Web Analytics Made Easy - Statcounter

روابط عمومی صداوسبما اعلام کرد که پلیس فتا پیگیر شکایت صداوسیما و منتظر مستندات وزارت ارتباطات است. ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۳ فرهنگی تلویزیون ، سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، روابط عمومی صداوسیما اعلام کرد: معاون پلیس فتا با اشاره به شکایت صدا و سیما در بدو اختلال در سامانه نظرسنجی جشنواره مردمی جام جم گفت: مسئولیت نظارت بر عملکرد شرکت های وابسته به اپراتورهای تلفن همراه برعهده وزارت ارتباطات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پیش از این مسعود احمدی افزادی درباره آخرین بررسی‌های پیامک‌های مشکوک جشنواره جام جم اعلام کرده بود که یکی از شرکت‌های مجوزدار وزارت ارتباطات نقش اصلی را در جابه‌جایی آرای مردمی داشته است.

دبیر پنجمین جشنواره تلویزیونی بعد از گفتگو با خبرگزاری تسنیم که اختلال را مربوط به همه برنامه‌ها دانست و گفت این اتفاق فقط مربوط به یک برنامه خاص نیست و آرای مشکوک حذف شده است.

حاشیه‌ها بالا گرفت و برخی این موضوع را راهبری از سوی برخی جریانات و حتی اسپانسرهای برنامه‌های خاصی دانستند، دبیر جشنواره جام جم لحظاتی پیش با تأکید بر حفاظت از تک تک آراء و نظرات مردم در این بخش به آخرین بررسی‌ها اشاره کرد و گفت: در حال حاضر کمیته بررسی فنی و مرکز صیانت و حفاظت سازمان صدا و سیما با همکاری پلیس فتا در حال پیگیری قانونی این موضوع برای برخورد با عامل یا عاملان تخلف در شرکت مذکور هستند.

وی تأکید کرد: همچنین گزارش تخلف این شرکت به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه‌شده و خواستار برخورد قانونی آنها نیز شده‌ایم و امیدواریم با حساسیتی که وزیر ارتباطات در خصوص حفاظت از حق‌الناس دارد، شاهد پیگیری قاطع این وزارتخانه هم باشیم.

دبیر پنجمین جشنواره تلویزیونی جام جم با بیان این‌که دستگاه‌های مسئول در حال بررسی دقیق ابعاد این تخلف هستند تصریح کرد: سازمان صدا و سیما در عین حال با تشکیل پرونده این موضوع از متخلف یا متخلفان به پلیس فتا شکایت کرده و خواستار اقدام قانونی لازم را دارد.

احمدی افزادی به سامانه چلچله به‌عنوان بستر نظرسنجی مردمی جشنواره تلویزیونی جام جم اشاره کرد و افزود: این سامانه توسط یکی از شرکت‌ها توسعه داده می‌شود و این شرکت در بخش کد دستوری از زیرساخت USSD مربوط به یکی دیگر از پرمخاطب‌ترین شرکت‌های پردازنده کدهای دستوری کشور استفاده کرده و طبیعتاً تحت نظارت فنی سازمان تنظیم مقررات و فرکانس‌های رادیویی (ICT) که در واقع از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مجوز دارد، همه امور خود را به‌انجام می‌رساند.

وی تلاش کمیته فنی دبیرخانه جشنواره برای صیانت از آرای مردمی را به‌موقع و دقیق دانست و ابراز کرد: همه آرای وارده از این آی‌پی غیرمجاز در فاصله زمانی 24 ساعت مشخص شده شناسایی و از مجموع آرای مردمی کسر شده است و با رفع اختلال به‌وجودآمده از غروب امروز رأی‌گیری دوباره ادامه خواهد یافت.

احمدی افزادی اضافه کرد: براساس برنامه‌ریزی قبلی دوشنبه 13 اسفند ساعت 21، در پایان برنامه «خیابان جام جم» زمان رأی‌گیری پایان خواهد یافت و پس از جمع‌بندی نتایج نهایی کنار سایر برگزیدگان بخش‌ها و کمیسیون‌های جشنواره اعلام خواهد شد.

دبیر جشنواره تلویزیونی جام جم رأی میلیونی مردم به برنامه‌ها و افراد شاخص تلویزیون در بخش‌های مختلف را مایه مباهات دانست و خاطرنشان کرد: این رأی بالا پیوند ناگسستنی مردم با رسانه ملی را نمایان و البته مسئولیت ما اهالی تلویزیون را نیز بسیار سنگین‌تر می‌کند تا بتوانیم با تلاش بیشتر و دقیق‌تر به مردم خدمت کنیم.

انتهای پیام/

 

R1515/P/S4,34/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۸۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت دو نشریه از مایکروسافت و OpenAI به دلیل نقض کپی‌رایت

ایتنا - شاکیان گفتند که OpenAI دیگر یک شرکت غیرانتفاعی نیست و اکنون 90 میلیارد دلار ارزش دارد. در همین حال، ChatGPT و کوپایلوت «صدها میلیارد دلار به ارزش بازار مایکروسافت» اضافه کرده‌اند. طبق گزارش The Verge، گروهی از نشریات شامل Chicago Tribune، New York Daily News و Orlando Sentinel از مایکروسافت و OpenAI شکایت کرده‌اند. این هشت نشریه، که همگی متعلق به گروهAlden Capital  (ACG) هستند، در شکوائیه خود این شرکت‌ها را متهم کرده‌اند که «میلیون‌ها مقاله و مطلب دارای حق‌چاپ‌شان را بدون اجازه و بدون پرداخت هزینه، با هدف تقویت تجاری‌سازی محصولات هوش مصنوعی مولدشان، از جمله ChatGPT و کوپایلوت، به سرقت برده‌اند».
 
به گزارش ایتنا و به نقل از انگجت، این تازه‌ترین شکایتی است که علیه مایکروسافت و OpenAI به دلیل استفاده از مطالب دارای حق چاپ بدون رضایت صریح ناشران مطرح شده است. نیویورک‌تایمز نیز در اواخر سال گذشته از این شرکت‌ها شکایت کرد و مدعی شد که آنها از «محتوای دارای حق چاپ به ارزش تقریباً یک قرن» استفاده کرده‌اند. این نشریه گفت که محصولات این شرکت‌ها می‌توانند مقالات تایمز را کلمه به کلمه ارائه دهند و می‌توانند «از سبک بیانی آن تقلید کنند»، با اینکه توافق‌نامه مجوز قبلی نداشته‌اند.
 
مایکروسافت در پاسخ خود به دادگاه، که با هدف رد بخش‌های کلیدی این شکایت ارائه شده بود، تایمز را متهم به «آینده‌شناسی روز رستاخیزی» با این ادعا کرد که هوش مصنوعی مولد می‌تواند برای روزنامه‌نگاری مستقل یک تهدید باشد.
 
نشریات گروه ACG از همین موضوع شکایت دارند که چت‌بات‌های این شرکت‌ها در مدت کوتاهی پس از انتشار مقاله‌های آنها بدون دادن یک لینک برجسته به منابع آنها، این مطالب را کلمه به کلمه بازتولید می‌کنند. آنها در شکایت خود چندین نمونه را ذکر کردند. علاوه بر این، این چت‌بات‌ها ظاهراً دچار توهم هستند و گزارش‌های نادرستی را به انتشارات ACG نسبت می‌دهند.
 
این ناشر استدلال کرده است که برای کامپیوترها، تراشه‌های تخصصی و برقی که برای ساخت و راه‌اندازی محصولات هوش مصنوعی خود استفاده می‎‌کند هزینه پرداخت می‌کند. و با این حال شرکت‌های موردشکایت از مقالات دارای حق چاپ «بدون اجازه و بدون پرداخت هزینه برای دریافت امتیاز» استفاده می‌کنند، در حالی که می‌دانند برای آموزش مدل‌های زبان بزرگ خود به محتوا نیاز دارند. این شاکیان به اعتراف قبلی OpenAI اشاره کردند که گفته بود «آموزش مدل‌های پیشرو هوش مصنوعی امروزی بدون استفاده از متریال دارای حق چاپ غیرممکن است».
 
شاکیان گفتند که OpenAI دیگر یک شرکت غیرانتفاعی نیست و اکنون 90 میلیارد دلار ارزش دارد. در همین حال، ChatGPT و کوپایلوت «صدها میلیارد دلار به ارزش بازار مایکروسافت» اضافه کرده‌اند.
 
این نشریات به دنبال مبلغی اعلام‌نشده برای جبران خسارت خود هستند و از دادگاه می‌خواهند که به این متشاکیان دستور دهد مدل‌های GPT و LLM را که از متریال آنها استفاده می‌کنند نابود کنند.

دیگر خبرها

  • زاکانی به حواشی قرارداد چینی واکنش نشان داد/ شکایت می‌کنیم
  • ماجرای پخش بی‌بی‌سی از شبکه دو؛ اشتباه یا هک؟ +فیلم
  • واکنش زاکانی به حواشی قرارداد چینی: شکایت می‌کنیم
  • شبکه خبر 2 هک شد؟! + فیلم و واکنش صداوسیما
  • صدا و سیما ادعای هک شبکه خبر۲ را رد کرد
  • صداوسیما ادعای هک را رد کرد
  • صداوسیما ادعای هک رد کرد
  • اعتراض پلیس زنجان به رای شعبه ۹ بازپرسی رد شد
  • شکایت دو نشریه از مایکروسافت و OpenAI به دلیل نقض کپی‌رایت
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند