Web Analytics Made Easy - Statcounter

هشتمین همایش و نمایشگاه ملی و اولین همایش بین‌المللی «مدرسه ایرانی ـ معماری ایرانی در تراز سند برنامه زیرنظام تأمین فضا، تجهیزات و فناوری» امروز در دانشگاه یزد آغاز شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، هشتمین همایش و نمایشگاه ملی و اولین همایش بین‌المللی «مدرسه ایرانی ـ معماری ایرانی در تراز سند برنامه زیرنظام تأمین فضا، تجهیزات و فناوری» صبح امروز با حضور وزیر آموزش و پرورش، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، برخی از معاونان وزیر، جمعی از اساتید دانشگاه و تعدادی از معماران فضا‌های آموزشی در دانشگاه یزد آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آثار ارسال‌شده به دبیرخانه این همایش که شامل عکاسی، طراحی، پوستر، مقالات و... است، در فضایی به متراژ ۱۰۰۰ مترمربع در معرض نمایش علاقه‌مندان قرار گرفته است.

این نمایشگاه شامل طرح‌های ارسال‌شده از سوی ادارات کل نوسازی مدارس، مهندسین مشاور و طرح‌های دانشجویی با موضوع فضا‌های آموزشی است که شامل ۲۳۴ طراحی، ۸۰عکاسی، ۱۹۶چکیده مقالات و ۱۰۶مقاله برگزیده است.

* ایجاد تحولات اساسی در مدارس و احیای معماری ایرانی

مهراله رخشانی‌مهر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در مراسم افتتاحیه این همایش اظهار کرد: اکنون در حال تحول در آموزش و پرورش هستیم و سازمان نوسازی مدارس نیز به سهم خود با تغییر در فضا‌های آموزشی، تحقق سند تحول آموزش و پرورش را دنبال می‌کند.

وی با بیان اینکه نگاه ما در سازمان نوسازی مدارس، تحول گرایانه است، افزود: به دنبال ایجاد تحولات اساسی در مدارس و احیای معماری ایرانی در این مراکز هستیم.

رخشانی‌مهر اضافه کرد: از سال ۷۲ این همایش در قالب گردهمایی‌های کارشناسان سازمان نوسازی مدارس آغاز شد و بعد‌ها با شکل‌گیری منسجم‌تر به همایش‌های ملی تبدیل شد که امروز شاهد برگزاری هشتمین دوره آن هستیم؛ این همایش در گستره ملی از سال ۸۵ آغاز شد و امسال برای نخستین بار در گستره بین المللی برگزار می‌شود.

*رونمایی از تمبر «مدرسه ایرانی ـ معماری ایرانی»

در مراسم امروز با حضور وزیر آموزش و پرورش، رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور و جمعی از مسؤولان از تمبر «مدرسه ایرانی ـ. معماری ایرانی» رونمایی شد.

این تمبر به امضای وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، رسید.

* مدارسی که سربازخانه شده‌اند

غلامرضا اکرمی عضو هیأت علمی دانشگاه تهران نیز در این همایش اظهار داشت: تعلیم و تربیت دارای پنج رکن اصلی شامل دانش‌آموز، نظام آموزشی، مدرسه و مواد درسی است و تا این ارکان نباشد، تعلیم و تربیت شکل نمی‌گیرد.

وی در مورد فضای مدرسه به عنوان رکن سوم، افزود: وقتی که نظام آموزش و پرورش غیرفعال و معلم محور باشد، مدرسه به یک سربازخانه تبدیل می‌شود، یعنی راهرو که در طرفین یا در بهترین حالت در یک طرف آن کلاس‌ها شکل می‌گیرد، زیرا در این نظام، محل آموزش فقط کلاس است.

اکرمی خاطرنشان کرد: در کشور ژاپن وسعت بسیار بزرگی را برای مدارس اختصاص می‌دهند و رمز موفقیت آن‌ها در همین است، بنابراین ما باید به مساحت مدارس توجه کنیم و در شورای عالی شهرسازی هم باید به این نکته پرداخته شود.

وی گفت: در نظام آموزشی فعال، دانش‌آموز باید فعال و معلم راهنما باشد و معلم باید سطح معلومات خود را ارتقا دهد تا پاسخگوی تمام سؤالات دانش‌آموزان باشند.

* جیغ یکی از میهمانان خانم مراسم در بین سخنرانی وزیر آموزش و پرورش

در هنگام سخنرانی وزیر آموزش و پرورش درباره اهمیت فضای آموزشی در یادگیری دانش‌آموزان، ناگهان صدای جیغ از یکی بانوان میهمان در این مراسم بلند شد که موجب قطع شدن سخنان وزیر شد.

سه پایه دوربین یکی از عکاسان حاضر در مراسم به سر این خانم خورده بود که درد آن باعث فریاد او شده بود. وزیر آموزش و پرورش پس از مطمئن شدن از به خیر گذشتن ماجرا، به ادامه سخنرانی خود پرداخت و با صلواتی، سخنرانی ادامه پیدا کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مدرسه ایرانی معماری ایرانی مدارس وزیر آموزش و پرورش فضای آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۷۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس

ایسنا/گلستان مدیرکل آموزش و پرورش گلستان از شناسایی و بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل به مدرسه خبر داد.

سیدرضا نظری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه در آموزش و پرورش استان با تمام توان در حال شناسایی کودکان باز مانده از تحصیل هستیم تا بتوانیم آن‌ها را به مدرسه بازگردانیم، گفت: اکنون نمی‌توان آمار دقیقی از کودکان بازمانده از تحصیل در گلستان ارائه کرد و نیاز به تحقیق بیشتر است، زیرا مثلاً برخی اسامی را که به‌عنوان افراد بازمانده از تحصیل اعلام می‌کنند، پس ازبررسی تیم‌های مختلف معلوم می‌شود آنها ازدواج کرده‌اند و فرزند دارند.

وی بیان کرد: آموزش و پرورش اعتقاد دارد ما باید افراد بازمانده از تحصیلات را به مدارس برگردانیم، زیرا برنگشتن کودکان به مدارس باعث شکل‌گیری آسیب‌های اجتماعی در آینده خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان با تأکید بر اهمیت آموزش و تربیت فرزندان در سنین پیش‌دبستان و دبستان، گفت: دوران ابتدایی مهمترین زمان برای شکل‌گیری شخصیت فرزند است. اگر ما از این دوران غافل شویم و کودکان دچار آسیب شوند، جبران آن در مقاطع دبیرستان و دانشگاه سخت خواهد شد، زیرا شخصیت آنها شکل گرفته است.

نظری از شناسایی و بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل گلستانی در مقطع ابتدایی خبر داد و افزود: ما اگر در کودکستان‌ها و دبستان‌ها اوج سرمایه‌گذاری‌ها را روی تعلیم و تربیت فرزندان انجام دهیم، در آینده زندان‌های ما خالی از مجرم خواهد شد.

وی اظهار کرد: باز ماندن کودکان از تحصیل دلایل متفاوتی دارد، دلایلی مانند فقر مالی، مشکلات فرهنگی، فقر اقتصادی، طلاق و اعتیاد والدین از مهمترین دلایل بازماندگی کودکان از تحصیل است.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان ادامه داد: وزارت کشور و آموزش و پرورش دو دستگاه متولی برای بازگرداندن کودکان به تحصیلند.

نظری با بیان اینکه با استفاده از ظرفیت شوراها و دهیاری‌ها، کودکان بازمانده از تحصیل را در روستاهای گلستان را شناسایی می‌کنیم، گفت: گروهی از معلمان جهادی پای کارند و با برگزاری کلاس‌های جبرانی در ساعت غیر از مدارس به دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل آموزش می‌دهند.

وی با تأکید بر اینکه تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا گلستان را یک استان علمی در کشور کنیم و این اتفاق در حال وقوع است، افزود: امسال با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، گلستان جزو ۱۱ استان برتر کشور در کسب رتبه‌های زیر ۳۰۰۰ کنکور بود و نزدیک به ۲۵۰ نفر از دانش‌آموزان استان در رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی پذیرفته شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس