Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرگزاریی بسیج به نقل از  اداره روابط عمومی و تبلیغات بانک دی؛ رضا سهم دینی، رئیس هیئت مدیره بانک دی به همراه شعبانعلی داورپناه، معاون اعتبارات، ناصر شریعتی، مدیرکل امور شعب و بازاریابی و احمد حشمی پور، مدیرکل حوزه مدیریت در جریان سفر به استان مازندران با کارکنان شعب آمل، بابل و ساری دیدار و گفت و گو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس هیئت مدیره بانک دی با حضور در شعب آمل، بابل و ساری، ضمن گفت و گو با مشتریان و قدردانی از تلاش های همکاران این شعب در خدمت رسانی به مردم و بویژه خانواده معظم شهداء و ایثارگران گفت: تکریم خانواده های معظم شهداء و ایثارگران که از سهامداران اصلی بانک محسوب می شوند، بیشترین اجرمعنوی را دارد که خوشبختانه همکاران شعب بانک دی در سراسر کشور بر این موضوع اهتمام داشته و آن را سرلوحه کار خود قرار داده اند.
وی با تاکید بر لزوم شناخت بازار در صنعت بانکداری افزود: شعب بانک دی باید پتانسیل‌ها و فرصت‌هایی را که در منطقه خود دارند به خوبی بررسی کرده و جایگاه خود را در بازار انتخاب کنند تا از طریق بازاریابی هدفمند و جذب منابع ارزان قیمت درکاهش مطالبات معوق و جاری عملکرد موفقی داشته باشند.
سهم دینی  با اشاره به رقابت تنگاتنگ بين بانک‌ها برای جذب منابع و ارائه خدمت به جامعه هدف و مشتریان گفت: ترویج فرهنگ بازاریابی یک مساله حیاتی و ضروری در فضای کسب و کار کنونی جامعه است و انتظار می رود کارکنان شعب با نیازسنجی دقیق از مشتریان نسبت به ارائه خدمات و محصولاتی که مزیت رقابتی برای بانک ایجاد می کنند تلاش مضاعفی داشته باشند.
رئیس هیئت مدیره بانک دی، مطالبات معوق و تسهیلات وصول نشده را یکی از مشکلات اساسی بانک¬ها و مؤسسات مالی و اعتباری عنوان کرد و گفت: کاهش مطالبات می تواند ظرفیت بانک در پرداخت تسهیلات، انجام سرمایه گذاری ها جدید و مشاركت در طرح هاي عمراني را دو چندان کند كه محقق شدن اين مهم گام بزرگی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است و کارکنان شعب با شناسایی و اولویت بندی موانع وصول مطالبات معوق بانکی می توانند زمینه کاهش وصول مطالبات را فراهم کنند.
در جریان این دیدارها؛ کارکنان شعب آمل، بابل و ساری در یک نشست صمیمی با رئیس هیئت مدیره و مدیران ارشد بانک به گفت و گو و تبادل نظر پرداختند. 
گفتنی است، سهم دینی از کارکنان شعبه بابل به دلیل عملکر موفق در تحقق اهداف و ماموریت های شعبه تقدیر کرد.

 

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۹۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، در هفته منتهی به ۵ اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۱ درصد رسید.

بیشتر بخوانید: سقف برداشت از حساب‌های بانکی چقدر شد؟

این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به ۲۹ فروردین ماه. نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با ۴ صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۲ درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۲ فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۴۸ درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری ۲۳.۶۲ درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش ۴ صدم درصدی همراه شد و به ۲۳.۵۸ درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال ۱۴۰۲ به ۲۳.۶۶ درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر ۱۴۰۲ ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به ۵ مهرماه سال ۱۴۰۲ با رکوردشکنی ۱۰ سال به ۲۳.۸۰ درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به ۲۳.۷۱ درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

نرخ سود بین بانکی چیست؟

ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228396 برچسب‌ها بانک مرکزی ایران

دیگر خبرها

  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک دی
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • کاهش جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت
  • لاپورتا: ژاوی ماند چون پروژه برنده‌ای داریم!
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • ترکیب جدید هیئت مدیره پرسپولیس: صددرصد بانکی
  • احمدی: ۱۰ درصد از قرارداد بازیکنان پرسپولیس را پرداخت کردیم/ تیم را برای قهرمانی در آسیا تجهیز می کنیم