Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@18:07:54 GMT

وزیر کشور: الگوی توسعه کشور نامتوازن و نامتعادل است

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۹۷۵۹۵

وزیر کشور: الگوی توسعه کشور نامتوازن و نامتعادل است

خبرگزاری تسنیم: نشست هماهنگی عملیات اجرایی اسناد توسعه ۳۱ شهرستان کمتر توسعه‌یافته کشور عصر امروز (سه‌شنبه ۱۴ اسفند) با حضور عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، سعیدی کیا رئیس بنیاد مستضعفان، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، استانداران سراسر کشور و فرمانداران ۳۱ شهرستان در وزارت کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در این نشست با تاکید بر ضرورت توجه به توسعه منطقه‌ای، بیان کرد: عدم توازن و تعادل را در فعالیت‌ها و منابع و خدمات مشاهده می‌کنیم.

وی افزود: لازم است تغییرات اساسی در نظام برنامه ریزی و بودجه ریزی انجام شود. با فعالیت‌هایی که بعد از انقلاب انجام شده، تقریبا عدالت نسبی در آب و برق و خدمات نداریم.

وزیرکشور ادامه‌داد: همه مسئولان بر نظام اداری موجود ایراد دارند. مدیران ما در شرایط کنونی اگر در نظام منطقی تری قرار بگیرند، کارایی شان بیشتر می‌شود.

رحمانی فضلی اضافه کرد: همبستگی توسعه و مالیات مطلوب نیست. باید کاری کنیم بستر توسعه ملی به صورت عادلانه در تمام نقاط کشور فراهم باشد. در شرق کشور مجبوریم چند لشکر داشته باشیم تا امنیت را حفظ کنیم و الگوی توسعه ما نامتوازن و نامتعادل است.

وی با بیان اینکه دولت‌های مختلف و مجالس مختلف تلاش کرده‌اند، ولی نتوانستیم تغییر ساختاری اساسی ایجاد کنیم، گفت: وقتی مقام معظم رهبری توصیه کردند و به سران قوا فرصت دادند که اصلاح ساختار شود، باید اصلاح ساختار واقعی شود.

وزیر کشور تصریح کرد: هفت جلسه شورای اجتماعی خدمت رهبری بودیم. اولویت پنجم ایشان مناطق بحرانی بود. بر اساس شاخصها، رتبه بندی‌هایی انجام دادیم و این ۳۱ شهرستان را مشخص کردیم. الگوی عملی ما شهرستان قلعه گنج بود. من تمام اختیارات وزیرکشور را به فرماندار این شهرستان واگذار کردم. آقای سعیدی کیا و مسئولان مربوطه نیز تلاش‌های زیادی انجام دادند.

رحمانی فضلی اظهار کرد: تعریف از توسعه، رشد فزاینده مستمر سطح زندگی در ابعاد متخلف است. با این تعریف، کار‌هایی انجام شد. نظام برنامه ریزی فعلی ما، نظام بخشی کلان متمرکز است که در هیچ کجای دنیا وجود ندارد.

وی با بیام اینکه در سلسله مراتب برنامه ریزی، برنامه ریزی منطقه‌ای نداریم، خاطرنشان کرد: باید الگو‌هایی را متناسب با شرایط خودمان تولید کنیم.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: بنای ما بر مشارکت واقعی مردم و بخش خصوصی است. شورای توسعه استان‌ها را از هفته بعد در وزارت کشور راه اندازی خواهیم کرد. از دستگاه‌های مختلف می‌خواهیم که به این موضوع، نگاه طبیبانه داشته باشند.

رحمانی فضلی تصریح کرد: در وزارت کشور درحال جمع آوری الگو‌ها هستیم و کتاب الگو‌های روستایی را منتشر کردیم و جلد دو کتاب هم منتشر خواهد شد.

وی افزود: از صدا و سیما و علما می‌خواهم که برای فرهنگ سازی وارد شوند. باید بتوانیم در سطح کلی کارگروه داشته باشیم که منابع مختلف را تامین کنیم.

محمدرضا پور ابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز در این نشست گفت: اقداماتی که در فعالیت‌های اجرایی شکل گرفته پاسخگوی نیاز‌های جامعه نبوده است. اخیرا که قرار بود به لایحه بودجه مجلس داد شود، مقام معظم رهبری یادداشتی را نوشتند و در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی کشور این یادداشت بیان شد که بودجه ۹۸ انطباقی با شرایط اقتصادی کشور ندارد.

وی افزود: بودجه ۹۸ با بودجه‌های دو دهه گذشته تفاوت چندانی ندارد. اگر بخواهیم کشور را با همین شیوه کنونی‌مان اداره کنیم، با مشکل روبرو خواهیم بود و باید تغییرات و تحولاتی انجام شود.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: تحولی که رهبری از آن نام بردند، فقط به بودجه مربوط نیست و به سایر حوزه‌ها هم ارتباط دارد. رییس جمهور در اولین جلسه بعد از یادداشت مقام معظم رهبری گفتند که از ایشان فرصت چهارماهه گرفتند تا تحولاتی ایجاد شود و ما هم در مجلس پیگیر این موضوع هستیم.

پورابراهیمی با بیان اینکه امروز فرصت مناسبی برای تحول در اقتصاد است، اضافه کرد: در بسیاری از استان‌ها اگر اختیارات به استانداران داده شود که در منابع و مصارف بودجه‌ای تصمیمات لازم را بگیرند، تاثیر مثبت خواهد داشت. توسعه روستایی نیازمند الگوی علمی است.

وی خاطرنشان کرد: آمادگی داریم موضوعاتی که مبنای تحولات ساختاری در کشور شود؛ چه در بودجه و غیر از آن، از طریق ظرفیت قانونی مجلس آن را پیگیری کنیم.

منبع: فردا

کلیدواژه: رحمانی فضلی وزیر کشور الگوی توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۷۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارات جدید وزیر کشور درباره دور دوم انتخابات مجلس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به نقل از وزارت کشور، احمد وحیدی روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت در حاشیه سفر به مشهد مقدس اظهار کرد: همه مقدمات برای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه فراهم شده است.

وی افزود: این مرحله از انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۸ حوزه به صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد.

دومین دور انتخابات برای شکل گیری دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار می شود.

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899684

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دور دوم انتخابات مجلس
  • مجلس، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/ سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان