصلاحی صورت داد.

شهردار تهران با اشاره به رضایت ذی‌نفعان در این طرح‌ها گفت: معمولاً پروژه‌ها یک بازه زمانی را طی می‌کنند تا به اوج خود برسند؛ سال‌ها طول کشید تا بازار اکباتان به این جاذبه رسید؛ پروژه‌های سرمایه‌گذاری نیز در سال‌های اولیه به اوج بهره‌برداری نمی‌رسند و باید تا سال‌ها از آن‌ها حمایت کرد.

حناچی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره موضوع انتقال پایتخت تصریح کرد: قانونی داریم تحت عنوان «ساماندهی تهران و بررسی انتقال پایتخت» که طرحی در مجلس بود و تبدیل به قانون شد. ذیل این قانون شورایی تشکیل شده است که کلیه مطالعات و آسیب‌شناسی‌های مربوط به موضوع انتقال پایتخت را مدیریت می‌کند. خوشبختانه معاون‌اول رییس‌جمهور دومین جلسه این شورا را تشکیل دادند و برنامه حمل‌ونقل‌عمومی تهران و حومه و آسیب‌های ناشی از آن، امکان‌سنجی برای اقدامات بعدی و تمرکززدایی از تهران نیز مورد بررسی قرار گرفت. امیدواریم این جلسات ادامه داشته باشد تا به دستور‌های روشن‌تر برای حل مشکلات تهران برسیم.

شهردار تهران در پاسخ به پرسشی درباره هزینه‌کرد دولت برای پایتخت خاطرنشان کرد: ما در مواردی که جنبه حاکمیتی پیدا می‌کنند، مثل حمل‌ونقل عمومی و آلودگی هوا، از کمک‌های دولتی بهره می‌بریم. ممکن است این نظر وجود داشته باشد که کمک‌های دولت کافی نیستند، اما نمی‌توان گفت: دولت کمکی نمی‌کند. ازطرف دیگر، کمک‌های دولت همیشه نقدی نیست؛ به‌عنوان مثال فاینانس متروی تهران بر عهده دولت بود. خوشبختانه فضای همکاری در دولت فراهم است و ما نیز از این فضا حداکثر استفاده را خواهیم برد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شهردار تهران آلودگی هوا شهرداری تهران پارک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۳۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان

کیومرث خانی لعل آبادی معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه در حاشیه بازدید استاندار کرمانشاه از تعدادی از بنا‌های قدیمی واقع در بافت تاریخی شهر کرمانشاه گفت : در بافت تاریخی شهر کرمانشاه گذری قدیمی با عنوان گذر جلوخان-حدفاصل خیابان مدرس تا خیابان جلیلی - واقع شده که بسیاری از بنا‌هایی که در این بخش قرار دارند، دچار فرسودگی شده‌اند. 

وی افزود: علیرغم اینکه این بنا‌ها از نظر تاریخی دارای اهمیت زیادی هستند، اما به دلیل گذشت زمان استحکام آنها ضعیف شده و باید مورد مرمت قرار گیرند. 

معاون میراث فرهنگی کرمانشاه تصریح کرد: مالکین عمده این بنا‌ها توان مالی چندانی برای مرمت بنای خود ندارند، لذا نیاز است حمایت‌هایی از آنها صورت گیرد. 

وی با بیان اینکه میزان اعتبارات دولتی نیز برای مرمت آنها محدود است، عنوان کرد: کل اعتباراتی که امسال برای بافت تاریخی کرمانشاه اختصاص پیدا کرده حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است که طبق برنامه ریزی صورت گرفته مقرر شده نیمی از این اعتبار صرف طرح مطالعاتی مرمت بازار قدیمی فیض آباد شود و نیمی دیگر از این اعتبار را برای مرمت گذر جلوخان، با مشارکت مالکین بنا‌های واقع در این محله اختصاص دهیم. 

خانی لعل آبادی تصریح کرد: خوشبختانه در بازدیدی که استاندار کرمانشاه از گذر جلوخان داشتند، قول‌هایی برای افزایش اعتبار ساماندهی این محله تاریخی دادند که امیدواریم بزودی محقق شود. 

وی خاطرنشان کرد: از طرفی مقرر شد که یک کارگروه با حضور دستگاه‌های ذیربط همچون میراث فرهنگی، راه و شهرسازی و شهرداری برای ساماندهی بافت تاریخی شهر کرمانشاه تشکیل شود. 

معاون میراث فرهنگی کرمانشاه عنوان کرد: بافت تاریخی که بخشی از هویت گذشته شهر ما به شمار می‌رود، می‌تواند به عنوان یک فرصت به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند، در همین راستا با حمایت استاندار و همراهی دستگاه‌های ذیربط در تلاش برای احیاء این بخش از شهر هستیم. 

استاندار در این برنامه از برخی از بنا‌های قدیمی بافت تاریخی شهر کرمانشاه همچون خانه اکبرپور، حمام ملاباشی، زورخانه علمدار، سرای همدانی ها، هتل بوتیک ونوشک (خانه تاریخی صارم الدوله)، خانه حکیم نصیر، مسجد نظام، گذر جلوخان و خانه رنده کش بازدید و با اهالی این محله گفتگو کرد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • میدان جی مسدود خواهد شد
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم
  • آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان
  • ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • بازدید خبرنگاران داخلی و خارجی از بافت تاریخی بوشهر
  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است