Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، اکنون در روزهای آغازین چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم. انقلابی که سرآغاز تحولات بزرگ و بنیادین در همه حوزه های راهبردی کشور به ویژه علم و فناوری است. پس این روزها فرصت مغتنمی برای بازخوانی دستاوردها در حوزه های مختلف است.

گیاهان دارویی از حوزه های مهم و استراتژیک اکوسیستم انقلاب است که تمامی پیشرفت و توان خود را مرهون رخداد این رویداد بزرگ تاریخی قرن می داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس کتابی به عنوان «چهلمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی- در مسیر پیشرفت علم و فناوری حوزه صنعت گیاهان دارویی و طب ایرانی» منتشر شد تا بازخوانی و مروری بر دستاوردهای حوزه گیاهان دارویی و طب ایرانی در طی این سال ها باشد.

این کتاب به همت ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی توسط نشر فناور منتشر شده است و در بخش های مختلف به بررسی فعالیت ها و دستاوردهای حوزه گیاهان دارویی و طب ایرانی می پردازد.

بخش نخست آن تاریخچه و روند سیایت گذاری این حوزه را مورد بررسی قرار داده و طب ایرانی و فعالیت های آن را در مقاطع زمانی مختلف بررسی کرده است. البته شرح اهداف و فعالیت های ستاد نیز در این بخش آمده است. در بخش های دیگر به دستاوردهای حوزه گیاهان دارویی در بخش های مختلف همچون کشاورزی، داروها و فرآورده های گیاهی و سنتی، ترویج و فرهنگسازی، تجارت و اشتغال گیاهان دارویی پرداخته شده است.

جهش علم و فناوری در حوزه گیاهان دارویی و طب ایرانی حاکی از ظرفیت های بزرگ انقلاب اسلامی در چهل سال گذشته است. در این کتاب نیز سعی شده مهم ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی و پیشرفت های جمهوری اسلامی را در بخش گیاهان دارویی و طب ایرانی مورد تدقیق و بازخوانی قرار دهد.

انتهای پیام/

169 / 279 گیاهان دارویی طب ایرانی علم وفناوری دانش بنیان اکوسیستم انقلاب سیایت گذاری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: گیاهان دارویی طب ایرانی علم وفناوری دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۴۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود

آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

علم قدرت آفرین است

در ابتدای این جدیدار، دکتر روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

دیگر خبرها

  • برداشت گیاهان دارویی از رویشگاه‌های هرمزگان
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود